• Γέρασα πρόωρα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #4469  από gian
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:32 am
Καλησπέρα παρακολουθώ το forum με ενδιαφέρον αλλά δεν ήθελα να γράψω διότι
δεν μοιράζομαι εύκολα τις ανησυχίες και τις σκέψεις μου, όμως το τελευταίο καιρό είχα επιθυμία να γράψω κάτι.
MS έχω εδώ εφτά χρόνια και αυτή την περίοδο παίρνω rebif το οποίο είχα σταματήσει εδώ και δύο χρόνια και δεν είναι ότι καλύτερο να ξαναρχίζω.
Πολλά θα ήθελα να πω αλλά ελπίζω με το καιρό να γράψω περισσότερα και συγχαίρω μερικά μέλη που αισιοδοξούν έτσι πρέπει να είναι και να δίνουν κουράγιο σ΄ όλους *

* Εμένα ποιος μπορεί να δώσει δυστυχώς γέρασα πρόωρα
 #4473  από manos81
 Δευ Μάιος 25, 2009 7:53 am
kalos ton h kalos tin.????ti egine?se exei riksei kato h ms????ela stin parea mas milise mas....oi perisoteroi apo edo eimaste stin katastasi autin...ala prospathoume ;)
 #4479  από princeofathens2004
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:14 am
Καλημέρα.

Εσύ θέλεις οπωσδήποτε ... να βγεις μαζί μας μπας και σκάσει το χειλάκι σου λίγο και μας προσφέρεις ένα χαμόγελο.
Για σύνελθε. Άρρωστος -η είσαι;
Αυτό που όλοι γενικά παραδέχονται ότι "ρίχνει" κάποιον το εφαρμόζεις κατά γράμμα. Να μας παρακολουθείς συχνότερα για να "στρώσεις".

Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ.
 #4487  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 10:30 am
καλημέρα gian,και καλή εβδομάδα!!!
καταρχήν εδώ μπορείς να γράφεις ότι θέλεις,από ανέκδοτα....μέχρι νόμους ποινικού δικαίου!!!
μπορείς να βάζεις τραγούδια(ένας τρόπος να σε γνωρίσουμε μέσα από τα γούστα σου)
μπορείς να βάζεις αστεία βίντεο...να γελάμε παρέα :D ,εεε δεν μπορεί ,κάποια στιγμή θα μας πεις και τα υπόλοιπα!!!

PRINCE ,είμαι επιφυλακτική...γιατί να παρασύρουμε τον ή την gian?είμαστε <κακά>παιδιά,με τις μπύρες μας ,τα κρασιά μας.....

Συγνώμη gian ,αλλά αν είσαι και μεγάλος/η ,εμείς είμαστε όλοι μικρής ηλικίας...!!!! :?
:D

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ....Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ με την θεραπεία που ξεκίνησες
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ :lol: :lol: :lol:
 #4497  από aoratos
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:56 pm
gian έγραψε: * Εμένα ποιος μπορεί να δώσει δυστυχώς γέρασα πρόωρα
Welcome αλλά σκέψου κάτι... Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.
Ζήσε όσο μπορείς. ;)
 #4505  από Lena
 Δευ Μάιος 25, 2009 4:53 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΩ!
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ΓΕΡΑΣΕς ΠΡΟΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΝΕΙς ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΞΑΝΟΙΚΤΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΕ 2 ΓΡΑΜΜΕς ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩ...
ΠΟΤΕ ΣΤΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΟΘΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΓΡΙΠΠΗ-ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΝΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 12 ΤΑΞΕΙς+1 ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΕ 0 ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΕΠΑΘΑ ΣΤΑ 34 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘ ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΦΘ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΘ. Η ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑΙ (ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕς ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ) ΟΜΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΣΚΩΤΩΣΕ. ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟς ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΕΛΛΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Η ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΡΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ?? ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΩΦΕΛΕΣΕ? ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η 2Η ΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ? ΝΑ ΘΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ? Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ: ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ) ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ? ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΕΑΡΕ/Η.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΛΥΑΡΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΟΙΚΤΕΙ!
 #4508  από Maria77
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:01 pm
Gian καλώς όρισες στην παρέα μας! Και πολύ καλά έκανες που αποφάσισες για πρώτη φορά να γράψεις :) Όλοι εδω τις ίδιες ανησυχίες έχουμε...θα περιμένουμε νέα σου!!!
 #4511  από Μιχαελα
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:06 pm
παιδια σαν καινουργια και εγω με τις απαντησεις που δινεται ειστε πραγματικα το κατι αλλο,πραγματικα μπραβο σας χαιρομαι πολυ που εγινα μελος γιατι ειναι ωραιο οταν εισαι πεσμενος ψυχολογικα να μιλας με ανθρωπους που ξερεις οτι πραματικα σε καταλαβαινουν και δεν μιλανε εξω απο τον χωρο.