• ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46880  από ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
 Δευ Ιαν 24, 2011 1:28 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕ ΚΗΛΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ REBIF ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ! :text-thankyouyellow:

:greetings-waveyellow:
 #46902  από Π.Μ79
 Δευ Ιαν 24, 2011 7:34 pm
Έχω πονοκεφάλους από τα 19 μου. Ακόμα έχω πότε πότε.
Είχα περισσότερους όταν έκανα το Betaferon μαζί με απίστευτες κομμάρες, συχνοουρίες, ζαλάδες, έλλειψη ισορροπίας κλπ.

Θα σου έλεγα να μιλήσεις με κανά ορθοπαιδικό να δει στην μαγνητική του αυχένα αν υπάρχουν πιεστικά φαινόμενα στο νεύρο.

Αν δεν υπάρχουν, σόρι αλλά η εστία εμένα δε με πείθει ότι δημιουργεί πονοκεφάλους.

Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς αλλού...

ΥΓ: Μη γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις :)
 #47047  από catherina
 Τετ Ιαν 26, 2011 10:57 pm
maria γεια σου ειμαι απο ξανθη εχω αρκετες εστιες στο κεφαλη και μια μεγαλη στον αυχενα, με μια ωραιοτατη κηλη με το νευρο πιασμενο ακριβως απεναντη απο την εστια. κανω ρεμπιφ, στην αρχη ημουν καλα τωρα με πεθαινει το κεφαλη, ο νευρολογος για την κηλη με στελνει σε νευροχειρουργο τουλαχιστον να ελευθεροθει το νευρο να μην μεινω στο κρεβατη απο την κηλη, αλλα ο φοβος μου ειναι μεγαλητερος απο τον πονο. στην αλεξανδρουπολη στο νοσνκομειο εχει νευροχειργο , πηγα αλλα.......ειπαμε ο φοβος :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #47054  από maraki12
 Πέμ Ιαν 27, 2011 1:59 am
Ίσως θα μπορούσε να σας βοηθήσει χειροπρακτικός. Όχι όμως οποιος να ναι. Υπάρχουν εξειδικευμένοι στον αυχένα.