• Viva Εξαρχεια square!!!!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #44113  από βάλια
 Δευ Νοέμ 29, 2010 12:41 am
Για ακόμη μια φόρα πέρασα πολύ ωραία και χαλάρωσα απίστευτα...Σας ευχαριστώ όλους για την ωραία παρέα!Φιλιά :romance-adore:
 #44115  από petros
 Δευ Νοέμ 29, 2010 8:50 am
επειδη εχω χασει μερικα επεισοδια ποσοι και ποιοι εισασταν? χαιρομαι που περασατε καλα και ελπιζω την επομενη φορα να καταφερω να ερθω.

καλημερες....
 #44117  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 29, 2010 8:51 am
Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες,
το καφεδοτσαγάκι μας ήταν υπέροχο όπως και την προηγούμενη φορά. Καφέδες χύθηκαν, ποτήρια έπεσαν, την Πόπη την κάναμε χάλια με ένα φρέντο, ο Πρωτόγερος είναι μούφα (είναι μικρότερος από εμένα), ο Πάνος είναι ΨΥΧΑΡΑ (φίλε σ' αγαπάω). Δεν θα γράψω για όλους γιατί έχω τα νεύρα μου (περιμένουμε τον νέο Δήμαρχο να μας πει για τα δεδουλευμένα και το τι μέλλει γενέσθαι με την εργασία μας).
Α ξέχασα, η Χρύσσα είναι computer freak και απ' ότι κατάλαβα το skyp δεν το χρησιμοποιεί μόνο στο πλυντήριο (τι ωραία που τα λέω ο άτιμος).

Σε όσους έταξα φωτογραφίες (ανυπόμονη φιλενάδα εκ Θεσσαλονίκης και Κατερίνα) δυστυχώς υπήρξαν αντιρρήσεις για δημοσιοποίησή τους οπότε...

Ευχαριστώ τη γυναικούλα μου, το Λιζάκι μου, που ήταν μαζί μου και βοηθούσε όταν χρειαζόταν.

Φίλε Πάρη καλή επιτυχία.
 #44118  από soulla
 Δευ Νοέμ 29, 2010 8:55 am
ήθελα τόσο να ήμουν μαζί σας :( :( :( αλλά δυστυχώς είμαι λίγο μακρυά :( :( :( από την μία ηθελα να τηλ..αλλά ποιος θα με άκουγε ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ SKYPE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑς ΑΛΛΑ:( :( :( χαίρομαι που περάσατε ωραία :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: απλά σας αφιερώνω
[youtube]hknbBS25B5A[/youtube]και εύχομαι να το κανονίσουμε όταν θα είμαι και εγώ αθήνα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #44121  από geor.gia
 Δευ Νοέμ 29, 2010 9:01 am
για τις φωτογραφιες... στειλτες με μεηλ στα κοριτσια και αυτο που λεγαμε... σε ενα προστατευμενο απο αδιακριτα βλεμματα αρχειο (δε γινεται?)
 #44122  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 29, 2010 9:06 am
Καλημέρα Γεωργία μου, πείτε αν θέλετε ούτως ή άλλως δεν τράβηξα πολλές.
Στείλε μου ένα π/μ με το e-mail σου να σου τις στείλω το απόγευμα
Προστατευμένο αρχείο τι θα πει; Όποιος είναι μέλος δεν θα μπορεί να τις δει; Μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε δε νομίζω ότι έχει διαφορά.
 #44129  από Π.Μ79
 Δευ Νοέμ 29, 2010 10:24 am
Καλημέρες σε όλες/όλους :)

Η οργάνωση της συνάντησης ανήκει σε όλους μας και όχι σε εμένα αποκλειστικά. :)
Εγώ απλά έβαλα το θέμα να συναντηθούμε. Το ότι περπάτησα 100 μέτρα απ'το σπίτι μου για να πω στο μαγαζάτορα να ετοιμάσει κάποια τραπέζια με καρέκλες, δεν είναι τίποτα το φοβερό και τρομερό.

Περάσαμε πολύ καλά, χαλαρά, με μπόλικους καφέδες, σοκολάτες, τσαγάκια και λοιπά ροφήματα.

Θα αναλύσω ένα ένα τα άτομα και ελπίζω να μη ξεχάσω κανέναν:
Θα ξεκινήσω από τα άτομα που είδα για πρώτη φορά :)

Ξεκινάω από τη θεία μου τη geor.gia μιας που ήρθε από τη Χαλκίδα αφήνοντας το σύζυγο να παραλάβει τα παιδιά μετά από την κυριακάτική τους εκδρομή. :D
Θεία, είσαι τυπάρα. Μας έφερες κρουασανάκια και τυροπιτάκια σαν μία προκομένη οικοδέσποινα, που προφανώς πρέπει να είσαι. :) (μετά λέτε για καλή δικιά μου οργάνωση χαχα )
Η θεία είναι χυμαδιό με την καλύτερα έννοια της λέξης και πολύ καλή παρέα. :)
Θα κανονίσουμε συνάντηση στη Χαλκίδα και με οικοδέσποινα τη Γεωργία, θα δείτε τι θα πει οργάνωση. :)

Συνεχίζω με τον Blacksand τον Στελλάρα, ορμώμενο εκ Κρήτης, ο οποίος καθυστέρησε μία μέρα την αναχώρησή του για το νησί για να έρθει στη συνάντηση.
Στέλιο, είσαι ωραίος τύπος και να ξέρεις ότι εγώ συμπαθώ αμέσως τα άτομα που μου τη λένε κατάμουτρα. :lol: Δείχνει οικειότητα, αλλά πάνω απ'όλα ειλικρίνεια.
Ένα παληκάρι με χιούμορ, μαλλούρα και που πετάει ατάκες που ξυρίζουν. Thumbs up man ;)

Συνεχίζω με τη Λίζα, τη σύζυγο του Γιάννη.
Λίζα, είσαι επίσης μια κοπέλα που λέει τα πράματα με τ'όνομά τους, λες τη γνώμη σου έστω και αν δε συμφωνείς, πράγμα που επίσης δείχνει ειλικρινές άτομο χωρίς κανένα κόμπλεξ έναντι κανενός.
Έχεις περάσει και συ πολλά και ο φίλος Γιάννης είναι τυχερός που σε έχει. Να'στε πάντα καλύτερα :)

Η Άρτεμις, φίλη της Βάλιας, συμπάσχουσα, επίσης φρέσκια στη διάγνωση.
Δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου, γιατί καθόμασταν μακριά και με τη Βάλια και τη γυναίκα μου, αναλύατε το σύμπαν. :D
Στην επόμενη συνάντηση, θα τα πούμε καλύτερα. :)

Γιώργος Πρωτόγερος. Μορφή απ'τις λίγες. :D
Αναλύσαμε την ιστορία των Εξαρχείων, κοίταγε με νοσταλγία γύρω γύρω την περιοχή και συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα αλλάξανε πάρα πολύ.
Ένας ευθύς άνθρωπος, δε μασάει τα λόγια του και άτομο με αισιοδοξία και με χιούμορ.
Χάρηκα πολύ Γιώργο που σε γνώρισα. :)

Γιαγιά Κασσάνδρα. Μία γλυκύτατη γυναίκα, που μιλάει χαμηλόφωνα, προσέχει τι λέει, πώς το λέει αλλά πάνω απ'όλα ξέρει γιατί το λέει.
Επίσης γιαγιά μιλήσαμε για λίγο, αλλά είχαμε αναλύσει τις προηγούμενες μέρες, κάποια πράγματα σε βάθος τηλεφωνικά. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα λίγο πιο αναλυτικά face to face. :)

Μία άλλη Μιμίκα γνωρίσαμε χτες, όχι τη γνωστή μας, η οποία είχε πυρετό και δε μπορούσε να παρεβρεθεί. Περαστικά σου Μιμίκα. :)
Η άλλη Μιμίκα λοιπόν, μία γυναίκα με πολλά χρόνια παρέα με την άσπονδή φίλη μας, αλλά μάλλον βρήκε τον τρόπο να την παραμερίσει και να είναι πολύ καλά.
Μία χαμογελαστή γυναίκα, αισιόδοξη που σου εύχομαι να παραμείνεις πάντα έτσι. :)

Πάμε τώρα και στους υπόλοιπους:

Γιάννη, χάρηκα που σε ξαναείδα και τα ξαναείπαμε. :)
Ελπίζω και εύχομαι, με το νέο δήμαρχο να βρείτε την άκρη και επιτέλους να ανασάνετε και σεις λίγο. Μιλήσαμε για τα φάρμακα και την πορεία μας. Ίσως να σου έκανα τη ψυχή λίγο μαύρη, αλλά νομίζω ξέρεις πλέον, ότι είμαι άτομο που δεν κρύβεται πίσω απ'το δάκτυλό του (δε χωράω κιόλας :D ), και που αυτό που θέλω να πω, το λέω χωρίς εκπτώσεις και χωρίς καμία περικοπή.
Απολογούμαι γι'αυτό, αλλά έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
Επίσης, η Λίζα, είναι τυχερή που σε έχει και σας εύχομαι να είστε πάντα καλά και καλύτερα. :)

Πάνο, δε μπορώ να ξεκινήσω να περιγράφω, πόσο χάρηκα που έκανε λάθος ο ταρίφας που σε άφησε στην άλλη πλευρά της πλατείας.
Έτσι ανακάλυψα ότι σου κάνει καλό η φυσιοθεραπεία που κάνεις.
Περπατήσαμε παρέα μέχρι τα τραπέζια που καθόμασταν, αργά μεν, αλλά περπατώντας και όχι κυλώντας. ;)
Αυτό δείχνει ότι το παλεύεις όπως μπορείς και αυτό προσωπικά με χαροποιεί.
Είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος, με ευαισθησίες και πάντα χαμογελαστός.
Είσαι ένα περίτρανο παράδειγμα για όσους συμπάσχοντες, ακόμα παλεύουν να αποδεκτούν την άσπονδή μας φίλη, έστω και αν η εμφάνισή της είναι αμυδρή στη σωματική τους ακεραιότητα.
Να'σαι πάντα και καλύτερα και εύχομαι να ξαναπιάσεις μαγκούρα στα 80 σου, που εκεί τουλάχιστον δικαιολογείται και κάποιες λένε ότι ένας παππούς με μαγκούρα είναι σέξι. :D

Βάλια, διαβάζαμε τις περιπέτειές σου με τη ΧΕΝΦΑ και χάρηκα πάρα πολύ που σε ξαναείδα και που σε είδα να περπατάς πολύ καλύτερα. :) Η ανάλυση του σύμπαντος με τη σύζυγο, σας έβγαλε κάπου ή ακόμα το παλεύετε? :lol:
Εύχομαι να πηγαίνεις όλο και καλύτερα και να'σαι πάντα το ίδιο γελαστή και αισιόδοξη. :)

Akatamakata, κατά κόσμον Θωμά.
Είσαι παληκάρι με τα όλα σου και συ. Βρεθήκαμε για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη βγήκαμε παρέα να αλληλοκεραστούμε που περάσαμε την Επιτροπή που τελικά, πήραμε το μακρύτερο και περιμένουμε την επόμενη Επιτροπή. :lol:
Χαβαλεδιάρης, με χιούμορ και γενικώς με μία πολύ καλή και χαλαρή διάθεση.
Άτομο ιδανικό για παρέα και γέλιο και ανάλυση περί παντών.
Δεν χανόμαστε, πλέον κιόλας ξέρετε πού μένω. :lol:

Η Χρύσα τώρα. Η Χρύσα είναι ερωτευμένη με το λάπτοπ της :lol:
Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, να κάνει μια σύνδεση με όσους δεν ήταν μαζί μας και να καταφέρουμε να μιλήσουμε έστω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Η σύνδεση πέτυχε, η συνομιλία απέτυχε. :D
Δεν πειράζει Χρύσα, δε το βάζουμε κάτω και ξαναπροσπαθούμε μέχρι να το πετύχουμε.

Πόπη, άφησες το σύζυγο να πλύνει τα πιάτα και ήρθες για καφέ. Good call :lol:
Επίσης μία χαμογελαστή κυρία, που δε μασάει από τίποτα. Ανέλυες επίσης το σύμπαν με το Γιώργο και τη Γιαγιά Κασσάνδρα, δεν πολυάκουγα τι λέγατε, αλλά βλέποντας το Γιώργο να ακούει και να συμμετέχει με περίσσια προσοχή, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Εύχομαι πάντα έτσι :)

MariaE, ορμώμενη από Νέα Φιλαδέλφεια, πανευτυχής που η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό (όπως όλοι μας :D ).
Μαρία, γελάς με την καρδιά σου, δέχεσαι πείραγμα, κάνεις πείραγμα. Έτσι μπράβο!
Μόνο με χιούμορ και αισιοδοξία παλεύεται η π...α η ζωή και την έχεις βρει τη συνταγή.
Συνέχισε έτσι και ελπίζω και εύχομαι γενικώς να είσαι έτσι όπως σε είδα αυτές τις 2 φορές.
Μόνο και μόνο που διένυσες τόσα χιλιόμετρα για να δώσεις στο Στελλάρα τα φάρμακα, δείχνει ένα κορίτσι με καλή καρδιά. Thumbs up ;)

Όσες και όσοι δεν ήρθατε, εύχομαι η επόμενη συνάντηση να είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Απολογούμαι για την τουαλέτα στο υπόγειο, αλλά όλα στην περιοχή δεν έχουν τουαλέτα στο ισόγειο. Ζητάω ταπεινά συγνώμη, πάντως εννοείται ότι δεν το έκανα επίτηδες.
Η διοργάνωση λοιπόν έπασχε, οπότε thumbs down για μένα :lol:
Άμα δε μπορούμε να κατουρήσουμε άνετα μετά από τόσο καφέ, τι κάναμε?

Όσοι δεν παρεβρέθηκαν λόγω ασθένειας, εύχομαι περαστικά και ραντεβού στην επόμενη.
Όσοι δεν παρεβρέθηκαν λόγω απόστασης, εύχομαι τα καλύτερα και πολλά φιλιά.
Όσοι δεν παρεβρέθηκαν λόγω βαρεμάρας, καλά κάνανε. :lol:
Όσοι δεν παρεβρέθηκαν λόγω οικονομίας, επίσης καλά κάνανε, χαλεποί καιροί. :D
Όσοι δεν παρεβρέθηκαν λόγω της φάτσας μας, σόρι αλλά δεν πέτυχε η πλαστική που κάναμε. :D

Εύχομαι να ξαναβρεθούμε σύντομα, να ξαναπεράσουμε καλά και καλύτερα και να είμαστε όλοι καλύτερα και πάντα με χαμόγελο. :romance-grouphug:
 #44161  από popi
 Δευ Νοέμ 29, 2010 4:06 pm
Ερωτηση!
γιατι ,βρε παιδια, αφου μολις εχτες χωρισαμε, ανυπομονω αφανταστα τρελα για την επομενη συναντηση μας?!!!

(Παρη σ ευχαριστουμε και καλη καλη επιτυχια σημερα, ενημερωνε μας!)
 #44177  από Blacksand
 Δευ Νοέμ 29, 2010 10:14 pm
Ρε συ Πάρη αυτό πρέπει να το εκδώσεις να πούμε,μου βγήκαν τα μάτια να διαβάζω τόση ώρα :-D
Προσπαθώ να θυμηθώ γιατί σου την είπα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ...Αλλά για να σου την είπα μάλλον δικιο θα'χα :teasing-neener:

Εγώ βαριέμαι να κάτσω να γράψω για τον καθένα ξεχωριστα,αλλά πραγματικά δεν υπήρξε κάποιος που να μην συμπάθησα.Και μόνο οτι κλείσαμε 5ωρο στον καφέ και δεν βαρέθηκα καθόλου (δύσκολα κάθεσαι σε παρέα τόσες ώρες χωρίς να βαρεθείς)
πιστεύω λέει πολλά.Κρατάω το κέρασμα με ρακές για την επόμενη φορά.

Παλιά κοίταζα να ανέβω μόνο για συναυλίες και για γήπεδα.Τώρα θα προσπαθώ να συνδυάζω και τις συναντήσεις μας.Και το κράξιμο στον Πάρη βέβαια!!
popi έγραψε:Ερωτηση!
γιατι ,βρε παιδια, αφου μολις εχτες χωρισαμε, ανυπομονω αφανταστα τρελα για την επομενη συναντηση μας?!!!

Ερωτηση!

Και 'γω το ίδιο.Μάλλον επειδή ήταν πολύ όμορφα.

Και στα καπάκια ρίχνω ιδέα για καφεδάκι στα πάτρια εδάφη.Δεν ξέρω αν είμαστε πολλοί και αν θα μπορούμε κάποια Κυριακή να βρεθούμε κάπου στην μέση του νησιού για να βολευόμαστε όλοι.Αν είμαστε κάμποσοι ας δηλώσουμε το παρόν για καφέ στην Κρήτη.

Φιλιά σε όλους :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8