• Σύσταση ενός καινούριου μέλους

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #362  από litsa
 Τρί Οκτ 14, 2008 12:03 pm
Γεια σας είμαι η Λίτσα και έχω κάνει παρουσίαση στο άλλο θέμα που έχετε..Είμαι σε φάση άν θα κάνω θεραπεία πρόληψης ή όχι. Έχω δύο επεισόδια σε διάστημα 2 ετών. μία το 2006 και μία τώρα και οι δύο βλάβες στο θώρακα..με συμπτώματα μουδιάσματα στα πόδια.. πόσους γιατρούς πρέπει να ρωτήσω? κατά την γνώμη σας? με έχει δει νευρολόγος του πανεπιστημιακού κρήτης και γιατρός του Αιγινείτιου - και πηρα και ένα που είναι ειδικός στη ΣΚΠ και μου είπε οπωσδήποτε...τι λέτε και εσείς οι παλιοί?
ευχαριστώ και αισιοδοξία πάνω από όλα...σε όλους μας...
:lol: :lol: :P :)
 #366  από ioanna papantoni
 Τρί Οκτ 14, 2008 2:35 pm
Geia sou Litsa.
to thema den einai ti tha sou poyme emeis alla ti einai kalutero na kaneis esy symfwna me tis symvoules twn giatrwn.
egw pantws apo tote pou ekana to 3 hmero sxima kortizonis k arxisa thn therapai eimai mia xara
nomizw oti to na kaneis therapeia tha einai kalo .na mhn parousiaseis alla symptwmata k ypotropes h therapeia mas prostateuei apo ola auta.
 #370  από litsa
 Τρί Οκτ 14, 2008 7:25 pm
και εγώ μια χαρά νιώθω, εκτός από λίγη κόπωση και αν δεν είχα τις μαγνητικές να μου το θυμίζουν θα ήμουν ακόμα καλύτερα!!
Ιωάννα καταλαβαίνεις είμαι στη διαδικασία να ξεκινήσω ένεση -rebif -μου είπε ο γιατρός στην κρήτη, οπότε έχω και την ανάλογη ανασφάλεια, επιστρέφω στη δουλειά την επόμενη εβδομάδα με μειωμένο ωράριο καθώς το πρώτο λέει που πρέπει να κάνω είναι να αποφεύγω την περίσσια κούραση και τις ζέστες.. και εγώ δουλεύω αρκετά και συνέχεια... εσείς με το θέμα της δουλειάς τι κάνατε??

:lol: :lol: :D :D :)
 #374  από ioanna papantoni
 Τετ Οκτ 15, 2008 1:40 am
egw douleuw san proponitria basket litsa.
kanw kanonika tis proponiseis mou mazi me ta paidakia ..
apla kourazomai poio eukola alla tous deixnw kanonika
 #419  από MARIA1
 Τρί Οκτ 21, 2008 10:53 am
καλημέρα ειμαι η Μαρία, 33 ετών, διαγνώστηκα τον Ιαν του '99 μετά απο σωρία εξετάσεων και αντιγνωμίες των γιατρών. Τότε θυμάμαι, εμφάνισα δυπλωπία.

Πήγα σε όλα τα νοσοκομεία που μπορεί να φανταστεί κανείς, ιδιωτικά και μή...

Μέχρι στιγμής δεν έχω εκδηλώσει κάτι που να φαίνεται...
Δηλαδή, έχω συμπτώματα που δεν φαίνονται όπως βούισμα στα αυτιά, δυσκολία στην μνήμη, σχετική δυσκολία ανάκλησης λέξεων.
Και ο Θεός βοηθός... :D
 #429  από ioanna papantoni
 Τετ Οκτ 22, 2008 2:28 pm
Maria 1 k egw etsi eimaipera apo tin kourasi k kamia fora ena tholoma sta matia parodiko den exw kati pou na deixnei oti exw MS.Afou tous to lew k den me pisteuoun giati ksereis oloi exoun sto mualo tous to karotsaki...
E pou tha paei vre paidia?Auti einai mia k emeis xiliades auti paizei moni tis eno emeis exoume toses allages kapoia stigmi tha kourastei h atimi....(mou vgike to basketiko mou xaxaxa) :P
 #432  από MARIA1
 Τετ Οκτ 22, 2008 2:43 pm
Γιώργο μου, ευχομαι το ίδιο και σε εσένα με όλη μου την καρδιά!

Ιωάννα μου, συμφωνώ!
Εγώ δεν το λέω σε κανεναν, πέραν των συγγενών και ορισμένων φίλων που το έμαθαν τότε, διότι ειχα εισαχθεί στο Υγεία και αναγκαστικά ακούστηκε....
Τώρα πλέον, φροντίζω να με ξεχάσει και να την ξεχάσω...

Ακόμα και όταν αισθάνομαι όπως εγραψα, βουίσματα ή ότιδήποτε άλλο, δεν το αναφέρω σε κανεναν οικείο μου.
Μάλιστα, πριν απο 2 χρονια "μυρμήγιαζε" λίγο το πόδι, αλλα είπα:
"κάτσε καλά παλιοπόδαρο γιατί θα σε κόψω"

Λες να τρόμαξε? σε 1 ώρα ήταν "περδίκι" το πόδι :lol: :lol: :lol:
 #436  από litsa
 Τετ Οκτ 22, 2008 9:54 pm
Ετσι σας θέλω!! να μας βλέπει η ms και να ΦΕΥΓΕΙ!!! μάλλον να τρέχει!

:D :D :D :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
 #437  από Χρήστος
 Πέμ Οκτ 23, 2008 1:13 am
ioanna papantoni έγραψε:Maria 1 k egw etsi eimaipera apo tin kourasi k kamia fora ena tholoma sta matia parodiko den exw kati pou na deixnei oti exw MS.Afou tous to lew k den me pisteuoun giati ksereis oloi exoun sto mualo tous to karotsaki...
E pou tha paei vre paidia?Auti einai mia k emeis xiliades auti paizei moni tis eno emeis exoume toses allages kapoia stigmi tha kourastei h atimi....(mou vgike to basketiko mou xaxaxa) :P
Coach κανε κανα μαγικο στον παγγο, γιατι το παλιοREBIF αρχισε να μου ανεβασει πυρετο με αποτελεσμα η διπλωπια να τεινει να γινει τετραπλωπια :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12