• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4554  από αλεξανδρα
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:05 pm
Ελενα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: λοιπον η βεβαιωση πρεπει να λεει οτι εχεις ΣΚΠ,επιτροπη μπορει να σε περασουν απο το ταμειο,μετα που θα καταθεσεις τα χαρτια,και πριν σου δωθει το επιδομα.Θα παω σημερα να παρω την οικογενιακη μου μεριδα και αυριο λεω να παω να τα καταθεσω.ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ,ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;;;;;;;;;;ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ :twisted:
 #4555  από αλεξανδρος1
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:20 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Αλέξανδρε δεν μπορείς να φανταστείς ποσό πολύ σε καταλαβαίνω , δεν πειράζει θα'ρθουν και άλλα .
Γιώργο για να καταλάβεις τι νεύρα είχα με την δουλειά δεν πήγα ούτε στο γήπεδο. Πήγα όμως χθές στο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκα.
 #4557  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:26 pm
Αλεξάνδρα έχεις δίκιο,αλλά δεν αντέχω το να με κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω ,για να αποφασίσουν αν μου το δώσουν ή όχι...πρέπει εν τω μεταξύ να ζητήσω από το γιατρό βεβαίωση,
γιατί έχω βεβαίωση ,για το ότι έχω ΣΚΠ και χρειάζομαι θεραπεία την συγκεκριμένη που κάνω,αυτή κάνει?
τέλος πάντων ,καλή επιτυχία και θα το πετύχεις!!!εγώ θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω!!!
 #4558  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:30 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Αλέξανδρε δεν μπορείς να φανταστείς ποσό πολύ σε καταλαβαίνω , δεν πειράζει θα'ρθουν και άλλα .
Γιώργο για να καταλάβεις τι νεύρα είχα με την δουλειά δεν πήγα ούτε στο γήπεδο. Πήγα όμως χθές στο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκα.
ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
----------------------
 #4560  από αλεξανδρος1
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:40 pm
Έτσι είναι έλενα πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον για να μπορέσουμε να σας αντέξουμε εσάς τις γυναίκες.
 #4562  από αλεξανδρα
 Τρί Μάιος 26, 2009 1:49 pm
Ελενα παρε μια γνωματευση απο τον γιατρο του νοσοκομειου που να λεει μονο οτι εχεις ΣΚΠ να παρεις και μια σφραγιδα και αυτο ειναι :D
 #4565  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 2:56 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Έτσι είναι έλενα πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον για να μπορέσουμε να σας αντέξουμε εσάς τις γυναίκες.

Μα γιατί το λές αυτό?
Να σας στείλω και τον άντρα μου? :D
Χτές λοιπόν ,έβλεπε(ο άντρας μου) τηλεόραση ,και τον ρωτάω :βλέπεις κάτι το ενδιαφέρον?και μου απαντάει:ένα ενδιαφέρον ντοκυμοντέρ για το πως θα κάνετε την γυναίκα σας
να μην μιλάει!!! :D
(βλακείες μπάσκετ έβλεπε,σαν υπνωτισμένος :D )
 #4566  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 2:59 pm
αλεξανδρα έγραψε:Ελενα παρε μια γνωματευση απο τον γιατρο του νοσοκομειου που να λεει μονο οτι εχεις ΣΚΠ να παρεις και μια σφραγιδα και αυτο ειναι :D
εντάξει !!!αλλά πήγαινε πρώτα εσύ ,και μετά μου λες πως ήταν ,επιτροπές και τέτοια,μετά πάω και εγώ :D φιλιά!!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16