• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4427  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Μάιος 23, 2009 9:16 pm
Ευχαριστώ, θα περιμένω να μάθω τα νέα της συνάντησης (όπως και όλοι υποθέρω)! Να περάσετε πολύ ωραία!!!
 #4431  από ioanna_melina
 Σάβ Μάιος 23, 2009 9:49 pm
Είμαι πολύ στεναχωρημένη... :( :cry: Την προηγούμενη φορά δεν μπόρεσα να έρθω επειδή είχα πρακτικές στη Σχολή μου. Αυτήν τη φορά και έχω εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά (και εδώ σκάω), μόλις αποφάσισα οτι θα τισ αναβάλω , με έπιασε πονόδοντος!!!!!!
:x ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!ΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ! :cry: :x
:( ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΜΟΥ<ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΙΜΟ!
:cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :x :x
Τι να πω...μακάρι τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι..αλλιώς,σε μια 3η συνάντηση από φθινόπωρο... :( :cry:
 #4433  από elena
 Σάβ Μάιος 23, 2009 10:33 pm
περαστικά Μιμίκα και Ιωάννα-μελίνα!!!!
τι πάθατε βρε κορίτσια?σας ματιάσανε?καλά το είπε η Λίτσα!!!(χωρίς πλάκα)
τέλος πάντων ,θα σας γράψουμε μετά την συνάντηση πως περάσαμε(αναλυτικά) :D
 #4441  από litsa
 Κυρ Μάιος 24, 2009 10:19 am
άντε καλά να περάσετε!! Περαστικά Μιμίκα! Ιωαννα - Μελινα, πάρε παυσιπονάκι...
θέλω και εγώ συνάντηση....!!!!!!!!!!!!

Στέλνω τους συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλη την σημερινή παρέα!! και Γιωργάκη φάε και ένα γλυκάκι και για μένα, μια που την προηγούμενη φορά μόνο εμείς οι δυο πήραμε γλυκό!!
και πρόσεξε την Ελενα γιατί θα σου το .... φάει!!!
φιλιά :D :D :D
 #4443  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 24, 2009 11:01 am
Ponstan και panadol με βολεύουν εμένα από αναλγητικά! Μάλιστα το πρώτο μου το έδωσε οδοντογιατρός για πρώτη φορά... Ιωάννα-Μελίνα σε περιμένουμε, αν σου φέρει αποτέλεσμα! Περαστικα σου :!:
 #4445  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Κυρ Μάιος 24, 2009 12:04 pm
Περαστικά και στις δύο . Σας εύχομαι να στε καλ'α και θα βρεθούμε . Τώρα για τα γλυκά . Να είστε σίγουρες ότι η προσπάθεια της Έλενας να με προλάβει θα πέσει στο κενό . Αυτά και τα λέμε μετά .
 #4448  από mistersix
 Κυρ Μάιος 24, 2009 12:51 pm
Παιδιά να περάσετε σούπερ σήμερα! Σκόπευα να έρθω αλλά ο συνδυασμός κόπωση+ζέστη με έχει βγάλει νοκ-άουτ... Ελπίζω να μπορέσω την επόμενη φορά. :) φιλιά σε όλους (και Γιώργο φάε ένα γλυκάκι και για μένα!)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16