• Viva Εξαρχεια square!!!!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #44198  από geor.gia
 Τρί Νοέμ 30, 2010 11:58 am
ανηψιε σ ευχαριστω για ολα τα καλα που ειπες (οκ το εξασφαλισες το παραθαλασσιο...θα το κληρονομησεις!!!!!! :teasing-tease: )

Η προταση για Χαλκιδα εγινε και πριν τη συναντηση και απο μενα και απο την Κατερινα μας, ξαναγινε στη συναντηση και ξαναγινεται και τωρα ετσι για να ενισχυθει η ισχυς της :)

οσο για τα αλλα τα περι νοικοκυροσυνης.... αν κρεμασουν τις νοικοκυρες εγω θα παω τζαμπα αλλακαι παλι ευχαριστω (αν θελω καποιον να πει καμια καλη κουβεντα στην πεθερα μου θα σε φωναξω να το ξερεις!!!!! :teasing-tease: )
 #44207  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 30, 2010 1:34 pm
Θειά, η πεθερά σου, μόνο και μόνο που έχει 2 εγγονάκια, δε μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο. :D

Όσον αφορά τη Χαλκίδα, κοντά είναι και άνετα μπορούμε να το κανονίσουμε. :)
 #44221  από popi
 Τρί Νοέμ 30, 2010 2:45 pm
Ειμαι ΜΕΣΑ! Απλα πειτε μερος, μερα, ωρα!
 #44376  από Blacksand
 Παρ Δεκ 03, 2010 1:58 pm
Γιάννης έγραψε:ΜΕΣΑ !!!
Γιάννης έγραψε::angry-tappingfoot: ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ;
xaxaxa ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ!!!. Ποπο μιλάμε βρήκαμε αφορμή για βόλτες και συναντήσεις!
Καλά να περάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις
 #44793  από geor.gia
 Παρ Δεκ 10, 2010 12:16 pm
Επανερχομαι και παλι στο θεμα οσο ειναι ακομα νωρις!!!

Τι θα λεγατε για 19/12 κυριακη για ουζακι χαλκιδα? θεωρω οτι ειναι βολικη ημερομηνια γτ ειναι πριν τις γιορτες αλλα οχι πολυ κοντα. εμεις θα χαρουμε παρα πολυ να σας δουμε και να πιουμε ουζακια ολοι μαζι παρεουλα :-D
 #45596  από Akatamakata
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:20 pm
Εγώ γιατιί τώρα το είδα το θέμα αυτό;;; Γιατί είμαι, ^#)&)(*&.

Ένα θα πώ Viva Εξαρχεια square!!!!!!!!!! και χάρηκα πάρα πολύ που αντικατέστησα τα αβανταρ με πραγματικά πρόσωπα επιτέλους.

Αναμένω την επόμενη συνάντηση, είτε Αθήνα, είτε Χαλκίδα. Οπου να'ναι κοινως, αρκει να το ξέρουμε νωρίς.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8