• ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #43509  από soulla
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 10:58 am
γεια σου ιφιγένεια καλώς όρισες ευχομαι μια καλή πορεία :romance-kisscheek:
 #43515  από Κατερίνα
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 12:04 pm
Καλως ήρθες Ιφιγένεια! :greetings-waveyellow:
αυτό το "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ" τελικά το έχουμε πει όλοι μας :sad-pacing: !
σου εύχομαι μια πολύ καλή πορεία!
εμείς εδώ είμαστε για ότι θες! :romance-kisscheek:
 #43520  από alex_1983
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 1:27 pm
Καλώς Όρισες Ιφιγένεια.

Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις
Απόλαυσέ το...

Θα περάσεις όλα τα στάδια μέχρι να το δεχτείς. Αλλά όπως λέω τουλάχιστον ΕΔΩ θα έχεις καλή παρέα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις καλύτερα. Μην νιώσεις ποτέ άρρωστη. Απλά νιώσε ότι δεν είσαι απολύτως υγιείς. (Έτσι με ξεγελάω μερικές φορές)
 #43525  από gioulaki
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 1:41 pm
geia sou ifigeneia,klws hrthes....mn afhseis thn sklhrunsh na se balei katw.....na prolabeis na thn rikseis esy....oloi perasame apo to stadio ths arnhshs......egw sthn arxh eipa ela mwre kai ti egine alla kathe brady pou emena monh me tis skepseis mou eklaiga skeptomenh opws akrivws kai esy...na proseyxesai ston Kyrio na sou dinei dynamh...na sai panta kala..OLA EINAI TZAMI KAI AN DEN EINAI THA TA KANOUME EMEIS!!!
 #43528  από ifigenia
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 1:54 pm
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ευχαριστο καλωσορισμα! Να σας ρωτησω ξερετε ποσο διαρκουν περιπου οι παρενεργειες απτο betaferon? Παιρνω depon αλλα δεν κανει πολλα πραγματα.Εχω καταντησει 3 φορες τη βδομαδα που κανω την ενεση να μην βγαινω, να μην πηγαινω πουθενα,για να μπορω να τις αντιμετωπισω!
 #43530  από litsa
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 2:01 pm
εγώ επαιρνα 4 ντεπόν 2 πριν κανενα μισάωρο και 2 μετά δυο ωρες απο την ένεση αλλά τίποτα ...

οσο επαιρνα ναπροσιν ήταν πιο καλά αλλά στο τελος δεν με επιανε.. και κατεληξα στο μεσουλιντ

α, βοηθησε και το αναβραζον με βιταμινη C ντεπόν ή παναντόλ - δεν θυμάμαι

αλλα με το μεσουλιντ που πινω μολις κανω την ενεση ειμαι καλά ...

δοκιμασε να αλλάξεις παυσίπονο ... ρώτα τον γιατρό σου ...

οι παρενεργειες μου κρατούσαν μέχρι το πρωί ή και το μεσημέρι ποολλλλλλλλλεεες φορές
 #43532  από ifigenia
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 2:08 pm
Kαι μενα μου κρατανε πολλες φορες κ την επομενη μερα. Ευτυχως δεν ειμαι η μονη που δεν με πιανει το παυσιπονο,γιατι ειχα τρομαξει μηπως κανω κατι λαθος!! Σ ευχαριστω θα ρωτησω το γιατρο μου.
 #43539  από Genovefa®
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 3:34 pm
Καλως μας ηρθες κοριτσι με το ομορφο ονομα.
Κι εγω ειχα τις ιδιες παρενεργειες με Betaferon.
Συμβουλεψου τον γιατρο σου,το καλυτερο που μπορεις να κανεις.

Σου ευχομαι ολα για καλο απο δω και περα!

:greetings-waveyellow: