• Διατροφή βιταμίνες άσκηση

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #46469  από NikoleScully
 Πέμ Ιαν 13, 2011 9:27 am
Μου φαινεται περιεργο για τα γαλακτομικα.....και εγω με αυτα συνηθως τρεφομαι καθημερινα...γαλα πινω αρκετο..καθε μερα και στον καφε....τωρα που το ειπα ειδα οτι αρκετοι εχουν κοψει και το καφε..........μην μου πειτε οτι ισχυει και αυτο...???Γενικω τους καφεδες η καποιο ειδος συγκεκριμενου καφε????
 #46490  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 13, 2011 12:49 pm
Μου σύστησαν έναν διατροφολόγο (ειδικό λέει σε τέτοιες παθήσεις) για τον οποίο μου είπαν επι λέξει "έχει σηκώσει κόσμο από το καρότσι" Τέλος του μήνα θα πάω να τον δω και θα ενημερώσω
 #46498  από NikoleScully
 Πέμ Ιαν 13, 2011 4:43 pm
Με το καλο να πας και να μας ενημερωσεις και εμας Γιαννη :character-oldtimer: !!!!!
 #46502  από FANTOMAS
 Πέμ Ιαν 13, 2011 6:59 pm
Μιας και έγινε αναφορά για το γάλα αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ΕΝΗΛΙΚΟ ον που πίνει ακόμα..........
 #46503  από nikos501
 Πέμ Ιαν 13, 2011 8:16 pm
Γιάννη μπορείς να μου στείλεις με pm τα στοιχεία του διατροφολόγου; Ξεκίνησα από μόνος μου να παιρνω κάθε μέρα ένα κουβά βιταμίνες αλλά φοβάμαι μήπως προξενήσω μεγαλύτερη ζημιά.
 #46528  από NikoleScully
 Παρ Ιαν 14, 2011 7:11 pm
Καλησπερα στα πανεμορφα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι μου κανετε????
Την δευτερα παω και εγω σε διατροφολογο..για να δουμε τι θα ιδουμε!!!!!Θα παω στο νοσοκομειο που ειναι και ο γιατρος μου..μου ειπαν καλυτερα εκει παρα σε καποιον ιδιωτη που θα κοιταξει να σουφρωσει χρηματα.......ενω εκει γνωριζουν και τον γιατρο και ολο το ιστορικο μου...ετσι θελω να πιστευω....anyway...οταν θα επιστρεψω θα σας ενημερωσω για το τι θα μου πει!!!.......
Κατι ακομα βρε παιδια...αν και ντρεπομαι να το ρωτησω αλλα μιση ντροπη δικη μου μιση δικη σας που θα μου απαντησετε..(αν μου απαντησετε.. :teasing-neener: )..καπου διαβασα απο εδω μεσα αλλα δεν θυμαμαι ποιος και τι..αναφερε οτι και η σεξουαλικη επαφη, οργασμος, δεν κανει.....ισχυει και αυτο?????????!!!!Αποκλειεται ετσι...αλλιως θα πηδηχτουμε ολοι απο το παραθυρο :obscene-hanged: !!!!!!!
 #46529  από κωστας
 Παρ Ιαν 14, 2011 7:24 pm
if you wanna fuck for funny fuck your self and keep your money...!!!!!!!!

θα τρελαθω οπως λεει και ο ρουβας

αυτο μας ελειπε!!!!!!
 #46530  από elena
 Παρ Ιαν 14, 2011 7:31 pm
Αν υποψιαστώ τέτοιο πράγμα....(περί οργασμού)........"ααααααχχχ....θα καταρεύσω".... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #46540  από kate2002
 Σάβ Ιαν 15, 2011 9:53 am
ναιιιιιιιιιι! :liar: ΔΕΕΕΕΕΕΝΝ ΤΟ ΞΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; :liar:
ολοι με σκπ ... ειναι τοις πασοις γνωστο βεβαιως! :whistle:
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:
το σεξ επιτρεπεται :eusa-dance: , ο οργασμος απαγορευεται! :eusa-naughty:
τα μακροβουτια επιτρεπονται (επιβαλλονται θα ελεγα) το μπανιο ομως απαγορευεται!!!
επισης, απαγορευεται το αλευρι, αλλα επιτρεπεται το ψωμι, κουλουρακια, κλπ κλπ
καθως και:
επιτρεπονται λιακαδα, παγωτο, γλυκα, κοντοσουβλι, κεμπαπ :eusa-dance:
αλλα ρητα απαγορευονται ο ηλιος, το γαλα , το κρεας και οποιου ειδους γλυκαντικα! :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
αν θυμηθω και κατι αλλο θα το προσθεσω! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

:sad-roulette: ελεος..... :obscene-hanged:
και την καλημερα μου! :handgestures-salute:
 #46554  από NikoleScully
 Σάβ Ιαν 15, 2011 12:30 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Καλημερα
kate2002 έγραψε:ναιιιιιιιιιι! :liar: ΔΕΕΕΕΕΕΝΝ ΤΟ ΞΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; :liar:
ολοι με σκπ ... ειναι τοις πασοις γνωστο βεβαιως! :whistle:
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:
το σεξ επιτρεπεται :eusa-dance: , ο οργασμος απαγορευεται! :eusa-naughty:
τα μακροβουτια επιτρεπονται (επιβαλλονται θα ελεγα) το μπανιο ομως απαγορευεται!!!
επισης, απαγορευεται το αλευρι, αλλα επιτρεπεται το ψωμι, κουλουρακια, κλπ κλπ
καθως και:
επιτρεπονται λιακαδα, παγωτο, γλυκα, κοντοσουβλι, κεμπαπ :eusa-dance:
αλλα ρητα απαγορευονται ο ηλιος, το γαλα , το κρεας και οποιου ειδους γλυκαντικα! :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
αν θυμηθω και κατι αλλο θα το προσθεσω! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

:sad-roulette: ελεος..... :obscene-hanged:
και την καλημερα μου! :handgestures-salute: