• Ιντερφερόνη από φαρμακείο

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #44802  από Anton
 Παρ Δεκ 10, 2010 9:35 pm
Χαίρετε.
Όσοι είστε ασφαλισμένοι του δημοσίου πρέπει να μας γράφουν φάρμακα κάθε μήνα (και όχι κάθε 3μηνο όπως στο ΙΚΑ);
 #44946  από Aposperitis
 Δευ Δεκ 13, 2010 11:03 pm
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ελπίζω πως όχι, αλλά αυτό που ξέρω και κάνω τόσο καιρο είναι 3μηνες συνταγες..

Οι οποίες εκτελούνται ανα μήνα... ( δεν παίρνεις απο το φαρμακειο και τους 3ης μήνες...)
 #44947  από Anton
 Δευ Δεκ 13, 2010 11:25 pm
Εδώ που είμαι (Αρκαδία) μου είπαν ότι κάθε μήνα πρέπει να πηγαίνω σε γιατρό να μου γράφει συνταγή και μετά να πηγαίνω στο φαρμακείο. Σα να μου φαίνεται ότι η ιστορία είναι για να παίρνουν λεφτά και οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί.
Στο ΙΚΑ δεν έμπλεκα ούτε με τους μεν ούτε με τους δε :?
 #44982  από Aposperitis
 Τρί Δεκ 14, 2010 11:21 pm
Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορα απο περιοχή σε περιοχή, αλλά γιατι να πληρώνεις γιατρούς αφου μας τις γραφουν στο νοσοκομειο; και γιατι στο φαρμακειο αφού είναι δωρεάν.. .
 #45755  από kath
 Πέμ Δεκ 30, 2010 7:03 pm
Παιδια μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να παρεις betaferon απο το ΤΑΕ?Υπαρχει καποιος ασφαλισμενος εκει που να ξερει?