• ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #4488  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 10:37 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μιχαέλα!!!! :D
εγώ να δεις πόσες βλακείες έχω κάνει!!!πόσα μηνύματα έχω χάσει ,εννοώ!!!
και εσύ ms ε?τι πρωτότυπο!!!για πες μας ,για πες μας ,έχω περιέργεια να μάθω ,τι ακριβώς είναι η ms? :D :D

πέρα τα χιουμοριστικά ...καλώς όρισες!!!! :D
 #4498  από aoratos
 Δευ Μάιος 25, 2009 1:01 pm
Καλωσόρισες στην κλιματιζόμενη αίθουσα που διατίθεται. :lol:

Πιάσε και μια αναπαυτική πολυθρόνα και για να είσαι πλήρης πέρνα από το καφενείο που προσφέρεται καφές.

Ευχές να πάνε όλα καλά!
 #4507  από Μιχαελα
 Δευ Μάιος 25, 2009 5:56 pm
σασ ευχαριστω πολυ παιδια για το καλοσορισμα να εισαστε καλα.σημερα που λετε πηγα να κανω την δευτερη κορτιζονη(για το δεξι ματι τωρα)και το βραδυ εχω να κανω και το rebif,δεν ξερω αλλα ειμαι λιγο ψιλοχεσμενη,δεν ξερω γιατι,anyway.παω που λετε το πρωι στο νοσοκομειο προσπαθει μια γιατρος να μου κανει την ενδοφλεβεια δακρυσα απο τον πονο,την ηλιθια μου μελανιασε ολο το δεξι χερι της φωναζω αστο με ξεπατωσες μου λεει ο αντρας μου εγινες καταμαυρη μολις σου εκανε την ενδοφλεβεια, μαλλον θα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι,μετα ηρθε ενας αλλος γιατρος που ειναι ελαφροχερις που μου ειχε κανει και την χθεσινη,με το που με τρυπαει λεει ωχ γιατι δεν τρεχει τι εχει η φλεβα?αντε λεω πισω τα ιδια.τελικα με τα χιλια ζορια την καναμε.αντε να δουμε μεχρι την πεμπτη πως θα με εχουν κανει.βεβαια σκεφτομαι και το εξης ας ξεθολωσει το ματι και ας με κανουν και πουα.οπως καταλαβενεται ειμαι και καινουργια στο forum και ειμαι και λιγο πεσμενη.συγνωμη αν σας κουρασα.πολλα φιλια σε ολους!!!
 #4510  από Maria77
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:05 pm
Κουράγιο Μιχαέλα, να σκέφτεσαι πως θα περάσει και αυτό... ;)
 #4517  από babis
 Δευ Μάιος 25, 2009 7:46 pm
Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. ;)
 #4519  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:34 pm
ναι τα γνωρίζουμε όλα αυτά! αλλά μην σε τρομάζει τίποτα! θα περάσουν οι μερες και όλα θα είναι καλύτερα! αρκεί να έχεις καλή ψυχολογία και αισιοδοξία...και όλα θα πάνε μια χαρά!!
τι ειναι δηλ. η σκπ που θα μας κάνει ότι θέλει?? την έχουμε κάνει φίλη μας!! την προσέχουμε και μας προσέχει?
φιλιά και καλη συνέχεια !!
Α! έχουμε και καφενείο!!! για ξεκούραση ..
 #4524  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:47 pm
πουά...σε τι χρώμα? :)
υπομονή και κουράγιο...όλα θα περάσουν γρήγορα!!!
 #4606  από Manos29
 Τετ Μάιος 27, 2009 11:16 am
Mixaela geia kai apo emena kalosorises kai mhn anisixeis kane ypomoni merika xronakia akoma kai ola tha allaksoun, oso anafora gia ta matia kai apo emena kai apo alla paidia poy ksero pernane apla otan kourastis h agxothis h ektethis ora se entono fos apla thamponi ligo entaksi more siga to prama rixneis enan ypno kai ksipnas pali me katharo mati kirile kai prospathise na kaneis auto pou sou eipe h litsa einai to kalitero gia emas, na eisai kala!!!
 #4669  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:22 am
Καλώς ήλθες κοριτσάκι! Να συνέλθεις γρήγορα, να δυναμώσεις και να πάνε όλα καλύτερα! :lol: