• Για ριχτε μια ματια

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47522  από κωστας
 Τετ Φεβ 02, 2011 7:55 pm
ελεος με αυτο το Gilenya λες και βγηκε η θεραπεια!!!ενταξει ειναι πολλα τα λεφτα γι'αυτο και τοση διαφημιση,αλλα ξερουμε οτι ειμαστε ακομα στα ιδια!!!

[youtube]KhdqowGXDkE[/youtube]
 #47527  από FANTOMAS
 Τετ Φεβ 02, 2011 8:43 pm
.....
 #47557  από manos81
 Πέμ Φεβ 03, 2011 10:21 am
AN EINAI MONO AYTA.... NA TO PAROUME!

Το Gilenya έχει μελετηθεί σε περισσότερους από 4.000 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι συνηθέστερες ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν ο πονοκέφαλος, τα αυξημένα ηπατικά ένζυμα, η γρίπη, η διάρροια, η οσφυαλγία και ο βήχας.
 #47584  από kate2002
 Πέμ Φεβ 03, 2011 4:57 pm
ναι βρε παιδια, θελω κι εγω λιγο!!!!!!!!!!

άλλο πραμα ναχεις καθημερινα οοοοοοοοολη μερα κι όοοοοοολα νυχτα πονοκέφαλο, αυξημένα ηπατικά ένζυμα, γρίπη, διάρροια, οσφυαλγία και βήχα προκαλουμενα απο ενα χαπι που δεν θεραπευει τη σκληρυνση, κι άλλο ναχεις καθημερινα οοοοοοοοολη μερα κι όοοοοοολα νυχτα πονοκέφαλο, αυξημένα ηπατικά ένζυμα, γρίπη, διάρροια, οσφυαλγία και βήχα προκαλουμενα απο μια ενεση με μια απ τα ιδια περιεχομενο, που δεν θεραπευει τη σκληρυνση... ειναι σαφως ανωτερη κατασταση...
 #47594  από Μιμικαμ
 Πέμ Φεβ 03, 2011 8:12 pm
Χα χα χαχα συμφωνώ απόλυτα με τα προλεγόμενα!!!!!!!!!!!
Σας χαρίζω ολες τις παρενέργειες, αλλά το extra bonus δωράκι
σκέφτομαι να το προτιμήσω!!!!!!
:violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #47612  από swt
 Παρ Φεβ 04, 2011 1:12 am
Το παρακάτω βίντεο δεν είναι πολύ σχετικό, αλλά μου το θύμισε η όλη κουβέντα που έγινε.
[youtube]o48MgBi44XM[/youtube]

ΥΓ. και αν δεν το δημοσιεύσω τώρα, δε νομίζω να βρω άλλη ευκαιρία...