Καλημερα κι απο μενα σε ολους.
 Θα συμφωνησω με τη Lena για το θεμα σωστου timing κα τυχης!!! Και επιτρεψτε μου
να προσθεσω οτι: 1ο] πρεπει να 'χουμε ανοιχτα ματια και τεντωμενες κεραιες, ωστε να πιανουμε εγκαιρα ολα τα σηματα, θετικα και αρνητικα. Γιατι σιγουρα, ολοι, μας δινουν το στιγμα τους, ειτε καλο, ειτε κακο. Απλα εμεις πρεπει να το αναγνωριζουμε νωρις!!! και 2ο]
ας μην ειμαστε προβατα, για να μην μπορουν να γινονται λυκοι !!! 
Θελω να πω, οτι μπορουν να μας καταρακωνουν τοσο, οσο τους επιτρεπουμε. ΕΜΕΙΣ, οι ιδιοι, οφειλουμε να αυτοπροστατευομαστε.
 Και τα λεω αυτα εχοντας κανει εναν 1ο τραγικο γαμο, πριν καλα-καλα διαγνωστω με Π.Σ., περνοντας μετα, απο "40 κυματα" στον τομεα σχεσεις, για να καταληξω τελικα, σε εναν 2ο αλλα πετυχημενο [για την ωρα τουλαχιστον] γαμο.
 Βεβαια, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να μπει σε μια σχεση με "ειδικες αναγκες"...Και για να το κανει, χρειαζεται ψυχη & κουραγιο αλλα η ανθρωπια ειναι αλλο πραγμα.... Ας μην τα βαζουμε λοιπον με τους αδυναμους...Μονο με τους απανθρωπους!!!
 Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι δυσκολες ετσι κι αλλοιως! Για μας, ισως, δυσκολοτερες. Να  μην το βαζουμε κατω. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ κι ολα θα πανε καλα!!!
 Οσο γι' αυτους που μας ποδοπατησαν??? 
 Η απαντηση: στην υπογραφη μου {το "λαβε" κι ο 1ος μου αντρας αλλα κι αλλοι...}

ο'τι κανεις,λαβεις...     καρδια,μη σε πονεσει!