• Rebiff 22 se xapi pote????

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #46161  από NikoleScully
 Παρ Ιαν 07, 2011 7:52 pm
Kalhspera paidakia!!!!Ti mou kanete?????Pws ta perasate???Elpizw teleia kai me xara!!!!
Na sas rwthsw...Kserei kapoios pote tha vgei to rebiff 22 se xapia??
Vasika 2 mhnes tripiemai alla 3 fores thn evdomada.. :sad-roulette: den antexw gmt m.......exei akousei kanenas tpt? :confusion-seeingstars:
 #46171  από NikoleScully
 Παρ Ιαν 07, 2011 10:06 pm
emena 2 giatroi mou eipan oti se kanena 9mhno tha vgoun...mporei kai pio nwris.....me doulevoune??????tha tous :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: gazwsw!!!!!
 #46177  από κωστας
 Παρ Ιαν 07, 2011 10:34 pm
τα αλλα χαπακια θα εννοουν...
 #46180  από Νικος
 Παρ Ιαν 07, 2011 10:48 pm
Ιντερφερόνη σε μορφή χαπιού μάλλον δεν θα δούμε πότε
η τεχνική που περιγράφει ο sou ίσως αντικαταστήσει μελλοντικά τις υποδόριες ενέσεις
το θέμα "χάπια ιντερφερονης" έχει αναφερθεί και παλιότερα στο forum άλλα κάτι τέτοιο δεν ισχύει
θέλω να πιστεύω πως είναι απλή παρανόηση στο διάλογο γιατρού-ασθενή και όχι ελλειπή ενημέρωση του γιατρού
Τα χάπια που είναι να κυκλοφορήσουν έχουν τελείως διαφορετική χημική σύνθεση από τις ιντερφερόνες
 #46182  από costas
 Παρ Ιαν 07, 2011 10:54 pm
ρε παιδιά εμένα πάντως 10 χρόνια τώ ρα δεν με πειράζουν οι ενεσούλες να.... τώρα μόλις πάτησα μια .... χαχχαχαχαχχχαχαχααα
 #46199  από efi
 Σάβ Ιαν 08, 2011 1:16 am
costas έγραψε:ρε παιδιά εμένα πάντως 10 χρόνια τώ ρα δεν με πειράζουν οι ενεσούλες να.... τώρα μόλις πάτησα μια .... χαχχαχαχαχχχαχαχααα
10 xronia e?egw sta 3 eimai kai na sou pw thn alitheia oute emena me enoxloun....thes na mou peis an sou einai eykolo se ti katastash eisai?
 #46233  από NikoleScully
 Σάβ Ιαν 08, 2011 10:27 pm
kala oxi oti me polupeirazei pou trupiemai alla kalutera den tha itan xlap ena xapaki kai telos....????anyway oti kalutero tha to kanoume ,,enesh enesh,,,,
 #46236  από kath
 Σάβ Ιαν 08, 2011 10:44 pm
2 χρονια κανω betaferon και πιστευω οτι το εχω συνηθισει πλεον αν και καποιες μερες εχω κταλαβει οτι μου δημιουργει εκνευρισμο και αγχος.Ας ελπισουμε οτι κανουν κατι οι ενεσεις και δεν τρυπιομαστε τζαμπα.Τι να πω?
 #46331  από Θανάσης
 Δευ Ιαν 10, 2011 3:01 pm
Οτι κάνουν, κάνουν (τουλάχιστον σε μένα).
Το θέμα με τις ενέσεις όμως κι εμένα με ενοχλεί.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η ιντερφερόνη με βοηθάει,
όμως το &*%#^@-τρύπημα και τα ρίγη και το κέφάλι της επόμενης μέρας...
με έχουν κουράσει.Άσε που σε οτι κατάσταση κι αν είμαι
πρέπει να τις κάνω.
Περιμένω το φινγκολιμοντ ως "θεραπεία" σε χάπι και βλέπουμε :?
 #46347  από NikoleScully
 Τρί Ιαν 11, 2011 9:59 am
Θαναση δεν παιρνεις ντεπον?
Εμενα επειδη μου ειπαν οτι εχει καποιες παρενεργειες γριπης να παιρνω 2 ντεπον αλλα εκανα δοκιμη με ενα και δεν με πιανει τιποτα....απο την μια ομως ειναι λιγο βλακεια γιατι οσο και αθωο αν ειναι το ντεπον ειναι 12 ντεπον το μηνα.....