• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4527  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:24 pm
Αυτά είναι μικρά άτυχα συμβάντα, πολύ δυσάρεστα, βέβαια, αφού τα περιμένουμε από καιρό... Πάντως, επόμενη συνάντηση θα υπάρξει, έστω κι άν δεν ελπίζουμε να είναι αυτή των πρώην σκπ. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία πάντως όλους σ' αυτή την επόμενη :!: :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Μάιος 26, 2009 10:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4528  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:27 pm
και βέβαια θα υπάρξει !!!
20/6 - 23/6 μεσημέρι - να προλάβω και το αεροπλάνο,

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!
Και μην ακούω δικαιολογίες, και να βρούμε ένα εντελώς δροσερό μέρος γιατί από κει που κρύωνα τώρα ...καίγομαι..

αχ σκπ τι έχω πάθει!!
 #4539  από maraki12
 Τρί Μάιος 26, 2009 2:39 am
Γεια και από μένα!
Σας ευχαριστώ Ελενα και Prince για τα καλά σας λόγια! Με κολακεύετε :)
Μακάρι να μπορούσα να κάτσω κι άλλο...
Θα το φροντίσω την επόμενη φορά.

Μην πω βέβαια τίποτα για τα γλυκά που μου χανε πέσει τα σάλια στο πάτωμα άμα είδα τις πολλαπλές επιλογές του μαγαζιού... Από αλληλεγγύη έπρεπε να μη φάτε τίποτα αφού δεν ήμουν εκεί.. :lol: :lol: Εντάξει, εντάξει αστειευομαι...

Για να σοβαρευτώ.. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους!!
Είναι τόσο ωραίο να συναντάς τους ανθρώπους πίσω από τα username..
 #4542  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Μάιος 26, 2009 9:09 am
Λίτσα και Έλενα , ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορέσω δια ζώσης να αποδείξω τα ισχυριζόμενα . Διαβάζω τις περιγραφές των γλυκών και έχω αρρωστήσει .
 #4545  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 11:03 am
Αν λέτε αλήθεια,που δεν το πιστεύω νομίζω ότι μας δουλεύετε,εντάξει καλά κάνατε,η οικογένεια είναι πάνω από όλα....
και δεν χρειάζεται να απόδείξετε τίποτα ,δεν υπάρχει λόγος,εδώ μια παρέα είμαστε λέμε τα καλαμπούρια μας ,πειράζομαι ο ένας τον άλλο,συζητάμε για τις ανησυχίες μας,ξεχνιόμαστε με τις χαζομάρες μας ....εγώ έτσι το βλέπω ,φυγή από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα...
όχι ότι δεν την αντιμετωπίζω την ζωή όπως μου έχει έρθει,αλλά χρειάζομαι κάτι...μια ανάπαυλα...
και είστε όλοι εσείς!!!!
και όταν κανονίζουμε συναντήσεις,λέω στον σύζυγό μου,έχω ραντεβού με τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!
αυτά .... :) καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους :D
 #4546  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Μάιος 26, 2009 11:12 am
Έχεισ δίκιο αλλοά λέω αλήθεια . Ευχαριστώ για το κύριος θα μου κάνει καλό στις προσεχείς εκλογές που είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος
 #4547  από αλεξανδρα
 Τρί Μάιος 26, 2009 11:28 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......Ηθελα να σας γραψω εχτες αλλα ειχα προβλημα με την συνδεση μου :x HELENA ,LL-MM,MARAKI PRINCE χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα,και τωρα θα μπορω γνωριζοντας τις φυσιογνωμιες σας να εκφραζομαι καλυτερα.Σας ευχαριστω παρα πολυ και για τα καλα σας λογια :D Ελπιζω στην επομενη συναντηση να ερθετε ολοι :lol: :lol: εχτες βεβαια την περασα με Zantac ολη την μερα αναθεμα τα γλυκα που φαγαμε την Κυριακη.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ=ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.....ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΝΟΜΟ 105 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ,μου ειπαν για καλο και για κακο μια φωτοτυπια απο την τελευταια μαγνητικη,για να φαινετε η κατασταση την νοσου :x :x
 #4548  από αλεξανδρα
 Τρί Μάιος 26, 2009 11:33 am
ααααααααααααααααα ξεχασα πρεπει να εχετε και τον ΑΜΚΑ μαζι σας γιατι χωρις αυτον δεν εξυπηρετη το ΤΕΒΕ :x :x Για να δειτε εαν εχετε ΑΜΚΑ κοιταξτε την ταχυπληρωμη που μας ερχεται τον αναγραφει,εαν οχι να πατε εως τα ΚΕΠ να τον παρετε :D
 #4551  από elena
 Τρί Μάιος 26, 2009 12:21 pm
Αλεξάνδρα ,καλημέρα!!!τελικά τα κατέθεσες τα χαρτιά?θα σου το δώσουν?θα περάσεις από επιτροπή του ΤΕΒΕ ή δεν έχει καμμία σχέση?το χαρτί από διευθυντή ,απλά θα γράφει ότι έχει κάποιος ΣΚΠ ή ποσοστό αναπηρίας?
και μία τελευταία ερώτηση αξίζει τελικά τον κόπο?μετά από πόσο καιρό θα το πάρεις?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16