• Να συστηθώ κι εγώ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #4461  από mariak
 Κυρ Μάιος 24, 2009 9:51 pm
Καλησπέρα κι από μένα.Σας παρακολουθώ καιρό,αλλά μόλις πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο forum.Είμαι από εκείνους που δεν πάσχουν οι ίδιοι αλλά ενας πολύ κοντινός τους άνθρωπος(στην περίπτωσή μου η αδελφή μου).Βρήκα την παρέα σας τυχαία ψάχνοντας στο διαδίκτυο οτιδήποτε σχετικό με την ms, όταν διαγνώστηκε η αδελφή μου πέρσι το καλοκαίρι.Αυτά προς το παρόν και πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα
 #4466  από litsa
 Κυρ Μάιος 24, 2009 11:43 pm
καλώστηνε! και καλή δύναμη και αισιοδοξία!
και να μην ανησυχείς παραπάνω για την αδερφή σου! χρειαζόμαστε να ξέρουμε ότι μπορούμε και μόνοι μας! και αν δεν μπορούμε τώρα, ότι θα μάθουμε κτλ...
πως είναι η αδερφή σου??
 #4468  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:07 am
Καλώσ' τηνε! Ε\Να είστε καλά και οι δύο, εις διπλούν!!! :D
 #4476  από princeofathens2004
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:51 am
Καλημέρα.

Καλώς ήλθες (-ατε) στην παρέα.
Έχεις μάλλον ψιλοανησυχήσει για την αδελφή σου και καλά κάνεις. Έτσι δείχνεις πόσο την αγαπάς.
Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς πάρα πάρα πολύ γιατί όπως ίσως έχεις διαπιστώσει από τον καιρό που μας "παρακολουθείς", τα πράγματα δεν είναι τελικά όσο τραγικά φαίνονται με το άκουσμα της ονομασίας της ασθένειας.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από τις άλλες, μοναδική θα έλεγα, αλλά με ένα αξιόλογο γιατρό και Ανθρώπους δίπλα της θα πάει πολύ καλά η αδελφή σου.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε ... είμαστε εδώ.
 #4491  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 11:13 am
καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!!
καλώς όρισες,χαιρετίσματα στην αδερφή σου!!!
 #4496  από aoratos
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:51 pm
Καλώς ήλθες Μαρία.

Ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία φροντιστών-βοηθών κάποιου δικού μας ανθρώπου και εύχομαι όλα να πάνε από το καλό στο καλύτερο.
 #4512  από mariak
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:09 pm
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα στην παρέα σας.Η αδελφούλα μου είναι δόξα τω Θεώ πολύ καλά(με τις καλές και τις κακές τις μέρες φυσικά),χωρίς καινούρια ώση από πέρσι.Τότε ξεκίνησε με φοβερή εξάντληση κανα δυο μήνες πριν το μεγάλο μπαμ,που όμως τη δικαιολογούσαμε δεδομένου ότι δούλευε από το πρωί ως το βράδυ.Κατέληξε με μουδιασμα σε όλη τη δεξιά πλευρά απο το ύψος του Θ4 και κατω καθώς και διαταραχή κρύου ζεστού(πονούσε αν το νερο στο μπάνιο ήταν πολύ ζεστό για παράδειγμα,ή της ήταν αδύνατο να μπει στη θάλασσα όπου το νερό ήταν κρύο,όπως επίσης όταν πατούσε στα πλακάκια το ένα πόδι ένιωθε κανονικά τη δροσια ενώ το άλλο ένιωθε ζέστη).Η συνέχεια γνωστή για σας.Μαγνητικές,όπου τσιμπήσαμε τις εστίες,εισαγωγή στο νοσοκομείο,πενθήμερο σχήμα κορτιζόνης ενδοφλέβια,οσφυονωτιαία παρακέντηση,καθημερινές αιμοληψίες.Έκανε φοβερούς πονοκεφάλους μετά την παρακέντηση,τρόμαξε να συνέλθει απο την κορτιζόνη αλλά τελικά τα κατάφερε.Έχει μέρες που κουράζεται πολύ,έχει μέρες που νταουνιάζεται χωρίς λόγο,αλλά το παλεύει πολύ καλά.Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ,ευχαριστώ και πάλι
 #4513  από Maria77
 Δευ Μάιος 25, 2009 6:11 pm
Γεία σου mariak, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Χαίρομαι πολύ να γνωρίζω άτομα σαν εσένα που δεν πάσχουν οι ίδιοι, αλλά ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το καλό κάποιου δικού τους ατόμου :) :)
 #4516  από babis
 Δευ Μάιος 25, 2009 7:45 pm
Γειά σου Μαρία και την καλησπέρα στην αδελφή σου :)
 #4520  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:36 pm
τι μου θυμίζουν αυτά τα συμπτωματα!! κούραση ανευ αιτίας... μόνο κατα φαντασίαν ασθενής που δεν με βγάλανε, και όχι μόνο
αλλά οκ!
φιλια και καλη συνέχεια! :D