• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....PRINCE....!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42563  από chryssa
 Δευ Νοέμ 01, 2010 6:41 pm
:greetings-waveyellow:
Prince of athens 2004
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευτυχισμενα !!
:occasion-balloons: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-cake: :occasion-balloons:
οτι επιθυμεις ..... να το χαρεις !!!
σε χασαμε.....ευχομαι να εισαι καλα :romance-kisscheek:
 #42573  από elena
 Δευ Νοέμ 01, 2010 8:46 pm
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!
 #42584  από βικυ
 Τρί Νοέμ 02, 2010 12:17 am
Χρονια πολλα και καλα!
 #42597  από anni
 Τρί Νοέμ 02, 2010 2:14 pm
χρονια σου πολλα και καλα ....... :greetings-waveyellow:
 #42836  από princeofathens2004
 Κυρ Νοέμ 07, 2010 9:44 am
Καλημέρα σας.

Σας ευχαριστώ (καθυστερημένα βέβαια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ) από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας. Θέλω να σας πω ότι δεν χάθηκα. Ανά διαστήματα κάνω μια σύντομη βόλτα στο site και "μαθαίνω" τα νέα σας. Δυστυχώς (ευτυχώς που είμαι καλά και μπορώ και τρέχω) λόγω δουλειάς δεν έχω πλέον αρκετό χρόνο ώστε να μπορώ να μπαίνω και να ασχολούμαι όπως παλαιότερα αλλά να είστε σίγουροι ότι δε σας "χάνω". Στεναχωρέθηκα που δεν "πρόλαβα" τη συνάντηση που είχατε κανονίσει γιατί πολύ θα ήθελα να δω πάλι κάποιους από τους παλιούς αλλά και να γνωρίσω κάποιους νέους φίλους-ες. Εύχομαι και πάλι να είστε όλοι όσο το δυνατό καλύτερα και ευελπιστώ σε μια νέα συνάντηση (θέλω πολύ να προσπαθήσω να έρθω γι αυτό θα εκτιμούσα αν κάποιος με ενημέρωνε στο e-mail: princeofathens2004@yahoo.gr) για να πιούμε καφέ, ποτό, ότι να 'ναι τέλος πάντων.
Σας φιλώ γλυκά όλους.
Μάνος

Υ.Γ. Επιτρέψτε μου, επί τη ευκαιρία, να σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι
[youtube]
[/youtube]
 #42838  από litsa
 Κυρ Νοέμ 07, 2010 10:17 am
prince !!
χρόνια πολλά και από εμένα !!!!!!!!!!
να εισαι παντα γερός δυνατός γεμάτος υγεία και να τρέχεις!!!!

σου εύχομαι να τα χιλιάσεις!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: