καλησπερα σας ειμαι 30 ετων
αρχικα να πω οτι δεν ξερω αν κανω καλα που βρισκομαι σε αυτην την σελιδα αλλα θα σας διηγηθω την ιστορια και σεις κρινετε
πριν 2 μηνες και μετα απο ενα ζεστο μπανιο(εχει σημασια θα σας πω αργοτερα)βγαινοντας απο το μπανιο ενιωσα μια ξαφνικη συγχυση,σαν να πεταχτηκα απο υπνο και δεν θυμομουν καλα.τηλεφωνησα στη φιλη μου θυμομουν ονοματα, που ειμαι,προσωπα κτλ αλλαδεν θυμομουν τι εκανα στη διαρκεια της ημερας.το γεγονος διηρκησε κανα μισαωρο αντε μια ωρα.
στη συνεχεια ολα καλα.πηγα εκανα εξετασεις.αιματος,triplex,εγκεφαλογραφημα,αξονικη,μαγνητικη.
ολα καθαρα.
διαγνωση:πιθανον μου ειπαν απο το ζεστο μπανιο,εχω και χαμηλη πιεση,να επεσε λιγο παραπανω και να μην οξυγονοταν σωστα ο εγκεφαλος και σε συνδυασμο με αγχος-πανικο να συνεβη.
οκ ειπα το ξεχασα.
αλλα εκανα το "λαθος" να ψαξω στο net
το περιστατικο μου εμοιασε με tga amnesia.βεβαια δεν ειχα αυτο που αναφερει οτι η μνημη διαρκει λιγα λεπτα και ξαναχανεται.κυριως ειχα απωλεια μνημης για την συγκεκριμενη ημερα.
τεσπα
διαβασα οτι σχετιζεται με πολλα αιτια.ενα απο αυτα η χενφα.
εκει τα επαιξα!!το συνδυασα και με ζαλαδες παλαιοτερες σε εξεταστικες κλπ που ημουν εντονα αγχωμενος και αυτο ηταν(βεβαια εχουν περασει 7 ετη απο τοτε και μαλλον ειναι ασχετες).
πανικοβληθηκα και δεν ξερω τι να κανω.
θελω να κοιταξω να συνεχισω τις εξετασεις για αυτο.
κανενας γιατρος δεν μου ειπε κατι τετοιο.ηταν ολοι καθησυχαστικοι οτι δεν εχει σχεση με σκπ.
αλλα για να ηρεμησω νομιζω οτι πρεπει να κανω και εξεταση για αυτο
οποτε θελω να προχωρησω σε εξεταση για χενφα (doppler ή κατι αλλο)
και ρωταω:
1)που μπορω να τις κανω(κ ακτινολογο-περιμενω προσωπικα μνμ σε περιπτωση που δε θελετε να δωσετε ιατρικα κεντρα/ονοματα)
2)ποιο το κοστος
3)αν δε δειξει τπτ η εξεταση να μην ξαναασχοληθω
4)αν δειξει κατι ειναι πραγματι επικυνδυνο η οχι απαραιτητα και απλα θα εντεινει τους φοβους μου
5)και τελος αν αργησα να την κανω και δεν εχει νοημα μετα απο δυο μηνες
να προσθεσω οτι δεν εχω αλλη ενοχληση.
εκτος απο ενα τρελο αγχος που με εχει κυριευσει
ευχαριστω πολυ
θα με βοηθησετε πολυ αν απαντησετε
κυριως στο ψυχολογικο τομεα
αρχικα να πω οτι δεν ξερω αν κανω καλα που βρισκομαι σε αυτην την σελιδα αλλα θα σας διηγηθω την ιστορια και σεις κρινετε
πριν 2 μηνες και μετα απο ενα ζεστο μπανιο(εχει σημασια θα σας πω αργοτερα)βγαινοντας απο το μπανιο ενιωσα μια ξαφνικη συγχυση,σαν να πεταχτηκα απο υπνο και δεν θυμομουν καλα.τηλεφωνησα στη φιλη μου θυμομουν ονοματα, που ειμαι,προσωπα κτλ αλλαδεν θυμομουν τι εκανα στη διαρκεια της ημερας.το γεγονος διηρκησε κανα μισαωρο αντε μια ωρα.
στη συνεχεια ολα καλα.πηγα εκανα εξετασεις.αιματος,triplex,εγκεφαλογραφημα,αξονικη,μαγνητικη.
ολα καθαρα.
διαγνωση:πιθανον μου ειπαν απο το ζεστο μπανιο,εχω και χαμηλη πιεση,να επεσε λιγο παραπανω και να μην οξυγονοταν σωστα ο εγκεφαλος και σε συνδυασμο με αγχος-πανικο να συνεβη.
οκ ειπα το ξεχασα.
αλλα εκανα το "λαθος" να ψαξω στο net
το περιστατικο μου εμοιασε με tga amnesia.βεβαια δεν ειχα αυτο που αναφερει οτι η μνημη διαρκει λιγα λεπτα και ξαναχανεται.κυριως ειχα απωλεια μνημης για την συγκεκριμενη ημερα.
τεσπα
διαβασα οτι σχετιζεται με πολλα αιτια.ενα απο αυτα η χενφα.
εκει τα επαιξα!!το συνδυασα και με ζαλαδες παλαιοτερες σε εξεταστικες κλπ που ημουν εντονα αγχωμενος και αυτο ηταν(βεβαια εχουν περασει 7 ετη απο τοτε και μαλλον ειναι ασχετες).
πανικοβληθηκα και δεν ξερω τι να κανω.
θελω να κοιταξω να συνεχισω τις εξετασεις για αυτο.
κανενας γιατρος δεν μου ειπε κατι τετοιο.ηταν ολοι καθησυχαστικοι οτι δεν εχει σχεση με σκπ.
αλλα για να ηρεμησω νομιζω οτι πρεπει να κανω και εξεταση για αυτο
οποτε θελω να προχωρησω σε εξεταση για χενφα (doppler ή κατι αλλο)
και ρωταω:
1)που μπορω να τις κανω(κ ακτινολογο-περιμενω προσωπικα μνμ σε περιπτωση που δε θελετε να δωσετε ιατρικα κεντρα/ονοματα)
2)ποιο το κοστος
3)αν δε δειξει τπτ η εξεταση να μην ξαναασχοληθω
4)αν δειξει κατι ειναι πραγματι επικυνδυνο η οχι απαραιτητα και απλα θα εντεινει τους φοβους μου
5)και τελος αν αργησα να την κανω και δεν εχει νοημα μετα απο δυο μηνες
να προσθεσω οτι δεν εχω αλλη ενοχληση.
εκτος απο ενα τρελο αγχος που με εχει κυριευσει
ευχαριστω πολυ
θα με βοηθησετε πολυ αν απαντησετε
κυριως στο ψυχολογικο τομεα