Όπως γράφει και ο τίτλος μιλάμε για ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ της ΠΣ. Και όχι ακόμα ένα φάρμακο για ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων. Κλινική στην Αγγλία Άρχισε ήδη τις πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους σε τελικό στάδιο. Τα αποτελέσματα ήταν εκθαμβωτικά . Ακολουθούν σε λίγο και δοκιμές σε ανθρώπους σε πρώιμο στάδιο. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και με πλήρη ανάληψη της ευθύνης από τους ασθενείς. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι γνωστές μέσα στο 2011. Από δικό μου άνθρωπο που έστειλα στην Κλινική πήρα πληροφορίες. Περιμένω να γυρίσει τον Ιανουάριο για να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Στο Internet δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. ξέρω ότι μερικοί θα είναι πολύ επιφυλακτικοί στην είδηση αυτή (πολλοί ε λάλησαν λίγοι πραγματοποίησαν) . Άλλοι δε ίσως να είναι και επικριτικοί (λόγο έλλειψης σωστής πληροφόρησης και λεπτομερειών). Σίγουρα είναι μάλλον πρόωρο να το λέω σαν ανακοίνωση (διότι μερικοί ίσως σαστίσουν). Αλλά γιαυτό πρόσεξα τα λόγια και αναφέρθηκα σε ΦΗΜΕΣ. Οι οποίες άμα (με την έννοια που το λέμε στην Κρήτη το άμα) επιβεβαιωθούν θα είναι πλέον Είδηση. Όποιος ευκαιρεί μπορεί να κάνει παραπάνω έρευνα γιατί εγώ ψάχνω για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά λόγο περιορισμών(χρόνος) δεν ανακάλυψα κάτι. Δεν θέλει Υστερία το Θέμα. Ούτε το λέω για δημιουργία εντυπώσεων. Αλλά δίνει μία σχετικά θετική ψυχολογία στους πάσχοντες. Ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει... Και να το ψάξει όσο θέλει... Μόνο να θυμηθείτε να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας μέσω ανακοίνωσης για να βοηθηθούμε όλοι.