• ΕΔΙΑΓΝΩΣΘΗΝ (?)

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #44673  από krevasils
 Τρί Δεκ 07, 2010 6:50 pm
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΚΛΩΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΣ.....Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ....ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΠ......ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΜΕΣΑ BETAFERON ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ........... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
 #44681  από Genovefa®
 Τρί Δεκ 07, 2010 9:55 pm
Δεν θα πω οτι χαρηκα...
 #44683  από LL--MM
 Τρί Δεκ 07, 2010 10:07 pm
Αν και κακώς ήρθες, αυτονόητο είναι ότι είσαι ευπρόσδεκτος! ;) Καλό κουράγο!
 #44686  από kath
 Τρί Δεκ 07, 2010 10:48 pm
Μου θυμιζεις τον εαυτο μου ακριβως 2 χρονια πριν (αν κ τελικα λιγο λιγο ολα ειχαν ξεκινησει σε μενα πολυ νωριτερα)
Καλως ηρθες κ καλη δυναμη σου ευχομαι
 #44690  από maria E
 Τετ Δεκ 08, 2010 12:48 am
"Δικος μας" και με βουλα λοιπον....!
Και στην ηλικια που κι εγω εδιαγνωσθην! οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα..
Θα μπουρουσα να σου πω πολλα ως πιο "εμπειρη" αλλα θα περιοριστω σε ενα απο τα πιο σημαντικα κατα τη γνωμη μου..
Φροντισε να περιβαλλεις τη ζωη σου με ανθρωπους που αγαπας,εκτιμας,και γενικα σου προκαλουν θετικα συναισθηματα.Θα ειναι οι συμμαχοι σου στις δυσκολιες.
Στους υπολοιπους(μιζερους,γκρινιαρηδες,κακοβουλους,αναισθητους κτλ)πες αριβεντερτσι ρομα,αντιος αμιγκος,αουβιντερζεν,ση γιου λεητερ αληγκεητορ,ουστ απο δω,.....τελος παντων καταλαβες!!
Σιγα σιγα ολα θα μπουν σε μια σειρα... :greetings-waveyellow:
 #44700  από geor.gia
 Τετ Δεκ 08, 2010 9:30 am
Θα συμφωνησω με τα παιδια που εγραψαν πριν απο μενα σε πολλα σημεια, οπως
"κακως σε γνωριζουμε για αυτο το λογο αλλα χαιρομαστε που θα εισαι παρεα μας" (by LL-MM)

"καλα ξεμπερδεματα με δαυτους" (by sou)

και κυριως

"Φροντισε να περιβαλλεις τη ζωη σου με ανθρωπους που αγαπας,εκτιμας,και γενικα σου προκαλουν θετικα συναισθηματα.Θα ειναι οι συμμαχοι σου στις δυσκολιες.
Στους υπολοιπους(μιζερους,γκρινιαρηδες,κακοβουλους,αναισθητους κτλ)πες αριβεντερτσι ρομα,αντιος αμιγκος,αουβιντερζεν,ση γιου λεητερ αληγκεητορ,ουστ απο δω,.....τελος παντων καταλαβες!!
Σιγα σιγα ολα θα μπουν σε μια σειρα... "
(by maria E)

το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι εμεις ειμαστε εδω διπλα σου μαζι σου για οτι χρειαστεις....

μη μασας απο τιποτα!!!!!

θα το περασουμε ολοι μαζι και αυτο το μονοπατι :romance-caress:
 #44719  από krevasils
 Τετ Δεκ 08, 2010 5:29 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ .....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΕΑ.....ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΜΟΝΟΣ.....ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ