• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #47391  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 01, 2011 9:37 am
Θα πιούμε καφεδάκι;
Θα πάμε για φαγητό;
 #47392  από panos59
 Τρί Φεβ 01, 2011 10:23 am
Εικόνα
Γιάννη, είμαι μέσα εννοείται !!!!!!!!!!!!!!
Πήρα τα ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΑ μου και κατέφθασα!

αλλά, για τους καπνίζοντες της παρέας,
μήπως να περιμέναμε να ανοίξει λίγο ο καιρός ???????
ή πάει πολύ μακρυά ?????????

Δεν ξέρω ... Ρίχτε ιδέες .....

Εικόνα
 #47400  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 01, 2011 11:42 am
Εντάξει δεν θα μας κάνει νομίζω κακό να βγαίνουμε έξω να καπνίσουμε ένα τσιγάρο, θα καπνίσουμε λιγότερο γιατί συνήθως στις συναντήσεις το ξεφτιλίζουμε. Πάντως εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάπου να το απαγορεύουν.
Αν γουστάρουμε φαί, έχω στα Μελίσσια ένα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ψαρομεζεδοπωλείο με πολύ ωραία ψαροσουπίτσα ανάμεσα στα άλλα.
Επίσης παίζει ένα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρητικό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία με μια τσικουδιά που μυρίζει σταφύλι. Σας έφταξα;
Το πρόβλημα με αυτά τα δύο είναι οτι χρειάζεται ταξί.
Ας πέσουν προτάσεις.
 #47405  από panos59
 Τρί Φεβ 01, 2011 12:15 pm
Γιάννης έγραψε:Το πρόβλημα με αυτά τα δύο είναι οτι χρειάζεται ταξί.
γιατί λες ότι χρειάζεται ΤΑΧΙ ??
δεν έχει χώρο parking ή έστω δυνατότητα να βρεις στα περιξ κάπου να παρκάρεις ΙΧ ???
Είναι προσβάσιμο ή έχει πολλά σκαλιά και απόσταση να διανύσεις???
 #47411  από panos59
 Τρί Φεβ 01, 2011 1:59 pm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :idea:

Εικόνα
 #47412  από elenipir
 Τρί Φεβ 01, 2011 2:43 pm
Γιάννης έγραψε:Εντάξει δεν θα μας κάνει νομίζω κακό να βγαίνουμε έξω να καπνίσουμε ένα τσιγάρο, θα καπνίσουμε λιγότερο γιατί συνήθως στις συναντήσεις το ξεφτιλίζουμε. Πάντως εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάπου να το απαγορεύουν.
Αν γουστάρουμε φαί, έχω στα Μελίσσια ένα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ψαρομεζεδοπωλείο με πολύ ωραία ψαροσουπίτσα ανάμεσα στα άλλα.
Επίσης παίζει ένα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρητικό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία με μια τσικουδιά που μυρίζει σταφύλι. Σας έφταξα;
Το πρόβλημα με αυτά τα δύο είναι οτι χρειάζεται ταξί.
Ας πέσουν προτάσεις.

Φυσικα και ειμαι μεσα !!! :happy-partydance: :happy-partydance:
Χωρις τσιγαρο ???? :eusa-naughty: :eusa-naughty: :banana-stoner: :banana-stoner:
Πλακα κανω αλλα ετσι και αλλιως ουτε εγω δεν έχω δει κάπου να το απαγορεύουν. :teasing-neener: :teasing-neener:
Οσο για το μερος κανενα προβλημα απο μενα ειμαι καλη σοφερινα !!!! :auto-biker:

κρητικό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία που ειναι αυτο και δεν το ξερω εγω ???? :obscene-hanged:
 #47413  από FANTOMAS
 Τρί Φεβ 01, 2011 2:56 pm
Αν τελικά γίνει και δεύτερη συνάντηση στα Β.Π. (Βόρεια Προάστια) και δεν έρθω πάλι θα είμαι ........................ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ !!!!!
 #47423  από geor.gia
 Τρί Φεβ 01, 2011 5:40 pm
αυτο ειναι ενα εξαιρετικο θεμα συζητησης λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοον :-D

καφεδακι φαγητο ...χλιδες ασυστολες!!!!!! ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ :obscene-smokingpimp:

αν και κανονικα η κατερινα κ εγω θα επρεπε να θιχτουμε λιγακι - τις (οπως λεμε ολιγον τις)

γτ ειχατε πει κατι για τα μερη εδω..... (αλλα στα λογια μεινατε.. τεσπα....)

εγω παντως ειμαι μεσα (την προηγουμενη φορα γυρισα σπιτι αλλος ανθρωπος. με καινουρια ψυχολογια :)
 #47425  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 01, 2011 5:45 pm
Γεωργία έχεις δίκιο, εγώ κάποια στιγμή σίγουρα θα έλθω αλλά για κάποιους φαντάζομαι μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Αν θυμάσαι το είχα θέσει, λοιπόν το ξαναθέτω ΠΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24