• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #44413  από Π.Μ79
 Παρ Δεκ 03, 2010 6:23 pm
Τέλη Αυγούστου, μίλησα με γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο.
Μέσα Σεπτέμβρη, έκανα το Tripplex.
Έκτοτε, παλεύω να κλείσω ένα ραντεβού για τη φλεβογραφία.
Επικοινώσησα μέσω e-mail με το γιατρό, με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν κάνει πλέον αυτό το πρωτόκολλο.
Το μόνο μου είπε ότι μπορεί να κάνει, είναι τη φλεβογραφία, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει μπαλονάκι.

Επικοινώνησα πάλι να κλείσω ραντεβού και η τρισκατάρατη γραμματέας του, μου είπε πάλι το ίδιο πράγμα που ακούω τόσους μήνες απ'αυτήν: Θα σας ειδοποιήσω εγώ πότε μπορεί ο γιατρός.

2 τεινά υπάρχουν:

1) Με παίρνει τηλέφωνο σύντομα και πάω για τη φλεβογραφία.
2) Πάω μόνος μου εκεί, την καθαρίζω αυτήν και βλέπω το γιατρό με το ζόρι.

Άρχισα να τα παίρνω στο κρανίο...
 #44414  από kate2002
 Παρ Δεκ 03, 2010 6:33 pm
Π.Μ79 έγραψε:...Επικοινώνισα μέσω e-mail με το γιατρό, με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν κάνει πλέον αυτό το πρωτόκολλο.
Το μόνο μου είπε ότι μπορεί να κάνει, είναι τη φλεβογραφία, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει μπαλονάκι....
ο γιατρος αυτος ειναι σε δημοσιο νοσοκ; ή καποιος (αυτος δηλ) που εχουμε παει σχεδον ολοι, σε ιδιωτικο; και γιατι δεν κανει πια το μπαλονακι και το πρωτοκολλο, δε σου ειπε; και αιντε, πες την κανει, και βρισκει στενωση κλπ κλπ , τι θα κανετε μετα; απλως για να το ξερεις;;;;
με κουφανες....
και δεν το κανει πια; δηλ. το έκανε;;;; αρα ειναι εναι εκ των δυο , γιατι 3ος δεν τοκανε...
 #44417  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 03, 2010 7:06 pm
Βρε παιδιά εμένα μου είπε μόνο για τρεις μήνες salospir όχι έξι!Ούτε άλλες
εξετάσεις ζήτησε!Στους τρεις μήνες να ξανακάνω τρίπλεξ!τα μισά μου είπε?
θα πάθω κεφαλιακό, που έλεγε και η γιαγιά μου!
να πάρω τηλέφωνο να κάνω φασαρία? :-D
 #44418  από Π.Μ79
 Παρ Δεκ 03, 2010 7:18 pm
kate2002 έγραψε:
Π.Μ79 έγραψε:...Επικοινώνισα μέσω e-mail με το γιατρό, με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν κάνει πλέον αυτό το πρωτόκολλο.
Το μόνο μου είπε ότι μπορεί να κάνει, είναι τη φλεβογραφία, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει μπαλονάκι....
ο γιατρος αυτος ειναι σε δημοσιο νοσοκ; ή καποιος (αυτος δηλ) που εχουμε παει σχεδον ολοι, σε ιδιωτικο; και γιατι δεν κανει πια το μπαλονακι και το πρωτοκολλο, δε σου ειπε; και αιντε, πες την κανει, και βρισκει στενωση κλπ κλπ , τι θα κανετε μετα; απλως για να το ξερεις;;;;
με κουφανες....
και δεν το κανει πια; δηλ. το έκανε;;;; αρα ειναι εναι εκ των δυο , γιατι 3ος δεν τοκανε...
Είναι σε δημόσιο ναι.

Μου είπε γιατί δε το κάνει και έχει και δίκιο, δυστυχώς. Κάποια άτομα με σκπ, έχουν μαλακιστεί και δε φταίει η ασθένεια.

Θα την κάνουμε και άμα βρούμε στένωση, το πολύ πολύ να τον απειλήσω. :mrgreen:
 #44435  από βάλια
 Παρ Δεκ 03, 2010 9:26 pm
Τον Μάιο ξεκινησα innohep για 1 μήνα μετά salospir για 6 μήνες, αλλά τελικά το πήρα 3.Μετά από τη 2η επέμβαση, μου άλλαξε την αγωγή με plavix για 6 μήνες.Μετά την 3η παίρνω ακόμα το plavix αλλά για 1 μήνα θα παίρνω και το clexane που είναι παρόμοιο με το innοhep.Ρώτησα τον αγγειοχειρουργό αν είναι επικίνδυνο που κάνω τόσους μήνες τέτοιου είδους αγωγή και μου είπε όχι.
 #44644  από FANTOMAS
 Τρί Δεκ 07, 2010 2:02 pm
Καλή συνέχεια ISOLEXION άργησες αλλα τα έγραψες ΟΛΑ και επικαιροποιημένα, :greetings-waveyellow:
 #44653  από Isolexion
 Τρί Δεκ 07, 2010 2:53 pm
Ευχαριστούμε πολύ!!!!
ΥΓ. Για όσους δεν το ξέρουν δεν πάσχω εγώ αλλά η κοπελιά μου
 #44660  από FANTOMAS
 Τρί Δεκ 07, 2010 3:58 pm
Isolexion έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ!!!!
ΥΓ. Για όσους δεν το ξέρουν δεν πάσχω εγώ αλλά η κοπελιά μου
:lol:

μάλλον για εμένα το έλεγες
 #44752  από FANTOMAS
 Πέμ Δεκ 09, 2010 2:56 pm
Προσέξατε οτι σε αυτο το αρθρο ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ πουθενα η λέξη ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ??? οι αλήθειες έρχονται σιγα- σιγά ........... :text-+1:

http://www.mssociety.gr/news/?p=802#comment-160
 #46572  από homer
 Σάβ Ιαν 15, 2011 9:10 pm
Έχω ανανεώσει το ιστορικό "6 μήνες μετά την αποκατάσταση και 4.5 χρόνια στο πρωτόκολλο του Κλέννερ".
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 41