• Να συστηθώ κι εγώ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #4522  από mariak
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:40 pm
Α καλά,εδώ μέχρι και νευρολόγος του ΙΚΑ της είπε ότι είναι ψυχολογικό.Μην το συζητάς το τι έχουμε ακούσει από ειδήμονες, και μη, αυτο το χρόνο
 #4529  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:30 pm
αντε!!! παγκόσμια προτοτυπία !!!!
εμένα μόνο που δεν με εκλεισαν μεσα!!
ακόμα απορούν πως την γλίτωσα!! άστα σου λέω και προχωράτε παρακάτω γιατί θα φωνάξω τη λου λου -μου μου, μου να σας πει διάφορα!!
 #4549  από αλεξανδρα
 Τρί Μάιος 26, 2009 11:59 am
Καλημερα Μαρια και απο εμενα,καλως ηρθες στην παρεα μας μαζι με την αδελφουλα σου :D :D Οτι και να νιωσει απο εδω και στο εξης μα οτι και να νιωσει θα το αναφερει πρωτα στον νευρολογο της και μονο σε αυτον και αυτος θα την καθοδηγηση.
 #4550  από LL--MM
 Τρί Μάιος 26, 2009 12:20 pm
Να είσαι καλά Λιτσάκι :D ! Αλλα τι να πώ πια εγώ; Δυστυχως όλο τα λέμε και όλο τα επαναλαμβάνουμε, ποιός μας ακούει; Οι καταρτισμένοι σαφώς όχι, είναι και διάφοροι που λένε πως είναι σαν εμάς για να τσιμπάν παλατεία... :x Για τα υπόλοιπα, δεδομένο ότι συμφωνώ και επαυξάνω στα λεγόμανα των προλαλησάντων... Πολλά φιλιά :!:
 #4629  από mariak
 Τετ Μάιος 27, 2009 7:22 pm
Εννοειται ότι ό,τι και να νιώσει το λέει στο γιατρό της,αλλά έλα που κάθε τόσο πρέπει να έρχεται σε επαφή με τους καρεκλοκένταυρους του ΙΚΑ λόγω επιτροπών;μία για αναρρωτικές,μία για το ποσοστό αναπηρίας μία για το εξωιδρυματικό,τα έχει δει και τα έχει ακούσει όλα το κοριτσάκι μου.Επιτροπή που απαρτίζεται από καρδιολόγο παιδίατρο ,και δεν ξέρω τι άλλο άσχετο,να αποφασίζει για το αν δικαιούσαι το επίδομα ή όχι. Αλλά εσείς παιδά ξέρετε από τέτοια!
 #4668  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:17 am
Καλώς τες και τις δυο!!! Να πάνε όλα όσο γίνεται καλύτερα! :lol: