• Νομαρχιακή Επιτροπή

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #46757  από xtal
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:06 pm
Γειά σε όλους!
Λοιπόν...έχω διαγνωσμένη ΣΚΠ από το 1992 κ πέριση το καλοκαίρι κατάφερα την αναπηρική σύνταξη με ποσοστό 67%! "Ως εδώ όλα καλά", αλλά προσπαθώ να πάρω πιστοποιηση της αναπηρίας απο τις επιτροπές της νομαρχιάς για να την εφορία αλλά με απορίπτουν!
Αφού με αποριψανε τον Σεπτέμβριο, έκανα ένσταση κ πέρασα ξανά πριν από 2 μέρες απο Β/θμια αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα με αποριψουν πάλι...
όταν τους έδωσα τις αποφασεις του ΙΚΑ για την συνταξη αναπηρίας μου είπαν τα κρητίρια τους είναι διαφορετικά (;) κ όλα αφτα χωρίς να με εξετάσουν ούτε να μουν πούνε περπάτα λιγο να σε δούμε πως πάς (για να πάρω την συνταξη πέρασα απο "ιερά εξέταση")!
Αν κάποιος έχει μια λογική εξήγηση παρακαλώ να με διαφωτίσει!
[youtube]u1k3E_1Ppsc[/youtube]
 #46759  από FANTOMAS
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:22 pm
ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ - ΠΛΗΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛ/ΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , Ο ΔΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΓΗ :violence-pistoldouble: ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
 #46763  από elenipir
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:44 pm
Δεν πανε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο .....
Εγω ειχα παει τα χαρτια απο το νοσοκομειο στην νομαρχια εκανα και μια αιτηση και μου ειπαν την ταδε ημερομηνια ελατε να περασετε επιτροπη :obscene-smokingpimp:
Πηγα δεν με εξετασαν γιατι δεν ηταν κανενας γιατρος εκει :obscene-hanged: μου δωσανε το χαρτι με το 67 % και μου ειπαν πως δεν ηταν αναγκη να παω , μπορουσε να παει και καποιος αλλος αντι για μενα :sad-roulette: .
Αλλα δεν εχω καταφερει να παρω το παραπληγικο γιατι μου ειπαν οτι ειμαι μια χαρα :scared-eek: .
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κανουνε οτι τους ερθει καθε φορα στο κεφαλι και σε καθε νομαρχια εχουν τους δικους τους κανονες - νομους λες και εισαι σε αλλο κρατος :obscene-hanged:
Ευχομαι η απαντηση αυτη την φορα να ειναι θετικη
 #46806  από NikoleScully
 Παρ Ιαν 21, 2011 11:23 pm
Εγω παιδια εχω τον αλλον μηνα ραντεβου για να περασω απο επιτροπη αλλα απο οτι ακουω ξερω τι θα παρω...δεν χρειαζεται να το εκφρασω πιστευω οτι ολοι με καταλαβατε!!!!!Για να ιδουμε τι θα ιδουμε!!!!!!!!!!!!!