• exei paei doubaj kanenas???

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #44791  από manos81
 Παρ Δεκ 10, 2010 11:54 am
kalimera!ithela na dw an exei paei kanenas doubaj me auta ta paketa kai na rotisw an htan kourastiko taksidi!eklisa protoxronia kai thelw na proetimasto katalilos!
 #45006  από manos81
 Τετ Δεκ 15, 2010 8:59 pm
vre kanenas den exei paei?kakos na pate ....kiapo pou tha parw egw tora plirofories.....klaps klaps :scared-eek:
 #45007  από passenger
 Τετ Δεκ 15, 2010 9:04 pm
Γεια, εγω απλως σταματησα Ντουμπαι περυσι οταν πηγαινα Ινδια. Εκει να δεις κουραση, με το γυρισμο....Ωση
 #45010  από litsa
 Τετ Δεκ 15, 2010 11:53 pm
$#%#$%^&%&%^
δηλ .. ούτε ταξίδι δεν μπορούμε να πάμε..???????
 #45020  από Blacksand
 Πέμ Δεκ 16, 2010 8:26 am
Φίλε Μάνο εγώ δεν έχω πάει Ντουμπάι,αλλά συνέχεια περνάω απο το Ντουμπάκι στον κόλπο της Μεσσαράς.

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ!!

Κοντινό και ειδιλιακό μέρος, μία ωρίτσα απο το Ηράκλειο,με φιλόξενους μαυριδερούς κατοίκους.

Οι ομοιότητες με τον εξώτικο προορισμό πολλές!Απειρή ζέστη,αμμώδες έδαφος και μόνιμο κυκλοφοριακό κομφούζιο.Συναντάται σε αρχαία σανσκριτινιακά γραπτά και ώς "Τυμπακιστάν" αλλά οι γνώμες διοίσταντε.

Πήγαινε και εσύ στο μέρος με τους κατοίκους που αποκαλούνατι και ώς ¨καούνηδες¨ μιας και ο ήλιος της Μεσσαράς ΚΑΙΕΙ χειμώνα-καλοκαίρι, με το που ξημερώσει και ώσπου να βραδιάσει!

Ζήσε και'συ την εμπειρία να λιώνεις στο αμάξι μέχρι να βρείς θέση για παρκάρισμα μπροστά σε γύφτους με καρπούζια και ντομάτες!

Μην το σκέφτεσαι άλλο περιπλανώμενε ταξιδιώτη!!Το Τυμπάκι είναι στη μιά μας μπάντα και οι άνθρωποι ξέρουν έλληνικα!!

(Εγώ το καλοκαίρι είμαι στην Αγία Γαλήνη,ένα χωριό απέναντι,αλλά τουλάχιστον εμείς έχουμε και το αεράκι της θάλασσας....)Εικόνα
 #45040  από manos81
 Πέμ Δεκ 16, 2010 3:26 pm
ekia eime kiegw paomenos! :teasing-neener:
 #45105  από passenger
 Παρ Δεκ 17, 2010 10:25 pm
Παντως αν πας Ντουμπαι θα παθεις!!Σαν διαστιμικη βαση ειναι
 #45124  από petaloudas
 Σάβ Δεκ 18, 2010 1:55 pm
Ωραία είναι, και καλά θα περάσεις!!!

Δεν πήγα με πακέτο κι έτσι. Ήταν το δεύτερο μέρος του γαμήλιου ταξιδιού μου!! (το πρώτο ήταν οι Μαλδίβες, στις οποίες πας αναγκαστικά μέσω Ντουμπάι, οπότε στο γυρισμό έκατσα κιόλας!!)
Το ταξίδι είναι λίγο πακέτο... σχεδόν 8 ώρες, μέσα σ' ένα σχετικά "μικρό" airbus.. αν είσαι και ψιλός, όπως εγώ, θα στριμωχτείς αρκετά!!
Αλλά η εκεί διαμονή θα σε αποζημιώσει...!! Το κύριο χαρακτηριστικό της πόλης, είναι το χρήμα!!! Ο πλούτος είναι διάχυτος παντού, το εκπέμπει ρε παιδί μου η πόλη όλη...!! Βέβαια, υπάρχουν και οι μεγάλες αντιθέσεις...
ΜΗΝ φας κρέας (σουβλάκι φάση) από τα μαγαζιά της σειράς :eusa-naughty: πολύ βρώμα!!! Η πόλη γενικώς, είναι ο ορισμός της καθαριότητας, αλλά μερικά φαγητομάγαζα είναι ο ορισμός του βρώμικου... χαχα..
Οπωσδήποτε να πας στην παλιά πόλη (madinat joumeira), στην πόλη του χρυσού (gold city) (εκτός αν πας με το έταιρο... θα σου κοστίσει αυτή η βόλτα...χαχα), στάνταρ θα πας στο mall, μόνο και μόνο για το Ski Dubai, και αν προλάβεις να πας και για σαφάρι!!
Θα εντυπωσιαστείς από την αρχιτεκτονική... τα κτήρια είναι αλλού!!!

Καλά να περάσεις!!!

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα