• Διατροφή βιταμίνες άσκηση

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #46592  από NikoleScully
 Κυρ Ιαν 16, 2011 4:09 pm
yiannis62 θα σε γελασω....εγω εδω τα διαβασα..δεν θυμαμαι ποιος το ειχε γραψει...και ειπα να ρωτησω μπας και ξερετε τιποτα.......
 #46594  από κωστας
 Κυρ Ιαν 16, 2011 5:08 pm
οταν εχεις πολυ σπαστικοτητα,κατα την 'κορυφωση' ισως υπαχει ενα μικρο προβλημα εφοσον τεντωνονται οι μυς(τα ποδια) κατι τετοιο μπορει να συμβαινει,αλλα αλλη υποθεση
δεν μπορω να κανω...
 #46643  από NikoleScully
 Δευ Ιαν 17, 2011 7:47 pm
Καλησπερα στα ομορφα παιδακια της παρεας!!!
Πηγα σημερα σε διαιτολογο...Δεν μου απαγορεψε τιποτα..απλως μου ειπε να τρωω πολλα ψαρια λογο του οτι εχουν ω3 κατι που το χρειαζομαστε , πολλα φρουτα και σαλατες..καφε και γαλακτομικα μου ειπε οκ μονο τα γαλακτομικα να ειναι λαιτ ΑΛΛΑ μονο και μονο επειδη θελω να χασω και καποια κιλα οχι λογο της ασθενειας.Και μου ειπε και το σιγκαρετο κακο πραμα......αν και μου ειπε να ρωτησω και τον γιατρο μου αλλα δεν κανει ειπε εκεινη...καλο κανει λεει στο παρκινσον :techie-studyingbrown: 1η φορα που το ακουω!!Λοιπον αυτα παιδακια!
 #46690  από kate2002
 Τρί Ιαν 18, 2011 8:58 pm
yiannis62 έγραψε:ke...... pios ta apagorebi ola afta parakalo?
μα....η κοινη λογικη γιααανννηηηη....!!!!;;;;
αρρωστοι ανθρωποι, τι σκ@τ@ θελουμε, σεξ, φαγοποτια και διασκεδααασηηη;;;;
αι στο καλο μας!
:whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)
 #46694  από litsa
 Τρί Ιαν 18, 2011 9:49 pm
:teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

με κάνατε και γέλασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[youtube]LnX99im-5Js[/youtube]

γιατρο δεν θέλω...αρχιτέκτονα να μου φέρετε???
θεοπούλα τι έκανες στο Παρίσι? ....θραύση..!

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

κόβεται τοΣΕΞ???????????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

τι νομίζουν ότι θα πω?? και πετάγονται όλοι???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τρί Ιαν 18, 2011 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #46695  από litsa
 Τρί Ιαν 18, 2011 9:53 pm
[youtube]qW8hKqslRLs[/youtube]
 #46700  από yiannis62
 Τετ Ιαν 19, 2011 12:55 am
ΜΙΑ SIMBOULI APO TON PAPOU ΓΙΑΝΝΗ.eroteftite, kanete sex. siste oso pio omorfa borite.k. afiste aftous pou lene kati tetia,na lene MALAKIES...signomi kiolas to ipa an k. den iparchi afti i lexi sto lexilogiomou.ala den adexa,pedia.k.kati alo afti pou to apagoreboun to sex ,malon to echon xechasi pos ine. xaxaxaxaxaxaxa!.. na iste oloi kalaaa! :character-oldtimer:
 #46704  από litsa
 Τετ Ιαν 19, 2011 9:15 am
elena έγραψε:Αν υποψιαστώ τέτοιο πράγμα....(περί οργασμού)........"ααααααχχχ....θα καταρεύσω".... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

[youtube]0Y1Oh4vyRSk[/youtube]