• φοβοσ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #46713  από Giota
 Τετ Ιαν 19, 2011 2:49 pm
περναω μια δυσκολη εγκυμοσυνη με εμετουσ κ ζαλαδεσ. οκ ομωσ. ο φοβοσ ειναι για μετα την γεννα. τι προκειται να συμβει με την σκπ. τρελενομαι
 #46718  από Γιάννης
 Τετ Ιαν 19, 2011 5:04 pm
Γιώτα μου υπομονή για το τώρα, όσο για το μετά τη γέννα σκέψου μόνο οτι θα έχεις στην αγκαλιά σου ένα τέτοιο ζουζούνι, ίσως και πιο όμορφο

[youtube]5P6UU6m3cqk[/youtube]
 #46722  από manos81
 Τετ Ιαν 19, 2011 7:11 pm
SIGNOMI POU DEN MPORW NA DIMOSIEFSW FOTO TOU PEDIOU MAS!ALA EINAI POLI PIO OMORFO APO AUTO TO KSANTHOPSIRO! YPOMONI KAI OLA THA PANE KALA!THA EISE PIO DINATI META EXONTAS STIN AGALIA SOU TO PEDAKI SOU! :text-thankyouyellow:
 #46724  από Genovefa®
 Τετ Ιαν 19, 2011 9:45 pm
Νινακια...Πολλα Νινακια στο Forum!!!!
 #46764  από katerina76s
 Πέμ Ιαν 20, 2011 8:26 pm
Γιωτα, οταν ημουν εγκυος παρολο που δεν ειχα εμετους η ζαλαδες, ημουν χαλια ψυχολογικα για το μετα...ολα πηγαν καλα δεν ειχα ωση μετα την γεννα και το μωρο καλα .εσπασα τα νευρα των δικων μου απο το αγχος μου και τελικα δεν χαρηκα οπως ολες οι αλλες γυναικες την εγκυμοσυνη μου...προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη ...αμεσως μετα την γεννα θα αλλαξει ολη η ζωη σου ...θα σου δωσει τοση χαρα και τοση δυναμη αυτο το μωρο δεν θα το πιστευεις
 #46820  από efi
 Σάβ Ιαν 22, 2011 2:58 pm
Giota έγραψε:περναω μια δυσκολη εγκυμοσυνη με εμετουσ κ ζαλαδεσ. οκ ομωσ. ο φοβοσ ειναι για μετα την γεννα. τι προκειται να συμβει με την σκπ. τρελενομαι
ti prokeite na sumbei????????otan mas trwne ayta ta erwthmathka xanoume polla....mporei kai na patheis wsh...mporei na mh patheis...mporei kai na mh 3anapatheis meta pote...mporei...mporei...mporei....polla mporei....alla emeis kratame mono ayta pou mas symfairei...etsi kapws eimai kai egw....(wres wres pleon)kai an... kai an....(.kai an den eimai egkuos)den uparxei logos na anxonese gia tpt...kai oxi mono twra...kai panta...bebaia de 3erw to istoriko sou...alla genikotera sth zwh mas prepei na 3epername fobous..fobies kai ola ayta pou mas enoxloun...elpizw kai eyxomai ola na pane kala....(pou eimai sigourh)filia
 #46821  από litsa
 Σάβ Ιαν 22, 2011 3:23 pm
αν γράφαμε και ελληνικά θα ήταν ακόμα πολύ καλύτερα για τα ματάκια μας..
φιλια πολλα!!!!! :romance-heartsthree:
 #46825  από panos59
 Σάβ Ιαν 22, 2011 8:23 pm
συμφωνώ!
Ελληνικά ........ όχι greeklish ...........
:-D