Μα αυτο ακριβως εννοω...δεν φτανει που κανω την ενεση παιρνω και ντεπον
The truth is out there...
Σκλήρυνση κατά πλάκας
NikoleScully έγραψε:Μα αυτο ακριβως εννοω...δεν φτανει που κανω την ενεση παιρνω και ντεπονΚαλή μου, αν κάποιος σου αναλύσει τι έχει μέσα το Rebif και τι κάνει στον οργανισμό, θα καταλάβεις ότι το ντεπόν είναι αμελητέας σημασίας.
kath έγραψε:Παιδια ενα απο αυτα που δν εχω καταλαβει ειναι το ποια η διαφορα αναμεσα σε betaferon,rebif κ τα συναφη?τι διαφορες εχουν μεταξυ τους αφου γενικα μιλαμε για ιντερφερονη?Η μαρκα κανει τη διαφορα?[*]
Παντως το επιχειρημα των γιατρων αν δν μπορουμε να καταλαβουμε αν εχει η ενεση αποτελεσμα ειναι το 'δεν ξερουμε ποσες εστιες θα ειχες αν δν το επαιρνες'.Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε δν θα μου εδινε τιποτα αν δν ειχα βγαλει εστια στον αυχενα.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ REBIF ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΝΚΙ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!
Π.Μ79 έγραψε:Kath, υποτίθεται ότι το κάθε φάρμακο είναι για διαφορετικού τύπου σκπ.
Υποτροπιάζουσα: Betaferon, Rebif, Extavia.
Προΐούσα: Copaxone, Betaferon, Tysabri.
Υπάρχουν και ένα άλλο σωρό φάρμακα, με ένα σωρό δικαιολογίες γιατί να τα παίρνει κάποιος και πάει (κ)λέγοντας.
Επίσης, αυτό που σου είπε ο νευρολόγος σου, δεν είναι σωστό, μη πω ότι σου είπε μπαρούφα.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω εστίες στον αυχένα, είναι οκ και δεν παίρνει φάρμακα η κατάσταση?
Επίσης, οι εστίες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία στην αναπηρία.
Επίσης, ο αριθμός των εστιών δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Το θέμα είναι η καταστροφή των νευραξόνων, η οποία δε φαίνεται στη μαγνητική και είναι η καθόλα αρμόδια για τα διάφορα προβλήματα που αποκτούμε με την σκπ και η οποία είναι άγνωστη.
Αυτός είναι και ο λόγος που γινόμαστε χειρότερα χωρίς καινούριες εστίες και χωρίς υποτροπές.
kath έγραψε:Και εδω που τα λεμε πως γινεται να εχουν βρεθει σκευασματα αναλογα με τη μορφη της νοσου οταν δεν εχει βρεθει η αιτια της?Πίσω από την απλότητα αυτής της πρότασης βρίσκεται ο σπόρος της αμφιβολίας για την κατάρρευση του αυτοάνοσου ανοσιουργήματος.