• Επιστολή στον υπουργό υγείας

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #45943  από Neutralis
 Κυρ Ιαν 02, 2011 1:42 pm
Sou, μην απογοητεύεις τον κόσμο! Ρε μήπως και είσαι με τους νευρολόγους;

Αν δε δημοσιεύσουμε αυτά που ξέρουμε, ακόμη και στα μέσα όπως προτείνει η litsa, έστω και ανώνυμα για όσους δεν το επιθυμούν, πώς θα ξέρουμε ότι αποτύχαμε;

Η διάθεση των τηλεφώνων μας γίνεται μήπως και ο κύριος σύμβουλος του υπουργού πάρει τηλέφωνο κανέναν από εμάς και όχι τον δυσμενέστερο εχθρό μας!

Άντε, μαθαίνω οι υπογραφές έφτασαν τις 12. Απελεύθεροι του σάιτ, ενωθείτε!
 #45945  από admin
 Κυρ Ιαν 02, 2011 1:47 pm
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να στείλω προσωπικό email σε όλα τα μέλη του Forum.

Σε ευχαριστούμε Mortal-engine.
 #45948  από βάλια
 Κυρ Ιαν 02, 2011 2:05 pm
Μόνο 12;;; :scared-eek: Ρε παιδιά τι κάνετε;;;Τσάμπα είναι..Συμφωνώ με τη Neutralis.Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.Αλλά να ξεκινήσουμε...
 #45950  από mortal_engine
 Κυρ Ιαν 02, 2011 2:24 pm
Συν admin και χείρα κίνει!

Για να ενσωματώσω τους προβληματισμούς του sou, έκανα δύο μικρές προσθήκες στην επιστολή. Εάν δεν διαφωνεί κανείς μπορούμε να τις διατηρήσουμε.

Όσο για την αποτελεσματικότητα ή μή της κίνησης, ο λόγος πιθανής ωφέλειας προς τη προσπάθεια που απαιτείται είναι από μόνος του ένα καλό κίνητρο συμμετοχής ακόμα και για όσους διαφωνούν σφόδρα σε προσωπικό, ιδεολογικό, ιατρικό ή φιλοσοφικό επίπεδο με αυτήν.

Τέλος, εκτός από αυτήν την πρωτοβουλία, έχει δρομολογηθεί και εξελίσσεται και άλλη, περισσότερο άμεση και συγκεκριμένη. Εν καιρώ σε νέο θέμα.
 #45952  από maria E
 Κυρ Ιαν 02, 2011 3:28 pm
Τι ωραια επιστολη....
Και ποσο αυτονοητο το αιτημα της.
Πρεπει να την υπογραψουν τουλαχιστον 796 ατομα...

Αναρωτιομουν 2 πραγματα..
Πρωτον,μηπως πρεπει να γραφτει μεσα σε παρενθεση και ο ορος σκληρυνση κατα πλακας(νομιζω ειναι πιο γνωστος ορος απο τον επισημο πολλαπλη σκληρυνση)

Και κατα δευτερον,μηπως μπορει να εξηγησει καποιος βημα-βημα πως την υπογραφουμε,για να βοηθησουμε τους τεχνολογικα αδαεις....(οχι εμενα....!.... :liar: )
 #45953  από FANTOMAS
 Κυρ Ιαν 02, 2011 4:05 pm
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΣΩΣΤΑ ??
 #45954  από mortal_engine
 Κυρ Ιαν 02, 2011 4:11 pm
Πρωτον,μηπως πρεπει να γραφτει μεσα σε παρενθεση και ο ορος σκληρυνση κατα πλακας(νομιζω ειναι πιο γνωστος ορος απο τον επισημο πολλαπλη σκληρυνση)
Έγινε.
Και κατα δευτερον,μηπως μπορει να εξηγησει καποιος βημα-βημα πως την υπογραφουμε,για να βοηθησουμε τους τεχνολογικα αδαεις....(οχι εμενα....!.... :liar: )
Ο τεχνολογικά καταρτισμένος της παρέας μπορεί να στείλει απλά ένα e-mail στο ccsvi@freemail.gr με τα στοχεία: ονοματεπώνυμο, ηλικία, επάγγελμα/ιδιότητα, τόπο κατοικίας, τηλέφωνικό αριθμό, όλων όσων θέλουν να την υπογράψουν. Νομίζω καλύπτεται κι ο FANTOMAS.

Επί του πιεστηρίου: 21 υπογραφές μέχρι στιγμής
 #45955  από soulla
 Κυρ Ιαν 02, 2011 4:26 pm
εγώ μπορώ να υπογράψω????????????????νομίζω όχι..για αυτό υπογράψτε εσείς και για μένα
 #45956  από mortal_engine
 Κυρ Ιαν 02, 2011 4:50 pm
soulla έγραψε:εγώ μπορώ να υπογράψω????????????????νομίζω όχι..για αυτό υπογράψτε εσείς και για μένα
Επιβάλλεται. Η πολυσυλλεκτικότητα είναι ζητούμενο.

Και με δυο-τρία μηνύματα σαν του FANTOMA θα συγκεντρωθούν αρκετές υπογραφές για να πάμε σε δημοψήφισμα!
 #45960  από passenger
 Κυρ Ιαν 02, 2011 5:27 pm
Μολλις διαβασα την επιστολη και εστειλα τα στοιχεια μου.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14