Σας ευχαριστώ (καθυστερημένα βέβαια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ) από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας. Θέλω να σας πω ότι δεν χάθηκα. Ανά διαστήματα κάνω μια σύντομη βόλτα στο site και "μαθαίνω" τα νέα σας. Δυστυχώς (ευτυχώς που είμαι καλά και μπορώ και τρέχω) λόγω δουλειάς δεν έχω πλέον αρκετό χρόνο ώστε να μπορώ να μπαίνω και να ασχολούμαι όπως παλαιότερα αλλά να είστε σίγουροι ότι δε σας "χάνω". Στεναχωρέθηκα που δεν "πρόλαβα" τη συνάντηση που είχατε κανονίσει γιατί πολύ θα ήθελα να δω πάλι κάποιους από τους παλιούς αλλά και να γνωρίσω κάποιους νέους φίλους-ες. Εύχομαι και πάλι να είστε όλοι όσο το δυνατό καλύτερα και ευελπιστώ σε μια νέα συνάντηση (θέλω πολύ να προσπαθήσω να έρθω γι αυτό θα εκτιμούσα αν κάποιος με ενημέρωνε στο e-mail: princeofathens2004@yahoo.gr) για να πιούμε καφέ, ποτό, ότι να 'ναι τέλος πάντων.
Σας φιλώ γλυκά όλους.
Μάνος
Υ.Γ. Επιτρέψτε μου, επί τη ευκαιρία, να σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι
[youtube]
[/youtube]
"Μακριά εκεί στο ηλιόφωτο, βρίσκονται οι υψηλότερες προσδοκίες μου... Ίσως να μην μπορέσω να τις αγγίξω ποτέ… Μπορώ όμως ελεύθερα, να κοιτάζω ψηλά και να βλέπω την ομορφιά τους, να πιστεύω σ' αυτές και να προσπαθώ να τις φτάσω..."
prince !!
χρόνια πολλά και από εμένα !!!!!!!!!!
να εισαι παντα γερός δυνατός γεμάτος υγεία και να τρέχεις!!!!
σου εύχομαι να τα χιλιάσεις!!!
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»