• Rebiff 22 se xapi pote????

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #46542  από kate2002
 Σάβ Ιαν 15, 2011 10:05 am
mortal_engine έγραψε:
kath έγραψε:Και εδω που τα λεμε πως γινεται να εχουν βρεθει σκευασματα αναλογα με τη μορφη της νοσου οταν δεν εχει βρεθει η αιτια της?
Πίσω από την απλότητα αυτής της πρότασης βρίσκεται ο σπόρος της αμφιβολίας για την κατάρρευση του αυτοάνοσου ανοσιουργήματος.

Πόσοι αντιλαμβάνονται ότι η ΠΣ, όπως σήμερα διαγιγνώσκεται, δεν είναι μια αυτόνομη πάθηση παρά η ταμπέλα σε μια σειρά μη χαρακτηριστικών συμπτωμάτων που αποτυγχάνουν να φιλοξενηθούν υπό το όνομα μιας άλλης αναγνωρισμένης πάθησης;
Και πόσοι γνωρίζουν ότι οι 4 κατηγορίες της προέκυψαν από την ανάγκη ανεύρεσης όμοιων ομάδων ασθενών για τις φαρμακευτικές δοκιμές;
Εικόνα ;)
 #46654  από Θανάσης
 Τρί Ιαν 18, 2011 10:13 am
NikoleScully έγραψε:Θαναση δεν παιρνεις ντεπον?
Εμενα επειδη μου ειπαν οτι εχει καποιες παρενεργειες γριπης να παιρνω 2 ντεπον αλλα εκανα δοκιμη με ενα και δεν με πιανει τιποτα....απο την μια ομως ειναι λιγο βλακεια γιατι οσο και αθωο αν ειναι το ντεπον ειναι 12 ντεπον το μηνα.....
Και depon παιρνω και ponstan και σκόνη ασπιρίνη και... και...
Συνήθως με πιάνουν και τη γλυτώνω μόνο με το
γεμάτο, (ποιος ξέρει τι) κεφάλι της επόμενης μέρας.
Η ιντερφερόνη χορηγείται ως αντι-ιικό φάρμακο.
Είδαν οτι πιάνει σε πολλά όπως και στην σκπ.
Δεν περιμένω πιο αγνά φάρμακα,
αλλα τουλάχιστον, ηπιότερο τρόπο χορήγησης.
Με το τρύπημα δεν τα πάω καλά. :(

Υπομονή (όσο περνάει ο καιρός με περισσότερη οργή).

Καλημέραα!!
 #46883  από efi
 Δευ Ιαν 24, 2011 2:46 pm
Π.Μ79 έγραψε:Kath, υποτίθεται ότι το κάθε φάρμακο είναι για διαφορετικού τύπου σκπ.

Υποτροπιάζουσα: Betaferon, Rebif, Extavia.
Προΐούσα: Copaxone, Betaferon, Tysabri.

Υπάρχουν και ένα άλλο σωρό φάρμακα, με ένα σωρό δικαιολογίες γιατί να τα παίρνει κάποιος και πάει (κ)λέγοντας.

Επίσης, αυτό που σου είπε ο νευρολόγος σου, δεν είναι σωστό, μη πω ότι σου είπε μπαρούφα.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω εστίες στον αυχένα, είναι οκ και δεν παίρνει φάρμακα η κατάσταση?

Επίσης, οι εστίες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία στην αναπηρία.
Επίσης, ο αριθμός των εστιών δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το θέμα είναι η καταστροφή των νευραξόνων, η οποία δε φαίνεται στη μαγνητική και είναι η καθόλα αρμόδια για τα διάφορα προβλήματα που αποκτούμε με την σκπ και η οποία είναι άγνωστη.
Αυτός είναι και ο λόγος που γινόμαστε χειρότερα χωρίς καινούριες εστίες και χωρίς υποτροπές.
δλδ?αυτο που ειπες για τισ εστιες(πρεπει να αρχισω να ανυσηχω)εγω μετα απο 3 χρονια και οι εστιεσ μου οι ιδιες.... χωρισ αλλα προβληματα σε αυτο το διατημα...ομωσ μπορει να περιμενω το χειροτερο?
 #46886  από paraskevi
 Δευ Ιαν 24, 2011 4:00 pm
Hello και απο μενα!!

Με πολυ ενδιαφερον διαβασα ολα οσα γραψατε και τολμω να πω οτι στα 2 χρονια και κατι που εχω ΣΚΠ δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα με το θεμα και να το ψαξω περισσοτερο με το τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει....Θεωρουσα οτι αν οι καινουριες μαγνητικες δειξουν λιγοτερες (σε αριθμο και εκταση) εστιες θα σημαινει και καλυτερευση της νοσου, αλλα συνειδητοποιω πως οχι..Κανω λαθος? Δεν εξαρταται το ενα απο το αλλο???
Αλλα αν σκεφτω οτι οι μαγνητικες μου τον περασμενο μαρτιο εδειξαν Σημαντικη βελτιωση, οπως χαρακτηριστικα ελεγε το νεο πορισμα, και μεσα σε 5 μηνες εκανα δυο υποτροπες και αναγκαστικα να παρω συνολικα 8μερες κορτιζονη και να περασω απο το rebif22 σε 44, μαλλον δεν εξαρταται το ενα απο το αλλο..
Αρα τσαμπα κανουμε τις μαγνητικες καθε χρονο για να δουμε πως παει η κατασταση??? Δηλαδη μπορει να υπαρξει "βελτιωση" και να φλερταρεις με υποτροπες και με αναπηρια??? Τι γινεται τελικα με αυτον τον οργανισμο οεο??? Μηπως να σταματησω ιντερφερονη και να κανω μονο ομοιοπαθητικη?????? Ισως τα αποτελεσματα να ειναι καλυτερα!!

Οσο αφορα τις παρενεργειες απο rebif εγω πηρα παυσιπονο μονο στην αρχη που το ξεκινησα για πολυ λιγο και απο την στιγμη που το κανω 11.30 το βραδυ δεν παιρνω καθολου, ακομα και οταν το κανω για καποιο λογο πιο νωρις και βγαινω! Κοιμαμαι και δεκατα να ανεβασω που λεει ο λογος δεν το καταλαβαινω και το πρωι δεν ειμαι σαν κοτοπουλο..κατι ειναι κ αυτο!!

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #46888  από NikoleScully
 Δευ Ιαν 24, 2011 4:12 pm
Γεια σαςςςςςςςςς :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Τι κανουν τα ομορφα μου παιδια???!!!!!!
Παιδια αισιοδοξια θελω!!!!!!!Θα βρεθει λυση και ολα,μην μου ανυσηχειτε για ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
Ειδατε στην αρχικη σελιδα για το νεο χαπι???