• Rebiff 22 se xapi pote????

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #46351  από NikoleScully
 Τρί Ιαν 11, 2011 10:47 am
Μα αυτο ακριβως εννοω...δεν φτανει που κανω την ενεση παιρνω και ντεπον
 #46354  από Π.Μ79
 Τρί Ιαν 11, 2011 12:11 pm
NikoleScully έγραψε:Μα αυτο ακριβως εννοω...δεν φτανει που κανω την ενεση παιρνω και ντεπον
Καλή μου, αν κάποιος σου αναλύσει τι έχει μέσα το Rebif και τι κάνει στον οργανισμό, θα καταλάβεις ότι το ντεπόν είναι αμελητέας σημασίας.

Είναι παντελώς ανόμοια σύγκριση και βέβαια μηδαμινής σημασίας μία τέτοια σύγκριση.

Είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Autobianci.

Μιλάω περί δύναμης και όχι ομορφιάς έτσι?

Ferrari = Rebif

Εικόνα

Autobianci = Depon

Εικόνα
 #46367  από NikoleScully
 Τρί Ιαν 11, 2011 9:55 pm
Σοβαρα??Να σας πω την αληθεια και που διαβασα το χαρτι του δεν πολυ καταλαβα...δουλεια στην παθηση να κανει και ας ειναι οτι ειναι....εκτος μην παθουμε και τιποτα παραπερα........φτου φτου φτου μακρια!!!!!
 #46375  από kath
 Τετ Ιαν 12, 2011 12:04 am
Παιδια ενα απο αυτα που δν εχω καταλαβει ειναι το ποια η διαφορα αναμεσα σε betaferon,rebif κ τα συναφη?τι διαφορες εχουν μεταξυ τους αφου γενικα μιλαμε για ιντερφερονη?Η μαρκα κανει τη διαφορα?
Παντως το επιχειρημα των γιατρων αν δν μπορουμε να καταλαβουμε αν εχει η ενεση αποτελεσμα ειναι το 'δεν ξερουμε ποσες εστιες θα ειχες αν δν το επαιρνες'.Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε δν θα μου εδινε τιποτα αν δν ειχα βγαλει εστια στον αυχενα.
 #46376  από elenipir
 Τετ Ιαν 12, 2011 12:14 am
kath έγραψε:Παιδια ενα απο αυτα που δν εχω καταλαβει ειναι το ποια η διαφορα αναμεσα σε betaferon,rebif κ τα συναφη?τι διαφορες εχουν μεταξυ τους αφου γενικα μιλαμε για ιντερφερονη?Η μαρκα κανει τη διαφορα?
Παντως το επιχειρημα των γιατρων αν δν μπορουμε να καταλαβουμε αν εχει η ενεση αποτελεσμα ειναι το 'δεν ξερουμε ποσες εστιες θα ειχες αν δν το επαιρνες'.Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε δν θα μου εδινε τιποτα αν δν ειχα βγαλει εστια στον αυχενα.
[*]

Η μια ειναι ιντερφερονη Β1β και η αλλη ιντερφερονη Β1α τωρα τι διαφορες εχουν τρεχα γυρευε :confusion-seeingstars:
 #46387  από Π.Μ79
 Τετ Ιαν 12, 2011 10:44 am
Kath, υποτίθεται ότι το κάθε φάρμακο είναι για διαφορετικού τύπου σκπ.

Υποτροπιάζουσα: Betaferon, Rebif, Extavia.
Προΐούσα: Copaxone, Betaferon, Tysabri.

Υπάρχουν και ένα άλλο σωρό φάρμακα, με ένα σωρό δικαιολογίες γιατί να τα παίρνει κάποιος και πάει (κ)λέγοντας.

Επίσης, αυτό που σου είπε ο νευρολόγος σου, δεν είναι σωστό, μη πω ότι σου είπε μπαρούφα.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω εστίες στον αυχένα, είναι οκ και δεν παίρνει φάρμακα η κατάσταση?

Επίσης, οι εστίες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία στην αναπηρία.
Επίσης, ο αριθμός των εστιών δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το θέμα είναι η καταστροφή των νευραξόνων, η οποία δε φαίνεται στη μαγνητική και είναι η καθόλα αρμόδια για τα διάφορα προβλήματα που αποκτούμε με την σκπ και η οποία είναι άγνωστη.
Αυτός είναι και ο λόγος που γινόμαστε χειρότερα χωρίς καινούριες εστίες και χωρίς υποτροπές.
 #46399  από ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:37 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ REBIF ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΝΚΙ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!
:banana-stoner:
 #46400  από FANTOMAS
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:42 am
ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ REBIF ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΝΚΙ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!
:banana-stoner:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ :scared-shocked:

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΠΡΩΤΑ- ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ

ΣΗΜ. : ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
 #46533  από kath
 Παρ Ιαν 14, 2011 9:50 pm
Π.Μ79 έγραψε:Kath, υποτίθεται ότι το κάθε φάρμακο είναι για διαφορετικού τύπου σκπ.

Υποτροπιάζουσα: Betaferon, Rebif, Extavia.
Προΐούσα: Copaxone, Betaferon, Tysabri.

Υπάρχουν και ένα άλλο σωρό φάρμακα, με ένα σωρό δικαιολογίες γιατί να τα παίρνει κάποιος και πάει (κ)λέγοντας.

Επίσης, αυτό που σου είπε ο νευρολόγος σου, δεν είναι σωστό, μη πω ότι σου είπε μπαρούφα.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω εστίες στον αυχένα, είναι οκ και δεν παίρνει φάρμακα η κατάσταση?

Επίσης, οι εστίες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία στην αναπηρία.
Επίσης, ο αριθμός των εστιών δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το θέμα είναι η καταστροφή των νευραξόνων, η οποία δε φαίνεται στη μαγνητική και είναι η καθόλα αρμόδια για τα διάφορα προβλήματα που αποκτούμε με την σκπ και η οποία είναι άγνωστη.
Αυτός είναι και ο λόγος που γινόμαστε χειρότερα χωρίς καινούριες εστίες και χωρίς υποτροπές.

Μπορει να μου το ειπε επειδη ημουν πολυ αρνητικη στο νσ ξεκινησω ενεσεις στην αρχη.Δεν ειμαι σιγουρη βεβαια αλλα νομιζω οτι γενικα ειναι λιγο επιφυλακτικος σε σχεση με τις 'θεραπειες'(ετσι τις αποκαλουν αλλα για μενα ο ορος ειναι λαθος-μαλλον τροποι επιβραδυνσης της νοσου θα επρεπε να λεγονται)που κυκλοφορουν εως τωρα.Και εδω που τα λεμε πως γινεται να εχουν βρεθει σκευασματα αναλογα με τη μορφη της νοσου οταν δεν εχει βρεθει η αιτια της?Την ταπεινη μου σκεψη εκφραζω,μπορει να ειμαι τελειως λαθος.Οπως και να εχει ,μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μπαρουφα αυτο που ειπε, και οι διαφορων μοντελων ferrari-τιγρεις (τελειοι παραλληλισμοι)να ειναι αποτελεσματικες αναλογα με τα προβληματα μας με περισσοτερα θετικα και λιγοτερα αρνητικα για την υγεια ολων μας.
 #46534  από mortal_engine
 Παρ Ιαν 14, 2011 10:35 pm
kath έγραψε:Και εδω που τα λεμε πως γινεται να εχουν βρεθει σκευασματα αναλογα με τη μορφη της νοσου οταν δεν εχει βρεθει η αιτια της?
Πίσω από την απλότητα αυτής της πρότασης βρίσκεται ο σπόρος της αμφιβολίας για την κατάρρευση του αυτοάνοσου ανοσιουργήματος.

Πόσοι αντιλαμβάνονται ότι η ΠΣ, όπως σήμερα διαγιγνώσκεται, δεν είναι μια αυτόνομη πάθηση παρά η ταμπέλα σε μια σειρά μη χαρακτηριστικών συμπτωμάτων που αποτυγχάνουν να φιλοξενηθούν υπό το όνομα μιας άλλης αναγνωρισμένης πάθησης;
Και πόσοι γνωρίζουν ότι οι 4 κατηγορίες της προέκυψαν από την ανάγκη ανεύρεσης όμοιων ομάδων ασθενών για τις φαρμακευτικές δοκιμές;