• ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #453  από heidi
 Πέμ Οκτ 23, 2008 6:42 pm
Μάνο,και στην 40η επέτειό σας!!! Νόμίζω ότι ξέχασες τελείως την ms.Αυτά κάνουν οι....γυναίκες!!!!!!!!!!!Να είστε πάντα μαζί,ερωτευμένοι και έτοιμοι να απολαύσετε την ζωή!Γιατί την ζωή μας την ομορφαίνουν οι ξεχωριστές στιγμές και οι άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας!Να την φιλήσεις....
 #454  από Μίρκα
 Πέμ Οκτ 23, 2008 10:03 pm
Μάνο, να είστε πάντα μαζί, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και να ζείτε το όνειρό σας. Μην ξεχνάς΄πως "η αγάπη δίνει ζωή στην οικουμένη κι η γη γυρίζει...". Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω πως μας ανταμοίβουν για όλα αυτά που περνάμε και μας δίνουν δύναμη. Να περάσετε τέλεια, πολλά φιλιά Μίρκα.
 #456  από Χρήστος
 Παρ Οκτ 24, 2008 1:34 am
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:
manos81 έγραψε:XTES EIXA EPETIO GNORIMIAS ME TI GINEKA MOU 4 XRONIA.APO MERES TIS EIXA PAREI ENA ROLOI NA TIS TO DOSO XTES TO VRADI STO ESTIATORIO POU PIGAME NA FAME.TELIKA APOFASISAME NA ANTALAKSOUME TA DORAKIA MAS STO SPITI KAI NA PAROUME MAZI MAS MONO TIS KARTES NA TIS DIAVASOUME.TIS EDOSA TO ROLOI STO SPITI ..KSETRELATHIKE TIS ARESE POLI ...KAI META MOU EDOSE KIAFTI TO DORO TIS ...ENA POUKAMISO KAI ENA KASKOL..DEN APOGOITEUTIKA GIATI MAZEUE KAPIA LEUTA KSEXORISTA APO TO KINO TAMIO KAI MIAS POU EXEI MINES NA PLIROTHI TIN KATANOO TO DIKEOLOGISA TO DORO...PAME STO KIRILE ESTIATORIO PARAGELNOUME FERNEI TO KRASI FERNEI TA OREKTIKA ..PINOUME LIGO KRASAKI KAI LEME ANTE NA DIABASOUME TIS KARTES!!!!EIXA FTIAKSI MIA KARTA YPERPARAGOGI ME DIAFORA LOGIA POU SE KANOUN NA LIONEIS KAI TIS TIN EDOSA...SIGKINITHIKE...MIKSOEKLEGE...META APO LIGO POU SINELTHE MOU EDOSE KAI TI DIKIA TIS KARTA..MIN TIN ANIKSEIS KATEUTHIAN MOU LEI...KITA PROTA TI FOTOGRAFIA APEKSO..TI SOU THIMIZEI? LEW KIEGO TIPOTA DEN TO EXW KSANADEI AUTO TO MEROS....KAI MOU APANTAEI THA TO DEIS SINTOMA!ANOIGONTAS TIN KARTA EGO DEN ANTIKRISA ERWTIKA LOGIA KAI KARDOULES ALLA ENA EISITIRIO GIA MIA EVDOMADA STIN OLLANDIA!!!!EMINA KAGELO!PARALIGO NA PATHO YPOTROPI,DIPLOPIAMOUDIASMATA KAI OLA TA SINAFI....TO LATREVW TO KORITSI MOU KAI HTHELA NA TO MIRASTW MAZI SAS! :oops: THN AGAPW!!!!

ΜΑΝΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΝΤΑ!!!! :D
Εγω θα ελεγα πρωτιστως οτι σπανιζουν τετοιες γυναικες και δευτερευοντως οτι δεν υπαρχει κανονας στη ζωη. Ποσο μαλλον δικαιος κανονας που να σου "δινει" οτι προσφερεις...

Υ.Γ. Μανο καλα να περασεις και να εχεις οσο συχνοτερα γινεται χαρουμενες και ξεκουραστες στιγμες με την οικογενεια σου που αποτι φαινεται σε υπεραγαπα.
 #457  από manos81
 Παρ Οκτ 24, 2008 7:59 am
po po den perimena na mou peite toso kala logia oloi sas!!sas eyxaristw olous!!to oneiro den einai makria einai dipla mas aplos prepei na to ksipnisoume! :P
 #458  από yuli
 Παρ Οκτ 24, 2008 9:26 am
Καλημέρα σε όλους!!
Μπράβο Μάνο! Να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι και να νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο.
Άντε, και λίγος ενθουσιασμός μας χρειάζεται είναι τονωτικός!! :D :D
Να περάσετε πολύ όμορφα & να διασκεδάσετε με την καρδιά σας!!!

ps: Στο in.gr έχει ένα άρθρο σήμερα που μας αφορά. Καλά νέα είναι....
 #460  από litsa
 Παρ Οκτ 24, 2008 6:10 pm
γεια σε όλους!!
είδατε δύναμη που έχουμε οι γυναίκες?
άντε Μάνο να τα χιλιάσετε!!
και τώρα η σειρά σου να την προσέχεις !!
να είστε πάντα καλά!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
 #1381  από LL--MM
 Παρ Φεβ 06, 2009 11:38 pm
Μα νομίζω ότι η μαριχουάνα, κάνει καλό στη σκλήρυνση :o :o :o (κάπου το είχα διαβάσει εδώ και καιρό, αλλά δεν το βρίσκω τώρα). Μη γελάτε, κάπου έκαναν επίσημες έρευνες επί του θέματος για να την χρησιμοποιήσουν ως σπασμολυτικό, αλλά επειδή η εισαγωγή απαγορεύεται από το νόμο περί ναρκωτικών, ίσως θα ήταν καλό να απέχουμε για την ώρα :) :P :D Να ζήσετε!
 #1383  από Νικόλας
 Παρ Φεβ 06, 2009 11:57 pm
Μπράβο Μάνο81
Καλό ταξίδι να έχετε! Να μας πεις πως είναι η Ολλανδία! Γιατί έχω παντρευτεί Ολλανδέζα και εγώ το γαιδούρι δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω! Να περάσετε όμορφα!!!! Και να υπάρχει πάντα αυτή η αγάπη που έχετε!
 #1404  από ΣΟΦΙΑ
 Πέμ Φεβ 12, 2009 10:51 am
Αχ τι κάλααααααααα!!!!
έλιωσα και μόνο απο την περιγραφή σου!!!!!
να στε πάντα καλά κ ευτιχισμένοι μαζί !!!
υ.γ. της αξιζουν πολλά μπράβο κ το ξέρεις πως κ αυτή σε αγαπάει....και είναι μαζί σου στα δύσκολα !
 #1442  από dina
 Δευ Φεβ 16, 2009 10:11 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :roll: ΜΑΝΟς81 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :lol: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ