Λοιπόν:
Κυριακή 28/11, 13:00, Χόβολη λέγεται η καφετέρια.
Είναι στην μέση της πλατείας Εξαρχείων, στην πλευρά της Στουρνάρη.
Θα την καταλάβετε πολύ εύκολα γιατί εκτός του ονόματος, μπροστά απ'το μαγαζί έχει 2 μεγάλες γλάστρες (όχι μοντέλα
), και απέναντι απ'το δρόμο που είναι τα τραπέζια, έχει ακόμα 2 μεγάλες γλάστρες.
Έχει 4 μεγάλες λευκές ομπρέλες, στα τραπέζια έχει απ'τη μία πλευρά καρέκλες του σκηνοθέτη και απ'την άλλη πλευρά του τραπεζιού έχει καναπέ.
Επίσης είναι ανάμεσα στο περίπτερο στη μέση ακριβώς της πλατείας και στο περίπτερο στην άκρη της πλατείας.
Νομίζω έγινα σαφής. Αν δεν τα κατάφερα, ρωτήστε με.
Εγώ θα πάω πιο νωρίς εκεί, να κανονίσω με τον μαγαζάτορα να μας συνδέσει τραπέζια για να είμαστε up close and personal.
Κυριακή 28/11, 13:00, Χόβολη λέγεται η καφετέρια.
Είναι στην μέση της πλατείας Εξαρχείων, στην πλευρά της Στουρνάρη.
Θα την καταλάβετε πολύ εύκολα γιατί εκτός του ονόματος, μπροστά απ'το μαγαζί έχει 2 μεγάλες γλάστρες (όχι μοντέλα

Έχει 4 μεγάλες λευκές ομπρέλες, στα τραπέζια έχει απ'τη μία πλευρά καρέκλες του σκηνοθέτη και απ'την άλλη πλευρά του τραπεζιού έχει καναπέ.
Επίσης είναι ανάμεσα στο περίπτερο στη μέση ακριβώς της πλατείας και στο περίπτερο στην άκρη της πλατείας.
Νομίζω έγινα σαφής. Αν δεν τα κατάφερα, ρωτήστε με.
Εγώ θα πάω πιο νωρίς εκεί, να κανονίσω με τον μαγαζάτορα να μας συνδέσει τραπέζια για να είμαστε up close and personal.

Πάγκαλε, έχε χάρη που ο διάολος δεν είναι τόσο δυνατός να σε πάρει και να σε σηκώσει!!!