• ΚΑΛΗΜΕΡΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46369  από elenipir
 Τρί Ιαν 11, 2011 10:29 pm
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξυπνησεις μια χαρα :)
 #46391  από Μιμικαμ
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:09 am
SOULLA, Elenpiρ, LL--MM, γεια χαρά.Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόησή σας, αυτό ακριβώς

ειναι που ζητούσα σε αυτό το φόρουμ, γι΄αυτό και γράφτηκα!!!Πιστέψτε με ολα μα ολα τα

συμπτώματα που περιγράφετε ολοι σας, τα εχω βιώσει κατά καιρούς και για τα περισσότερα

απ'αυτά με συνόδευαν ενοχές, γιατί δεν γνώριζα οτι οφείλονται στην πάθηση!!!!

Χρόνια κόπωση,καρφάκια στα πέλματα των ποδιών,ιλίγγους κ.τ.λ. Ευτυχώς,το πιστεύω αυτο

ακράδαντα, πάντα καποιος φύλακας αγγελος ως από μηχανής θεός, την τελευταία στιγμή

μου έδινε χέρι βοηθείας, οπως και τώρα. Η όρασή μου επανήλθε, μετά απο εναν βαθυ,ξεκούραστο

υπνο, το μόνο που έμεινε ειναι, γραμμούλες, μιγάκια που πηγαινοέρχονται, πλάκα εχουν!!!!!!

Ελπίζω να φύγουν κί'αυτά. Σας να είστε πάντα καλά!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #46393  από elenipir
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:19 am
γραμμούλες, μιγάκια που πηγαινοέρχονται, πλάκα εχουν!!!!!!

Ελπίζω να φύγουν κί'αυτά. Σας να είστε πάντα καλά!!!!

Καλημερα ,
για τις γραμμουλες δεν εχω λυση αλλα για τα μιγακια υπαρχει .............
:scared-eek: Μυγοσκοτώστρα!!!!
ολα καλα θα πανε αυριο δεν θα τα εχεις ουτε αυτα !!!! :eusa-dance:
 #46394  από soulla
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:23 am
ευχομαι ο φύλακας άγγελος σου να μην κουραστεί ποτέ.... :romance-kisscheek:
 #46468  από panos59
 Πέμ Ιαν 13, 2011 9:26 am
Μιμικαμ έγραψε:....Περίπου εδώ και τρεις ώρες, εχει χαθεί το 5Ο% της όρασής μου από το αριστερό
μάτι. Ο γιατρός ειπε να περιμένω 24 ώρες, και αν δεν επανέλθει, νοσοκομείο,
κορτιζόνη πάλι, βαρέθηκα!!!!!!!
Μιμίκα, τώρα αξιώθηκα να διαβάσω το μήνυμά σου!
... έχουν περάσει οι πρώτες κρίσιμες 24 ώρες, ελπiζω η όρασή σου (οξύτητα όρασης εννοείς ή οπτικό πεδίο ??) να έχει επανέλθει, και να αποφύγεις την κορτιζονούλα, η οποία βέβαια (σαν φάρμακο "εφόδου") πάντα κάνει ό,τι χρειάζεται, απλως έχει τα δικά της δευτερεύοντα και ανεπιθύμητα, .......... (που όμως αντιμετωπίζονται!)
Γι' αυτό και επανέρχομαι στην αρχική μου ευχή!
Μακάρι να την αποφύγεις την κορτιζονοντόπα!
Σε καταλαβαίνω αφάνταστα και σε σκέφτομαι !
Βe lucky, be brave, be strong lady!
May all the good luck be with you!
:romance-kisscheek:
 #46489  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 13, 2011 12:43 pm
Περαστικά Μιμίκα μ'
Για τα μυγάκια ένα είναι το φάρμακο. SKIP κάνει τα μυγάκια ΑΟΡΑΤΑ
 #46506  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 13, 2011 10:15 pm
Καλησπέρα Γιάννη,σ'ευχαριστώ πολύ. Τα μυγάκια τα εξωλόθρευσα με την μυγοσκοτώστρα,
τώρα με ταλαιπωρεί ενα μαυρο συννεφάκι που μου δυσκολεύει την όρασή μου,αλλά εχω
ξεκινήσει δεήσεις μήπως και βρέξει και απαλλαγώ και απ'αυτό!!!!! Σοβαρά τώρα ελπίζω να
μην εχει πειραχτεί το οπτικό νεύρο.......
Δεν πιστεύω να έβγαλες την χορηγία απο το skip κι εγω να εμεινα απ'εξω, γιατί θ'αρχίσω
αντιπερισπασμό με την χλωρίνη, και τοτε ποιός μας πιάνει!!!!!! χα-χα Καλό βράδυ :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: