• Google Body Browser

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46044  από Isolexion
 Τρί Ιαν 04, 2011 2:35 pm
Η Google για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με την νέα της εφαρμογή. Μετά το Google Earth ήρθε το Google Body Browser. Δεν ξέρω πότε παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, εγώ πάντως το ανακάλυψα σήμερα και ομολογώ πως είναι αρκετά χρήσιμο!! Για να δείτε την εφαρμογή στο PC σας απλά πατάτε Google Body Browser στην μηχανή αναζήτησης της Google και το βγάζει πρώτο αποτέλεσμα. Για να δείτε την εφαρμογή πρέπει να έχετε τον Firefox 4 ή τον Google Chrome browser. Στο παρακάτω βιντεάκι φαίνεται ακριβώς τι κάνει η εφαρμογή. Στο 1.44 παρουσιάζει το κυκλοφορικό σύστημα και συγκεκριμένα τις δύο σφαγίτιδες.

[youtube]KidJ-2H0nyY[/youtube]
 #46045  από Isolexion
 Τρί Ιαν 04, 2011 2:38 pm
Ξέχασα να αναφέρω πως κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε σημείο του ανθρωπίνου σώματος, βγάζει ετικέτα με την ονομασία του. Άκουσα πως θα έχει συνεχώς βελτιώσεις και επιλογή γλώσσας.
 #46050  από βάλια
 Τρί Ιαν 04, 2011 3:44 pm
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Isolexion.
 #46052  από FANTOMAS
 Τρί Ιαν 04, 2011 3:52 pm
μπορεί αυτό να μας χρησιμέυσει κάπου ; ή είναι στα πλαίσια της σφαιρικής μας ενημέρωσης ;
 #46056  από Isolexion
 Τρί Ιαν 04, 2011 4:15 pm
FANTOMAS έγραψε:μπορεί αυτό να μας χρησιμέυσει κάπου ; ή είναι στα πλαίσια της σφαιρικής μας ενημέρωσης ;
Ολοστρόγγυλη ενημέρωση αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστεί θα γλιτώσεις απο πολύ ψάξιμο στην αναζήτηση φωτο του google που κάναμε παλαιότερα. Εγώ προσωπικά είχα ψάξει πάνω απο μισή ώρα για να βρω που ακριβώς είναι η ημιάζυγος.