• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47846  από evoula
 Τετ Φεβ 09, 2011 2:45 pm
''ifigenia
Kαλησπερα!Εμενα με παρακολουθει ο Αλεξανδρος Παπαδημητριου απτο Ερρικος Ντυναν, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.Ηρεμος ανθρωπος, σου εξηγει τα παντα. Αριστος γιατρος μα πανω απο ολα ανθρωπος.''

ifigenia καλησπερα...εχω επισκευτει τον κ. Παπαδημητριου στο ιατρειο του εκτος ερρικος ντυναν...οντως πολυ καλος ανθρωπος φαινεται.Να σε ρωτησω ποια αγωγη σου δινει?το tysabri???
 #48342  από CRISTINA
 Τρί Φεβ 22, 2011 11:07 am
Καλημέρα σε όλους. Μιλάτε για τον Μανωλά το νευρολόγο στην Μιχαλακοπούλου?Πείτε μου αν θέλετε την γνώμη σας γιατί έχω κι εγώ πολλές επιφυλάξεις για το ατομό του. Πηγαινει κάποια συγγενής μου εκεί και τον έχει θεοποιήσει, πήγα κι εγώ δύο φορές και κάτι δεν μου άρεσε. Λίγο κομπογιανίτης μου φάνηκε.
 #48355  από Π.Μ79
 Τρί Φεβ 22, 2011 3:07 pm
CRISTINA έγραψε:Και τον έχουν διαγραψει από τον ιατρικό σύλλογο?Και συνεχίζει να λειτουργει το ιατρείο?
Στην Ελλάδα δε ζούμε? Πού είναι το περίεργο?
 #48417  από alex_1983
 Πέμ Φεβ 24, 2011 12:36 pm
Ο καθηγητής Νευρολογίας Δημήτριος Καρούσης, διευθυντής στο Κέντρο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας του νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ.

Αυτός είναι πολύ καλός γιατρός. Είναι λίγο μακριά πάντως.

Ασχολείται καθαρά με την ΠΣ και διεξάγει έρευνα για την θεραπεία της ΠΣ.

Πήγα και τον επισκέφτηκα και μου φάνηκε διαφορετικός από όλους όσους (προηγούμενους) είχα δει.
 #48418  από Π.Μ79
 Πέμ Φεβ 24, 2011 1:21 pm
alex_1983 έγραψε:Ο καθηγητής Νευρολογίας Δημήτριος Καρούσης, διευθυντής στο Κέντρο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας του νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ.

Αυτός είναι πολύ καλός γιατρός. Είναι λίγο μακριά πάντως.

Ασχολείται καθαρά με την ΠΣ και διεξάγει έρευνα για την θεραπεία της ΠΣ.

Πήγα και τον επισκέφτηκα και μου φάνηκε διαφορετικός από όλους όσους (προηγούμενους) είχα δει.
Αυτός που συνεργάζεται με νευρολόγο μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου και που προωθεί τα βλαστοκύτταρα.
Έχουν κάποιοι από δω μέσα εμπειρίες με τον κύριο αυτό και τα χρήματα τα πολλά που ζητάει.
Ενδιαφέροντας μπορεί να σου φάνηκε Alex, λύση βρήκες? Σε έκανε καλύτερα?
 #48422  από pelopidas
 Πέμ Φεβ 24, 2011 2:13 pm
Π.Μ79 έγραψε:
CRISTINA έγραψε:Και τον έχουν διαγραψει από τον ιατρικό σύλλογο?Και συνεχίζει να λειτουργει το ιατρείο?
Στην Ελλάδα δε ζούμε? Πού είναι το περίεργο?

μανωλας: και αδιαβαστος και εξαιρετικα αγενης

μην ξεχναμε και τον αλλο στην αλονησο, τον "ομοιοπαθητικο", αυτος δινει κρυφα κορτιζονη και κανει ..ομοιοπαθητικα θαυματα!

βλαστοκυτταρα: μεγαλο trend, τωρα ολα γινονται με βλαστοκυτταρα, προφυλασουμε μελλοντικα τα μωρα μας με βλαστοκυτταρα, φτιαχνουμε επιδερμιδα με βλαστοκυτταρα, θεραπευουμε πασα νοσο με βλαστοκυτταρα
προσοχη γιατι οποια θεραπεια δοκιμαστηκε προκαλει κακοηθεις ογκους!

καλος νευρολογος δεν υπαρχει μαλλον, οπως σωστα ειπε ο φαντομας νομιζω, ειναι μονο διαγνωστες (εαν τα καταφερουν)
επειτα σημερα με τοσα απεικονιστικα μεσα, η διαγνωση ειναι αστεια υποθεση
το 90 % των διαφορων θεραπειων των νευρολογικων παθησεων (και των εγκεφαλικων συμπεριλαμβανομενων) ειναι κορτιζονη ενεσιμη ή σε χαπια, σε διαφορετικες δοσεις

μεγαλη υποθεση..
για μενα καλος νευρολογος ειναι λοιπον αυτος που εχει συνειδηση αυτου του πραγματος
και γι΄αυτο ειναι πολυ συντηρητικος σε φαρμακα οταν εχει να κανει με χρονιες παθησεις

εκτιμησα πολυ για τους παραπανω λογους την καραγεωργιου και την ομαδα της
ειναι ομως αδυνατο να τη συναντησεις , τα ραντεβου ειναι μετα τρεις μηνες
 #48423  από alex_1983
 Πέμ Φεβ 24, 2011 2:17 pm
Λοιπόν για να μην παρεξηγούμαστε:

Τον γιατρό τον είδα και ήταν ο μόνος που μου έδωσε σοβαρές επιστημονικές απαντήσεις για κάποιες απορίες μου. Οι οποίες (απαντήσεις του ) με βοήθησαν.Εμένα πάντως δεν προσπάθησε να μου πουλήσει τίποτα. Με εξέτασε και μου απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις μου. Από εκεί και μετά τίποτα...

Επειδή εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που σε πιάνουν από το λαιμό όπως λέει και η παροιμία θα πώ τα εξής.

Φίλοι μου ισοπεδωτές εσείς μπορεί να ξυπνάτε και να αμφιβάλετε ακόμα και για την ίδια σας την ύπαρξη. Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ λέω την προσωπική μου άποψη πάντα βασιζόμενος στο μυαλό μου (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία). Δεν γουστάρω την προσωπική αντιπαράθεση ούτε έχω κάποιο συμφέρον. Ούτε ποτέ προσπάθησα να πίσω κανέναν για τίποτα. Αντίθετα με κάποιους εδώ μέσα !!! Το αν με βοήθησε στο απάντησα αλλά επειδή διακρίνω (κάτι) στο ύφος σου ξέρω ότι θα συνεχίσεις να με τσιγκλάς. Επιστήμονας δεν θέλω να το παίξω ( σαν κάποιους εδώ μέσα) ούτε γιατρός είμαι. Τώρα όποιος είχε κακές εμπειρίες από γιατρούς Εγώ προσωπικά δεν του φταίω... Είχα πάντως και εγώ κακές εμπειρίες αλλά δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Παρεμπιπτόντως το δικό μου post δεν απευθυνόταν σε κάποιον συγκεκριμένο. Και θα παρακαλέσω την επόμενη φορά που κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι (γράφοντας το όνομά μου)να χρησιμοποιήσει το προσωπικό μήνυμα. Αλλιώς θα το θεωρήσω σαν επίθεση ( στην συγκεκριμένη περίπτωση :με σκοπό να με μειώσει). οκ ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9