• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4485  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 10:18 am
Θαυμάσια πέρασα χτές, και η παρέα σας μου έδωσε πράγματι πολλή και χρειαζούμενη ανάταση. Αλλά πάω στοίχημα, ούτε εσύ, Υψηλότατε, δε θα ψήφιζες τέτοιον υπουργό, πόσο μάλλον να τον διόριζες… :twisted:
 #4494  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:32 pm
¨Ελένα και υποπόλοιποι - υπόλοιπες παρευρισκόμενοι σας ζητάω βαθία πολύ βαθιά συγνώμη για την απουσία μου. Είμαι 14 χρόνια παντρεμένος και χθές για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ζήλια . Επειδή ήθιελα και θέλω να σώσω τον γάμο μου δεν ήρθα . Αυτά
 #4495  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:44 pm
ΩΧ !!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
Σου έχει πάρει τον αέρα δηλ.η γυναίκα σου?
καλά δεν την έπεισες ,για το πόσο ηθικά στοιχεία είμαστε?
ςςςςςς...μεταξύ μας ,στον καναπέ κοιμήθηκες?το βράδυ είχε και...παντοφλέξ? :D :D

ΑΑΑΑ!Γιώργο να πατήσεις πόδι....άντε γιατί την επόμενη φορά θα έρθουμε να σε πάρουμε από το σπίτι σου :D
 #4499  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 1:01 pm
την επόμενη φορά Ελενα μου, θα πάρουμε και την γυναίκα του μαζί!! Να ακούσουμε και την άλλη άποψη!!
όχι μόνο το Γιωργάκη!!! μπορεί να είχε και επέτειο και αντί να μεινει με το κοριτσάκι του, να ήθελε να ξεπορτίσει.. εμ με το δίκιο της η κοπέλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Δευ Μάιος 25, 2009 4:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4500  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 1:40 pm
Ρε φίλε, σας κάνουμε χρυσούς να έρθετε και οι δυό σας τόσον καιρό...
 #4501  από Στάθης
 Δευ Μάιος 25, 2009 2:14 pm
Ζητάω επίσης συγνώμη για την απουσία μου. Δυστυχώς άργησα πολύ να γυρίσω από την πολύ όμορφη βάπτιση του αδερφού μου (έρηξα και τους χορούς μου ....), και δεν μπόρεσα να έρθω.

Χάρηκα ιδιαίτερα για την συνάντηση, στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να γνωρίσω prince και Αλεξάνδρα.

Ελπίζω το επόμενο gathering να εμπεριέχει όλα τα εκλιπόντα μέλη από την πρώτη συνάντηση, σε ένωση με τα της δεύτερης συνάντησης !

ΜΙΜΙΚΑ όταν αρρωσταίνεις εσύ αρρωσταίνει όλο το MSSociety .... οι ευχές μου να γίνει άμεση πλαγιοκόπηση του ιού και να γίνεις γρήγορα καλά !!!
 #4503  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 2:47 pm
κοίτα τι σκαρφίστηκε να μας πει για να δικαιολογηθή!!!!
έξυπνο δεν λέω!!!!

αλλά αν είναι έτσι τα πράγματα,σε λυπούμαστε όντως...πόσο καιρό η τιμωρία? :mrgreen:
 #4509  από αλεξανδρος1
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:03 pm
Και που να δείτε τι τράβηξα εγώ που είχα τάξει στην γυναίκα μου να την πάρω μαζί. Στο μπαλκόνι με έβγαλε να κοιμηθώ.
 #4523  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:41 pm
Αλέξανδρε,εγώ τον άντρα μου όταν μου κάνει τίποτα περίεργα,τον στέλνω στον κήπο ,στο σπιτάκι του σκύλου....αγκαλιά με τον σκύλο :D
στο μπαλκόνι ?πάλι καλά!!!
και γιατί δεν ερχόσασταν μαζί?μια χαρά άνθρωποι δεν είμαστε? :D
 #4525  από αλεξανδρος1
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:09 pm
Ετοιμαστήκαμε να έρθουμε αλλά με πήρανε τηλέφωνο να πάω στο στρατόπεδο για ένα πρόβλημα που δημιούργησε ένας φαντάρος και γύρισα κατα τις 5:30 μέσα στα νεύρα. Καλομαθημένα παιδιά τι περιμένεις. Φαντάσου και την μικρή που της είχαμε πεί ότι θα την πάμε και στο λούνα παρκ. Πέρασα μια ωραία κυριακή.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16