• ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #44513  από litsa
 Κυρ Δεκ 05, 2010 5:02 pm
φιλενάδα όμορφη... όλα θα πάνε άριστα!!!!!!!
αντε με το καλό...
και να μην αγχώνεσαι..
ότι σου ειπαν ισχύουν...
φιλιά πολλά!!!!!!
 #44514  από sp-sofia
 Κυρ Δεκ 05, 2010 5:26 pm
:romance-kisscheek: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: τι ευχαριστα νεα :romance-heartsthree:
με το καλο κοριτσακι μου
ολα καλα θα πανε :banana-dreads: :banana-dreads:
φιλακια :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #44515  από Κατερίνα
 Κυρ Δεκ 05, 2010 6:07 pm
Αxxxxxxxxxx μπορούμε να διαβάζουμε συνέχεια τέτοια νέα?? :banana-dreads:
όοοοοοοοοολα θα πάνε καλά!δεν έχω και το χάρισμα του Γιάννη ;) ,αλλά
κάτι μου το λέει!!Τα κορίτσια έχουν δίκιο,θα ζήσεις ένα θαύμα!Απόλαυσε το!!
Με το καλό!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #44516  από anni
 Κυρ Δεκ 05, 2010 6:21 pm
τελεια νεα giota........ :romance-kisscheek:
ολα καλα θα πανε....
γιουπι,ζητω,μπραβο....... :happy-cheerleadersmileygirl: :banana-stoner:
 #44581  από MAPA
 Δευ Δεκ 06, 2010 3:40 pm
:happy-cheerleadersmileygirl: απόλαυσέτο ..με το καλόοο!
το μωρο σε προφυλάσει,ζηστο! :banana-dreads:
 #44587  από FANTOMAS
 Δευ Δεκ 06, 2010 5:05 pm
κοιμήσου :sleeping-sleeping: τώρα ΟΣΟ μπορείς , μετα ο καλός υπνος θα είναι παρελθόν :teasing-binkybaby: .

και πάλι μπραβο :greetings-clappingyellow: σου
 #44596  από Genovefa®
 Δευ Δεκ 06, 2010 9:23 pm
κι αλλο μπομπιρακι!!!!
τελεια!!!!!
 #44626  από alex_1983
 Τρί Δεκ 07, 2010 11:13 am
Καταρχάς Μπράβο σου ...

Εύχομαι και καλή λευτεριά.

Σε περιπτώσεις που γνωρίζω προσωπικός ξέρω ότι την περίοδο αυτή η αρρώστια είναι σε ύφεση. Δηλαδή καλύτερα θα νιώσεις σίγουρα (από συμπτώματα ΠΣ) . Τώρα για το άγχος σου πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω (παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας σου).
Εγώ πρόσφατα έγινα πατέρας (Ιούνιο) και σαν συμβουλή μπορώ να σου πω να κοιτάξεις να ξεκουραστείς όσο μπορείς γιατί πραγματικά θα σου χρειαστεί μετά την γέννα. Απόβαλε τις κακές σκέψεις . Επίσης προγραμμάτισε τις υποχρεώσεις σου και τις ανάγκες όσο καλύτερα μπορείς. Και απόλαυσε την χαρά του γεγονότος. Σε λίγο καιρό θα ανυπομονείς να γνωρίσεις το σπλάχνο σου και όλα τα άλλα θα είναι δευτερεύοντα.
Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις και κανένα βιβλίο σχετικό με την Εγκυμοσύνη , και κανένα άλλο σχετικό με την ζωή και τις ανάγκες του παιδιού. Εμάς μας βοήθησε πολύ να ξε αγχωθούμε γιατί πήραμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και νιώσαμε πιο προετοιμασμένοι. Δοκίμασε τα 1) Τί να περιμένεις όταν είσαι έγκυος, και 2) Πρακτικός οδηγός εγκυμοσύνης.
 #44631  από manos81
 Τρί Δεκ 07, 2010 12:26 pm
OLA THA PANE KALA!MIN ANXONESE!APOLAUSETO!MILA MAZI TOU SE AKOUEI!MIN TO FOVIZEIS!OLA THA PANE KATEYXHN!

EKSALOU MIN FOVASE EKANA KIEGW PEDI KAI TORA EINAI 2,5 MINON TO EGELOUDI MOU!
 #45297  από giannis
 Τρί Δεκ 21, 2010 9:17 pm
Μπράβο Γιώτα!!!

Με το καλό! Κι εγώ έχω άγχος για το δικό μου. Έγκυος δεν είμαι, αλλά και ο μπαμπάς έχει τα δικά του ζόρια. Ξεσκάτισμα διαβάζω και... αηδιάζω... :violence-hammer: (Αλλά θα το φάμε όλοι με την κουτάλα...).