• ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #44441  από Giota
 Σάβ Δεκ 04, 2010 10:54 am
ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
 #44443  από geor.gia
 Σάβ Δεκ 04, 2010 11:06 am
Γιωτα μου καλημερα σου. Η εγκυμοσυνη ειναι υπεροχο γεγονος. απο τον τροπο που το εγραψες ομως μαλλον σε εφερε σε αμηχανια (ας το πω ετσι) λογω σκπ. Το τωρα και η πορεια της εγκυμοσυνης εξαρταται πρωτα απο ολα απο το αν ακολουθεις θεραπεια. Το λεω γιατι δε θυμαμαι τιποτα σχετικα. παντως οπως και να χει χρειαζεσαι ψυχραιμια και να το ψαξεις το θεμα για να ενημερωθεις.

Ευχομαι οοοοοοοοοοοοοοοοοοολα να πανε καλα και πολυ συντομα να εχεις μονο ομορφα συναισθηματα για την εγκυμοσυνη σου :)
 #44445  από elenipir
 Σάβ Δεκ 04, 2010 11:12 am
Giota έγραψε:ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
ολα καλα θα πανε μην φοβασαι τιποτα εγω εκανα 2 παιδια με ΣΚΠ
 #44459  από Giota
 Σάβ Δεκ 04, 2010 1:04 pm
K OI 2 GIATROI MOY EIPAN OTI OLA KALA. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ
 #44462  από elenipir
 Σάβ Δεκ 04, 2010 1:21 pm
Giota έγραψε:K OI 2 GIATROI MOY EIPAN OTI OLA KALA. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ
Γιωτα μου και ΣΚΠ να μην ειχες παλι θα ειχες αγχος .
μη το βλεπεις ετσι προσπαθησε να περασεις 9 υπεροχους μηνες και ολα θα πανε καλα !!!
 #44464  από chryssa
 Σάβ Δεκ 04, 2010 1:57 pm
:greetings-waveyellow: κουκλακι .... μην αγχωνεσαι
ολα θα πανε καλα ..... η ιδια η φυση ειναι βοηθος
το σταδιο της εγκυμοσυνης το εζησα με χαρες και γελια
και δεν προσεχα ... :roll: γιατι δε γνωριζα την υπαρξη της φιλης μας
και φυσικα χωρις καμμια θεραπεια
τα παιδια μου....τωρα.... ειναι αντρες ..... :-D :-D

ενημερωσου .....και με ψυχραιμια ..... ακολουθησε
τις οδηγιες του γυναικολογου σου
η εγκυμοσυνη ειναι χαρα.....μονο αυτο να σκεπτεσαι ...... :romance-kisscheek:
 #44465  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Σάβ Δεκ 04, 2010 2:07 pm
Γιώτα το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια! Προσωπικά νιώθω λίγο μικρή για κάτι τέτοιο (24 είμαι), αλλά θεωρώ ότι είναι ένα υπέροχο γεγονός και πρέπει να το απολαύσεις και να μην αγχώνεσαι γιατί αγχώνεις και το bebe! Τις καλύτερες ευχές μου!
 #44466  από soulla
 Σάβ Δεκ 04, 2010 2:09 pm
συμφωνώ με την χρύσα :romance-kisscheek: ούτε εγώ ήξερα και όλα πήγαν καλά...εσύ που το ξέρεις απλά θα είσαι λίγο πιο αγχωμένη,κανε όμως υπομονή...καθε καλό και στους δυο σας...
 #44467  από efi
 Σάβ Δεκ 04, 2010 3:10 pm
Giota έγραψε:ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
kai twra....perimeneis na gennhseis...TELEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... me to kalo...mh se anxonei tpt...e3allou otan mia gynaika dianuei periodo egkumosynhs den thn aggizei h skp......
 #44468  από Γιάννης
 Σάβ Δεκ 04, 2010 5:18 pm
ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!
ΕΧΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ
:banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: