• ΑΒΟΝΕΞ-ΩΡΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗς

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #36513  από Fotini
 Πέμ Αύγ 19, 2010 9:44 pm
Ειρήνη Κοκκίνου έγραψε:Γειά και από μένα,

Μια ερώτηση μόνο μιας και κάνω Avonex 4 χρόνια τώρα, όταν λες ''μηχανάκι''( να ξαναδιάβασα και από κάποιον άλλο ) τι ακριβώς ενοείς ?????

Εδώ και χρόνια κάνω την ένεση αλλά κανονικά, υπάρχει κάποια εξέλειξη στον τρόπο, μήπως και διευκολυνθώ ????
Εγώ ζήτησα και μου δώσανε αυτό το μηχανηματάκι από την αρχή, στο οποίο στερεώνεις την ένεση, πατάς το κουμπί κ ' καρφώνεται ' μόνη της...

κοίτα την μικρή φωτογραφία στο link:

http://le-truc-en-plus.over-blog.com/ar ... 74219.html
 #47277  από Maraki28
 Κυρ Ιαν 30, 2011 10:40 am
Fotini έγραψε:

Μια ερώτηση μόνο μιας και κάνω Avonex 4 χρόνια τώρα, όταν λες ''μηχανάκι''( να ξαναδιάβασα και από κάποιον άλλο ) τι ακριβώς ενοείς ?????

Εδώ και χρόνια κάνω την ένεση αλλά κανονικά, υπάρχει κάποια εξέλειξη στον τρόπο, μήπως και διευκολυνθώ ????
Εγώ ζήτησα και μου δώσανε αυτό το μηχανηματάκι από την αρχή, στο οποίο στερεώνεις την ένεση, πατάς το κουμπί κ ' καρφώνεται ' μόνη της...

ΟΥΑΟΥ!!!! Γεια σας και χαρά σας! Καλέ τι σουπερ ντουπερ μηχανηματάκι είναι αυτό και απο που το προμηθεύεσαι?? Ενημεώστε με αγαπημένες μου! Πονάει και λιγότερο όταν καρφώνεται η γαμωένεση?
Είμαι καινούρια στις ενέσες και δεν τις έχω συνηθίσει ακόμα, την Παρασκευή έκανα την τέταρτη και ψηθηκα απο τον πυρετο.
Περιμένω νέα σας! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #47352  από Fotini
 Δευ Ιαν 31, 2011 2:24 pm
Maraki28 έγραψε:
Fotini έγραψε:

ΟΥΑΟΥ!!!! Γεια σας και χαρά σας! Καλέ τι σουπερ ντουπερ μηχανηματάκι είναι αυτό και απο που το προμηθεύεσαι?? Ενημεώστε με αγαπημένες μου! Πονάει και λιγότερο όταν καρφώνεται η γαμωένεση?
Είμαι καινούρια στις ενέσες και δεν τις έχω συνηθίσει ακόμα, την Παρασκευή έκανα την τέταρτη και ψηθηκα απο τον πυρετο.
Περιμένω νέα σας! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Geia sou Maraki ...emena mou to efere h kopela tou Avonex, otan hr8e na me boh8hsei me tin enesi tin prwti fora...hr8e mazi me to olo paketo tou Avonex:)
Alles fores den niw8w tipota kata to 'karfwma' k alles ena mikro tsimpimataki...
Kalo kouragio...
(sorry gia ta greeklish...den exw alli epilogi otan grafw apo tin douleia..)