• ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46971  από Δημητρα Αρτ
 Τρί Ιαν 25, 2011 10:22 pm
Παιδια καλως σας βρηκα!!! συγγνωμη που δεν εκανα αμεσως παρρουσιση αλλα ειμαι πολυ καινουρια στο internet κι εχω χαθει μες την τεχνολογια αλλα με την ΣΚΠ ειμαστε κολλητες απ το '93!!! :romance-kisscheek: Για το forum μου ειχε μιλησει παλιοτερα,. ενα απ' τα μελη [δεν ξερω ψευδονυμο] κι ετσι ειπα ναμπω κι εγω στην παρεα σας... Λοιπον ας συστηθω: ειμαι η Δημητρα, επιασα [αισιως!]τα 40, μενω σε μια εξοχικη περιοχη της Αττικης, ειμαι παντρεμενη, χωρις παιδια αλλα με 2 γατουλινια κι 1 σκυλακι [απιστευτο το ποσο βοηθανε στην καλη ψυχολογια!!!] :animals-dogrun: Γενικως ειμαι αρκετα καλα, με τα "πανω μου" και τα "κατω μου"...,εκανα Rebif για 4,5 χρονια, πριν 1 περιπου χρονο την σταματησα, αφου πρωτα με ειχε διαλυσει :violence-hammer: ιΜε την παθηση συμφιλιωθηκα απο πολυ νωρις, εμαθα να ζω μαζι της και μερικες φορες ειναι σα να μην υπαρχει... Αλλες φορες της γυριζω την πλατη...εκεινη μου σφυριζει... :teasing-nutkick: και παει λεγοντας... Δεν ξερω τι αλλο θα επρεπε να γραψω αλλα καλα να ειμαστε, θα τα λεμε συχνα πυκνα!
 #46972  από κωστας
 Τρί Ιαν 25, 2011 11:07 pm
γεια σου δημητρα και απο εδω!καλως ηρθες στην παρεα!εξοχικη περιοχη της αττικης?δεν εχει και πολλες βεβαια,για δυτικη αττικη μιλας?
 #46973  από elenipir
 Τρί Ιαν 25, 2011 11:17 pm
Γεια σου Δημητρα καλως ηρθες :greetings-waveyellow:
Γιατι να ειναι στα Δυτικα Κωστα ??? να ειναι στα βορεια !!!! :teasing-neener:
 #46976  από kate2002
 Τετ Ιαν 26, 2011 8:44 am
καλημερα κι εδω!
και πως την παλευεις εσυ δημητρα, πες μας, αυτον τον εναμισι χρονο;

ΥΓ. και γιατι να ειναι δυτικο-βορεια;;;; ....ας κανει η μανα καλύτερα!...
 #46979  από Δημητρα Αρτ
 Τετ Ιαν 26, 2011 9:20 am
Καλημερα... Η "μανα" κανει και λεει: ανατολικα! Ευτυχως δεν εχω κανει ωση,οποτε:βιταμινουλες,παυσιπονα,χαπακι για τον υπνο κι οταν αρχιζουν μουδιασματα:αραλικι!!! Ααα! επιδιωκω και την...γελοτοθεραπεια! :banana-stoner:
 #46982  από Γιάννης
 Τετ Ιαν 26, 2011 9:25 am
Γεια σου Δήμητρα απο την βορειοδυτικοανατολικονότια εξοχή της Αθήνας.
 #46985  από kate2002
 Τετ Ιαν 26, 2011 9:40 am
λοιπον: τι πυξιδα και αηδίες!...
ακου εναν ευκολο και πρακτικο τροπο προσανατολισμου τωρα το χειμώνα:
παιρνεις τη σταση της κομπρας, ενω εισαι σε κατακόρυφο, μπροστα στο παραθυρο και τα ποδια σε τριπλο κομπο. ανοιγεις ευκολα το παραθυρο και φυσας. προς τα κει που θα παγωσει η ανασα σου ειναι ο βορας. αν πέσεις πρωτα, επεσες νοτια...
 #46987  από Γιάννης
 Τετ Ιαν 26, 2011 9:44 am
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλύτερα η πυξίδα
Συνημμένα
Compass_mn.jpg
Compass_mn.jpg (38.24 KiB) Προβλήθηκε 1496 φορές