• Καφεδάκι θα ξαναπιούμε?

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #43550  από Blacksand
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 7:24 pm
Εγώ ετοιμάζομαι για καράβι.Αυριο θα είμαι πάνω.Αν κανονίσετε κάτι μέσα στο Π-Σ-Κ ελπίζω να μπορέσω.Αλλιώς θα τα πούμε κάποια άλλη φορά. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #43610  από Π.Μ79
 Παρ Νοέμ 19, 2010 3:13 pm
Όσοι είμαστε Αθήνα, ας προταθούν μέρη για συνάντηση.

Ρίχτε ιδέες και βλέπουμε. :mrgreen:
 #43624  από panos59
 Παρ Νοέμ 19, 2010 7:24 pm
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone:
Ας θυμηθούμε γιατί και πώς διαλέξαμε το προηγούμενο ......
- Να μπορείς να το βρεις εύκολα, ακόμα και αν δεν ξέρεις την Αθήνα καλά!
- Να έχει άνετο πάρκινγκ
- Να είναι προσβάσιμο για ΑΜΕΑ (αμαξίδια)
- Να είναι (ημι)υπαίθριο για τους καπνιστές της παρέας (έρχεται και χειμώνας).....
- Να έχει άνεση χώρου εκεί που θα κάτσουμε (μη ξεχνάμε ότι, την άλλη φορά, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για 4-5-6 άτομα .. γίναμε 10 ... καταλήξαμε 15 ... θα μπορούσαμε και 25 .....)
.........
Εκφράστε λοιπόν τις ιδέες-απαιτήσεις-επιθυμίες σας, για τον χώρο που ψάχνουμε ......
Διαγράψτε-προσθέστε σ' αυτές που ενδεικτικά έβαλα παραπάνω ......
..
και .. νομίζω συμφωνείτε .....
αυτό που μετράει είναι να μαζευτεί η παρέα.......
την άλλη φορά, στο Flocafe είπαμε ότι θα πάμε, αλλά ...(μάλλον και κατά πληροφορίες) αλλού κάτσαμε τελικά !
ε και ....τί έγινε ?????????? :lol: :lol: :lol:

πρόσεξε κανείς πώς το λέγαν ???
ποιά ήταν η θέα ????
αν ήταν καλός ο καφές ???

εγώ τουλάχιστον όχι .......
:lol: :lol:

άντε Παίδες Ελλήνων !!!

πριν καταλήξουμε στο εύκολο (αλλά και δοκιμασμένο ???) "ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ" .....

:lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Νοέμ 20, 2010 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #43625  από soulla
 Παρ Νοέμ 19, 2010 7:32 pm
ίσως κανένα νοσοκομειό ή αεροδρόμιο ??μην ακούτε εμένα ετσι και αλλιώς μόνο το πνευμα μου θα είναι μαζί σας :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
KAI MHN ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΗ.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #43666  από Π.Μ79
 Σάβ Νοέμ 20, 2010 10:44 pm
Λοιπόν κυρίες και κύριοι. :mrgreen:

Προτείνω κάποια σημεία που θα προσπαθήσουμε να βολεύονται όλοι:

Το 1ο είναι σε κάποια από τις 2 καφετέριες στην Πλατεία Συντάγματος. Όσοι έρθουν με μετρό, είναι ακριβώς εκεί. Για πάρκινγκ βέβαια δύσκολο έως αδύνατον.

Το 2ο είναι στα Εξάρχεια όπου και πάρκινγκ έχει και πολύ καλές καφετέριες.

Το 3ο είναι να ξαναπάμε στο ίδιο, δηλαδή στο Mall, αλλά αυτή τη φορά άμα θέλετε να βρεθούμε στην κοντινότερη καφετέρια με το που μπαίνουμε.
Περπάτημα, ανσανσέρ και ξανά περπάτημα, δε νομίζω ότι μας είναι ό,τι καλύτερο. :D

Το 4ο είναι να κάνουμε κάτι σαν πικ νικ. Να μαζευτούμε κάπου, άμα μας βοηθήσει και ο καιρός, να πάρουμε μαζί καρέκλες, τραπεζάκια, φαγητό αν θέλετε, ποτά κλπ και να αράξουμε.

Το 5ο είναι σε κάποια καφετέρια στο Γκάζι δίπλα στο μετρό και πάλι.

Τι λέτε?
 #43732  από Akatamakata
 Δευ Νοέμ 22, 2010 10:23 pm
Εγω είμαι μέσα για καφεδάκι, αρκει να μην πω μέρος.
Ο Πάρης ξέρει...
 #43744  από geor.gia
 Τρί Νοέμ 23, 2010 10:52 am
χελοου και παλι :)

ανηψιε αν καταλαβα καλα προκειται για ανοιχτη ψηφοφορια... σωστα?

λοιπον ψηφιζω ή τα Εξαρχεια ή το Γκαζι (οχι οτι ξερω και πολλα απο Αθηνα αλλα αυτα τα δυο μια χαρα μου ακουστηκαν.. :think: )
 #43758  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 23, 2010 12:19 pm
Εγώ στα Εξάρχεια μένω και δεν τα πρότεινα για την πάρτη μου.
Εδώ σίγουρα θα βρούμε καλό καφέ, όσοι έρθουν με αμάξι, την Κυριακή έχει μπόλικα πάρκινγκ, τα πρεζόνια έχουν φύγει και είναι γενικώς μια χαρά για τον καθένα μας.

Το Γκάζι, είναι επίσης ωραία περιοχή, εύκολα προσβάσιμη κλπ κλπ.

Αν συμφωνείτε, κανονίζουμε αν θέλετε και μπορείτε αυτή την Κυριακή 27/11 φτάνει να συμφωνήσουμε στο μέρος.

Σταύρο, όντως το Μαύρο Πρόβατο ήταν μακράν καλύτερο από τα Μικρογεύματα Γρηγόρης, αλλά έλα που το χρήμα κινεί τα πάντα...

Θωμά, ξέρει ο Πάρης, γιατί πίνει καφέ όχι κατουρόζουμα. :D

Θεία, ναι ανοικτή είναι. Τι διάολο? Εδώ έχουμε δημοκρατία. :)
 #43773  από chryssa
 Τρί Νοέμ 23, 2010 4:43 pm
:greetings-waveyellow: ΜΕΣΑ ..... κι εγω
Ψηφιζω.... Εξαρχεια η Γκαζι ...... και τα δυο μια χαρα ειναι (για μενα)!!!
και την Κυριακη 28/11 ....... την εχω ελευθερη
οριστε ωρα και καφετερια .......

(θα υπαρχει δυνατοτητα για :techie-typing: :techie-typing: conversation στο skype, με κάμερες;;με οσους ειναι μακρια ;;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chryssa την Τετ Νοέμ 24, 2010 2:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9