• Επαγγελματικό δίπλωμα Γ' κατηγορίας...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47353  από petaloudas
 Δευ Ιαν 31, 2011 2:30 pm
Έχει κανένας σας τέτοιο; Αν ναι, έχει κάνει αναθεώρηση ενώ είναι διαγνωσμένος με σκπ;;

Ήρθε ο καιρός για την αναθεώρηση του διπλώματός μου (Γ'), και θα περάσω από ΔΙΕ λόγω ενός κωδικού πάνω στο δίπλωμα (106/περιορισμός επέκτασης), κι αυτό λόγω μιας δυσχρωματοψίας (Δαλτωνισμός λέγεται..) που έχω. Αυτό λογικά δεν αποτελεί πρόβλημα, και δεν μ' αποσχολεί ιδιαίτερα, καθώς δεν αποτελεί πρόβλημα, δεν αχρωματοψία. Αυτό όμως που με αποσχολεί, είναι ότι θα έχω μαζί και το βιβλιάριο υγείας... Το είχα βέβαια μαζί και στους γιατρούς που πήγα με τα παράβολα, αλλά όχι το βιβλιάριο δεν κοίταξαν, ούτε να με ρωτήσουν καν αν έχω κάτι... Τώρα όμως, στη δευτεροβάθμια, σκέφτομαι μήπως του ρίξουν καμιά ματιά... Αν του ρίξουν, υπάρχει πιθανότητα να σκαλώσουμε λόγω σκπ; :think: Υπάρχει νόμος, διάταξη, παράγραφος, κάτι τέλος πάντων, που να αναφέρει πως σε ασθενή με σκπ δεν μπορεί να χορηγηθεί επαγγελματική άδεια οδήγησης, και ειδικότερα Γ κατηγορίας;;

Υποθέσεις κάνω κι εγώ.. και υποθέτω πως λογικά δε θα έχω πρόβλημα.. αφού δεν έχω κάποιο εμφανές πρόβλημα ή κάποιο χορηγημένο ποσοστό αναπηρίας... Αλλά σίγουρο δεδικασμένο γνωρίζει κανείς σας;;
 #47418  από petaloudas
 Τρί Φεβ 01, 2011 4:29 pm
Τελικά δε θα χρειαστεί να περάσω από ΔΙΕ, θα γίνει κανονικά η αναθεώρηση, οπότε δεν υπάρχει και θέμα... προς το παρόν τουλάχιστον...
 #47667  από Θανάσης
 Σάβ Φεβ 05, 2011 8:14 pm
Νομίζω, για την αναθεώρηση, πληρώνεις απλά τα παράβολα
σε παθολόγο και οφθαλμίατρο.
Δε σε πολυ εξετάζουν για άλλα πέρα απο την ειδικότητά τους.
Καλή ανανέωση!!