• Φαρμακείο για EXTAVIA

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #45404  από costas
 Πέμ Δεκ 23, 2010 8:52 pm
Γειά σας!!! Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ διότι εδώ και ένα χρόνο περίπου έγινα καλά, και.... σας ξέχασα!!!!
Τώρα όμως θέλω την βοήθειά σας , κάνω EXTAVIA μέρα παρά μέρα , τα φάρμακα τα παίρνω από το ΝΙΜΙΤΣ , τώρα όμως μου είπανε ότι επειδή η εταιρεία δεν πληρώνεται από το ΝΙΜΙΤΣ δε θα τους ξαναπάει φάρμακα!! Δηλαδή δε μπορώ να ξαναπάρω από εκεί, Οπότε τώρα τι θα κάνω; από που θα τα παίρνω;;
 #45406  από elena
 Πέμ Δεκ 23, 2010 9:45 pm
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!

και εγώ το rebif τώρα πια το παίρνω από το φαρμακείο της γειτονιάς με την ίδια διαδικασία...!
μόνο που το παραγγέλνω μερικές μέρες πιο πριν....
 #46008  από Katrin
 Δευ Ιαν 03, 2011 3:12 pm
elena έγραψε:Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!

και εγώ το rebif τώρα πια το παίρνω από το φαρμακείο της γειτονιάς με την ίδια διαδικασία...!
μόνο που το παραγγέλνω μερικές μέρες πιο πριν....
Χρονια πολλά και καλή χρονιά.Το 2011 να ειναι για ολους μας το καλύτερο και θα είναι.
Ελενάκι πως παιρνεις την ιντεφερόνη απο φαρμακείο της γειτονιάς?Εγω πάω στα κεντρικάν του ΙΚΑ.
 #46023  από elena
 Δευ Ιαν 03, 2011 7:41 pm
Katrin καλησπέρα!χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
δεν έχω ΙΚΑ ...έχω ΟΑΕΕ...για αυτό και το παίρνω από το φαρμακείο.... :greetings-waveyellow: