• Αλλαγη χορηγησης φαρμακων

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #2653  από elena
 Τετ Απρ 15, 2009 2:51 pm
ναί αλλά τις φωτογραφίες για το καφενείο τις βρίσκεις μόνος σου υποθέτω!
 #2667  από manos81
 Πέμ Απρ 16, 2009 7:51 am
me afto pou eipa den enoousa oti eimai mamakias...aplos to treksimo giati thelei kapio trksimo to travaei h mana mou akoma...oso gia ta koritsia tou kafeniou tha ta apolisw an thelete kai tha ftiaxnoume kafedaki monoi mas.. :(
 #2672  από mary_d_ath
 Πέμ Απρ 16, 2009 12:35 pm
Κι εγώ τη μαμά μου στέλνω γιατί βαριέμαι να τρέχω κάθε μήνα! :lol:
Στην αρχή πήγαινα εγώ, αλλά μετά βαρέθηκα και εφόσον έχει όλη την καλή διάθεση να πετάγεται μέχρι το φαρμακείο του νοσοκομείου, κάνει και τη βόλτα της και όλα καλά!
 #2674  από mairi
 Πέμ Απρ 16, 2009 3:07 pm
geia sas. ioanna to teleytaio kairo moy symvenei kai mena ayto me to betaferon me thn enesh kai na bgainei to farmako oxi panta kai ego to berno to betaferon deka xronia xoris to mhxanhma kai den eixa problhma.
 #4287  από Γιούλη Κ.
 Τετ Μάιος 20, 2009 9:49 pm
Καλησπέρα σ' όλους τους πρεζάκηδες :roll: BETAFERON κάνω κι εγώ και η αλήθεια είναι πως με το καινούριο μαραφέτι έχω συναντήσει κάποια ψιλοπροβλήματα. Η αλήθεια είναι πως βαριέμαι να ψάχνω να βρω άκρη :oops: άσε που μάλλον πρέπει να την κόψω, γιατί έχει αρχίσει και με χαλάει :twisted: Θα το ρίξω στα REBIFIA αφού έρχονται και με κούριερ :P