• Αγορά αναπηρικού αυτοκινήτου

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #43171  από Gorge
 Παρ Νοέμ 12, 2010 11:12 pm
Για σας έχω περάσει από επιτροπή και μου έχουν διαγνώσει ΣΚΠ 67% αναπηρία
Και θέλω να ρωτήσω σε οποίον ξέρει αν με την απόφαση της υ.ε. μπορώ να πάω σε μια αντιπροσωπεία να πάρω αναπηρικό μέχρι 1600cc ;; η χρειαζετε κατι αλλο; :techie-studyingbrown: :?:
 #43208  από Μαριάννα
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 2:38 pm
Ναι μπορεις να παρεις αν πας σε μια αντιπροσωπια θα σου τα εξηγησει και θα το παρεις και με ατελης εισαγωγη
το διπλωμα σου ειναι κανονικο ή αναπηρικό ?
 #43209  από ioanna papantoni
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 3:11 pm
apo oti ksero pou eixa rotisei k egw otan pira to amaksi mou oxi san anapiriko kanoniko to pira egw ...thelei na peraseis apo mia epitropi tis nomarxias gia na sou dosei ta sxetika eggrafa gia na to pareis os anapiriko..anapiriko autokinito omws mporeis na pareis kathe 5 xronia
 #43215  από georgeand
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 6:34 pm
Gorge έγραψε:Για σας έχω περάσει από επιτροπή και μου έχουν διαγνώσει ΣΚΠ 67% αναπηρία
Και θέλω να ρωτήσω σε οποίον ξέρει αν με την απόφαση της υ.ε. μπορώ να πάω σε μια αντιπροσωπεία να πάρω αναπηρικό μέχρι 1600cc ;; η χρειαζετε κατι αλλο; :techie-studyingbrown: :?:
πρεπει να περασεις απο επιτροπη της νομαρχειας σου.
Η διαδικασια ειναι πολυ απλη κανεις μια αιτηση για την αγορα αναπηρικου και σε μια εβδομαδα περνας απο την επιτροπη αλλα πρεπει να εχεις γνωματευση απο νοσοκομιακο γιατρο του νομου σου
και βεβαιωση με την πληρη συμπτοματολογια η οποια να δικαιολογη το ποσοστο
προσοχη ο γιατρος να ειναι νευρολογος
Εμενα με ταλεπορησαν λιγο αλλα τα καταφερα :happy-partydance:
 #43223  από Gorge
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 7:32 pm
Μαριάννα έγραψε: το διπλωμα σου ειναι κανονικο ή αναπηρικό ?

Κανονικό είναι το δίπλωμα μου

Νομίζω ότι με κατατοπίσατε , θα πάω να βρω τον νευρολόγο μου να δω τι θα μου πει

Σας ευχαριστώ!! :bow-yellow:
 #43244  από Biskoto10
 Κυρ Νοέμ 14, 2010 4:01 pm
Μια ερωτηση, εχει κανει καποιος μετατροπη στο αυτοκινητο του και αν ναι που ακριβως? Θελει καινουργιο διπλωμα 'η αλλες διαδικασιες?
 #43245  από Μαριάννα
 Κυρ Νοέμ 14, 2010 4:59 pm
Biskoto10 έγραψε:Μια ερωτηση, εχει κανει καποιος μετατροπη στο αυτοκινητο του και αν ναι που ακριβως? Θελει καινουργιο διπλωμα 'η αλλες διαδικασιες?

Ο άντρας μου έχει κανει μετατροπη σε αυτόματο έβαλε δλδ φρένο γκάζι στο χέρι στην Θεσσαλονίκη Απο κει του είπαν οτι πρεπει να αλλαξει το διπλωμα του και να γινει αναπηρικό για το λογο και μονο να ειναι μεσα στον νομο γιατι αν γινει κατι θα τα επωμιστει όλα πάνω του και ετσι έκανε όλες τις διαδικασιες και τωρα τα'χει ολα και αναπηρικο διπλωμα και καρτα σταθμευσης απλα θα ρωτησεις στων συγκοινωνιων σου και θα σε ενημερωσουν Για να γινει αναπηρικό το διπλωμα περνας απο επιτροπή Έχει λιγο διαδικασία και τρεξιμο το τρεξιμο το'κανα εγω γι'αυτο και το ξερω