• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4258  από αλεξανδρα
 Τετ Μάιος 20, 2009 1:58 pm
Εγω συγνωμη,δεν ηθελα σε κανω να νιωσεις ασχημα :cry: αλλα εαν βρεθουμε εγω θα κερασω το γλυκο ;)
 #4261  από princeofathens2004
 Τετ Μάιος 20, 2009 2:39 pm
Καλησπέρα.

Εγώ για Κυριακή 17:00 στα Δελφίνια είμαι μέσα. Τώρα ίσως έρθω λίγο αργότερα αλλά πιστεύω να τα καταφέρω γενικά να έρθω. Άλλωστε δεν πιστεύω να τελειώσει πολύ γρήγορα η συνάντηση.

Υ.Γ. Αλεξάνδρα μου σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες αλλά αν Κυριακή μπορέσω κατά 80% να έρθω, Παρασκευή δεν θα έρθω 100% γιατί θα δoυλεύω όπως και την Πέμπτη όλη μέρα χωρίς να ξέρω τι ώρα θα τελειώσω.

IN λοιπόν για Δελφίνια την 17:00 ώρα Κυριακή 24/5/09
 #4263  από Στάθης
 Τετ Μάιος 20, 2009 3:15 pm
Και ερωτευμένος είμαι Έλενα, και ο καιρός και η ζεστή φταίει Αλεξάνδρα, τουρλού τουρλού δηλαδή, και ο γιατρός μου Ντίνα δεν είναι πολύ καλά οπότε δεν το βλέπω να μπορεί να κάνει άλλους καλά .....

Πάμε τώρα στο ευχάριστο γεγονός της συνάντησης, Έλενα δεν νομιζω να εχω πάρει μηνυμα σου δεν το θυμαμαι καλα, οπότε κανονίσατε Δελφίνια την 17:00 ώρα Κυριακή 24/5/09
Εγώ βέβαια παίζεται διότι έχω βαφτίσια του αδερφού μου εκείνη την μέρα, θα προσπαθήσω να πεταχτώ για ένα γλυκάκι.... αυτά δεν είναι να τα χάνω !

Να το αναρτήσω το event;
 #4271  από elena
 Τετ Μάιος 20, 2009 6:22 pm
Ναι Στάθη ,πρέπει να το αναρτήσεις ,μπας και το διαβάσουν και οι υπόλοιποι!!!!
ελπίζω να μπορούν τα κορίτσια ,maraki12 και Ιωάννα -Μελίνα,prince μη τυχόν και δεν έρθεις,
Το ξέρω Στάθη ότι είσαι ερωτευμένος,αφού είπες ότι ζαλίζεσαι,και είσαι σαν ζαβλακομμένος,
σίγουρα σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι από την ms...αλλά είδες που έκανες λάθος?
μη τυχόν και δεν έρθεις ,πες του παπά να κάνει τσάκα -τσάκα :D

κάτι γίνεται με τα μηνύματα μου ,στέλνω και δεν πάνε πουθενά :shock:
όταν μου τα στέλνει η κόρη μου ,πηγαίνουν σίγουρα!περίεργο...... :roll:
 #4272  από elena
 Τετ Μάιος 20, 2009 7:22 pm
αλεξανδρα έγραψε:Εγω συγνωμη,δεν ηθελα σε κανω να νιωσεις ασχημα :cry: αλλα εαν βρεθουμε εγω θα κερασω το γλυκο ;)
μην ανησυχείς Αλεξάνδρα δεν ένοιωσε άσχημα ο Γιώργος ,το στυλ του είναι,black χιούμορ,που λέμε?
 #4273  από litsa
 Τετ Μάιος 20, 2009 7:25 pm
Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ χιουμορίστας!!
 #4274  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Μάιος 20, 2009 7:41 pm
Στάθη περαστικά . Και βέβαια να το αναρτήσεις . 'Ελενα για να μπορέσεις να στείλεις μηνύματα χρειάζονται και τα απαραίτητα που φαίνεται να τα έχει μόνο η κόρη σου . Στα ξενόγλωσσα λέγεται και IQ . Συγνώμη και όσο το δυνατόν μην παρεξηγηθείς .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16