• Διατροφή βιταμίνες άσκηση

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #46710  από Biskoto10
 Τετ Ιαν 19, 2011 1:56 pm
κωστας έγραψε:οταν εχεις πολυ σπαστικοτητα,κατα την 'κορυφωση' ισως υπαχει ενα μικρο προβλημα εφοσον τεντωνονται οι μυς(τα ποδια) κατι τετοιο μπορει να συμβαινει,αλλα αλλη υποθεση
δεν μπορω να κανω...
Οταν εχεις πολυ σπαστικοτητα δεν μπορεις να περπατησεις, το σεξ θα σκεφτεις?
 #46716  από κωστας
 Τετ Ιαν 19, 2011 3:54 pm
φιλε biskoto10 εγω εχω πολυ απαστικοτητα συνηθως αυξανεται το μεσημερι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να περπατησω με πολλες δυσκολιες βεβαια και αν τυχει να χειροτερεψω γιατι να ξεχασω το σεξ,αν οχι η μεγαλυτερη ειναι απ'τις μεγαλυτερες απολαυσεις!!!μονο αν με ευνοχισουν δεν θα το σκεφτομαι...
 #46733  από Biskoto10
 Πέμ Ιαν 20, 2011 1:29 am
κωστας έγραψε:φιλε biskoto10 εγω εχω πολυ απαστικοτητα συνηθως αυξανεται το μεσημερι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να περπατησω
Μαλλον εχεις αρκετη σπαστικοτητα και οχι πολυ γιατι εγω με πολυ σπαστικοτητα δεν μπορω περπατησω! :bow-yellow:
Σαφως και δεν πρεπει να ξεχασεις το σεξ γιατι αφου εισαι ακομα στα ποδια σου μην φοβασαι τιποτα.
sou έγραψε:
κωστας έγραψε:μονο αν με ευνοχισουν δεν θα το σκεφτομαι...
Ή αν σου δώσουν φάρμακα για τη σπαστικότητα, που σκοτώνουν τη λίμπιντο... Ή αν πάθεις κατάθλιψη από αυτά, γιατί προκαλούν κατάθλιψη... Ή αν σου δώσουν αντικαταθλιπτικά SSRI, που αυτά και αν σκοτώνουν τη λίμπιντο και όλες τις ορμές...
Bασικα εγω την σκοτωσα μονος μου την λιμπιντο χωρις φαρμακα, χρησιμοποιησα την συνειδητοποιηση και τον κυνισμο και ηταν αποτελεσματικα τα ατιμα! :mrgreen:
 #46756  από FANTOMAS
 Πέμ Ιαν 20, 2011 5:12 pm
όποιος ξερει απαντάει και δεν κοροιδέυει:

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πέρνω σχεδόν όλες τις βασικες βιταμίνες και απο τότε τα δέυτερα πρωινά ούρα μου είναι χρώματος έντονα χρυσοκίτρινα , αυτό σημαίνει οτι παίρνω παραπάνω απο οτι χρειάζεται ο οργανισμός μου και το πλεόνασμα το αποβάλει μέσο της ούρησης (όπως μου είπε μια φίλη μου) ;
 #46762  από kate2002
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:27 pm
φαντομα, εγω που το ιδιο παθαινω και το ρωτησα, μου ειπαν ειδικα για την Β βιταμινη, πως δεν μπορει ο οργανισμος να την απορροφησει, κι ετσι αποβαλλεται με τα ουρα... βεβαια, ειναι και τα ενεσιμα, αλλα για μενα δεν...δε μπορω. επίσης, το ιδιο συμβαινει και στον αντρα μου που για αλλους λογους αυτο τον καιρο παιρνει Β συμπληρωμα... αυτα τα ολίγα.
 #46765  από κωστας
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:25 pm
FANTOMAS έγραψε:όποιος ξερει απαντάει και δεν κοροιδέυει:

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πέρνω σχεδόν όλες τις βασικες βιταμίνες και απο τότε τα δέυτερα πρωινά ούρα μου είναι χρώματος έντονα χρυσοκίτρινα , αυτό σημαίνει οτι παίρνω παραπάνω απο οτι χρειάζεται ο οργανισμός μου και το πλεόνασμα το αποβάλει μέσο της ούρησης (όπως μου είπε μια φίλη μου) ;

fantoma μια απο τα ιδια!!!ειναι λογω τον υδατοδιαλυτων βιταμινων Β και C ,η φιλη σου εχει δικιο αποβαλονται μεσω των ουρων!
 #46793  από FANTOMAS
 Παρ Ιαν 21, 2011 3:07 pm
Οπότε μειώνω τα iu (μgr) των βιταμινών ; ή να συνεχήσω έτσι ώστε να έχω ''γεμάτες τις αποθήκες μου'' και ο,τι extra να το αποβάλει ο οργανισμός μου ;
 #46804  από κωστας
 Παρ Ιαν 21, 2011 10:48 pm
φιλε fantoma εγω τα συνεχιζω,απλα κανω συχνες εξετασεις αιματος και αν ειναι πολυ ψηλα τα κοβω για καμια βδομαδα!οι υδατοδιαλυτες βιταμινες αποβαλλονται απο τα ουρα και απο τον ιδρωτα δεν νομιζω να εχεις προβλημα!δεν ξερω βεβαια για ποσο υψηλες ποσοτητες μιλας,εγω οταν επαιρνα και πολυ ποιο χαμηλες ποσοτητες απ'οτι περνω τωρα τα ουρα ηταν κιτρινοκοκκινα!νομιζω με συχνες εξετασεις αιματος θα το ελεγχεις...
 #46843  από NikoleScully
 Κυρ Ιαν 23, 2011 4:31 pm
Και κατι ακομα μου ειπε να καθομαι καμποση ωρα στον ηλιο για την βιταμινη D γιατι δεν μπορουμε να την παρουμε απο τα τροφιμα..την περνουμε αλλα σε ελαχιστη ποσοτητα και αυξαμεται με τον ηλιο...μην παθουμε και καμια ηλιαση ομως!!!!!TAKE IT EASY!!!!!Οχι να κατσουμε να ψηθουμε!!! :angry-extinguishflame:
 #47022  από Δημητρα Αρτ
 Τετ Ιαν 26, 2011 6:34 pm
Εμεις με τις κορτιζονες μας, που πρεπει να προσεχουμε την οστεοπορωση,πρεπει να προσεχουμε και το ασβεστειο μας. Αλλα πρεπει να ελεγχουμε μημπως το παρακανουμε,γιατι δεν αποβαλεται ουτε με τα ουρα,ουτε με τον ιδρωτα...Πηγαινει και κανει πετρες στα νεφρα!!! Οποτε προσοχη, να μην εχουμε κι αλλα!!!...