• ΣΕΞ !!!

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #45128  από elena
 Σάβ Δεκ 18, 2010 3:10 pm
Νομίζω ότι το σχετικό θέμα ....πρέπει να αναλυθεί....να διερευνηθεί...και να σχολιαστεί από υπευθύνους ...σεξολόγους!!!
γιατί αν είναι έτσι όπως τα λέει....έχουμε την θεραπεία(πιθανόν)στα χέρια μας...!!!
 #45129  από Π.Μ79
 Σάβ Δεκ 18, 2010 3:53 pm
Κώστα, όπως έλεγε και ο Πανούσης: Μαμάτε γιατί χανόμαστε. :-D

Έλενα, οκ να αναλυθεί από ποιον?

Τον καραγκιόζη τον Ασκητή ή εκείνον κάτι μεταξύ κραγμένης αδελφής και υποάνδρα που είναι και πρόεδρος της Βουλής?

Καλύτερα να μην αναλυθεί και να κάνει ο καθένας όπως ευχαριστιέται και ευχαριστεί.
 #45136  από elenipir
 Σάβ Δεκ 18, 2010 5:03 pm
:o λετε να ειναι η λυση ??
 #45144  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 18, 2010 7:47 pm
Πολύ αμερικάνικα, αυτά του Κώστα, η ίαση δεν διαφαίνεται ακόμα, παρά τις (δικές μας) προσπάθειες... :cry: :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Δεκ 20, 2010 10:23 am, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
 #45146  από elena
 Σάβ Δεκ 18, 2010 8:23 pm
Να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του σεξ!!!
πρέπει να μάθουμε :
1.πόσες φορές την ημέρα ..."τον γιατρό τον κάνουν πέρα"...?????
βασικά πράγματα δηλαδή....τα άλλα τα βρίσκουμε μόνοι μας! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #45149  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 18, 2010 8:37 pm
Π.Μ79 έγραψε:Κώστα, όπως έλεγε και ο Πανούσης: Μαμάτε γιατί χανόμαστε. :-D

Έλενα, οκ να αναλυθεί από ποιον?

Τον καραγκιόζη τον Ασκητή ή εκείνον κάτι μεταξύ κραγμένης αδελφής και υποάνδρα που είναι και πρόεδρος της Βουλής?

Καλύτερα να μην αναλυθεί και να κάνει ο καθένας όπως ευχαριστιέται και ευχαριστεί.
I'll second you on that, Π.Μ.79...

Κι άμα τα βρείς και τα εφαρμόσεις σε όλους, Έλενα, τα βασικά πράγματα, όταν δείς που είναι τα βασικά πράματα στην όλη ιστορία, πες μας να τα ξέρουμε κι εμείς, να μην εμπεριστατώνουμε τσάμπα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Δεκ 18, 2010 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #45152  από soulla
 Σάβ Δεκ 18, 2010 8:52 pm
συνεχίστε το σπορ..καλή συνέχεια φίλοι και φίλες σε όσους συνεχίζουν και αγαπούν το σπορ..εγώ δεν θα πάρω :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #45156  από chryssa
 Σάβ Δεκ 18, 2010 9:10 pm
Εικόνα ........................................

δε θα μου γλυτωσει........ Εικόνα
 #45157  από elena
 Σάβ Δεκ 18, 2010 9:34 pm
LL--MM έγραψε: Κι άμα τα βρείς και τα εφαρμόσεις σε όλους, Έλενα, τα βασικά πράγματα, όταν δείς που είναι τα βασικά πράματα στην όλη ιστορία, πες μας να τα ξέρουμε κι εμείς, να μην εμπεριστατώνουμε τσάμπα... [/color][/i]
εγώ πάντως μιλάω για τα βασικά ...του σεξ!δεν ξέρω τι κατάλαβες!και σίγουρα μου είναι δύσκολο να τα εφαρμόσω σε όλους..... :think: :think: σε ποιούς όλους? :laughing-rolling: :laughing-rolling: