• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #42424  από sp-sofia
 Παρ Οκτ 29, 2010 9:22 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
nicky...καλως μας ηρθες... :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
να εισαι οσο πιο καλα γινεται...κοριτσακι :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
για πες μας....
μετα απο τοσα χρονια ... πως σε θυμηθηκε
η φιλη μας
τοσο ξαφνικα...???
καλα δεν ησουν...???
ειναι δυσκολη η καθημερινοτητα σου εεε ???
αυτο καταλαβαινω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #42427  από tas
 Παρ Οκτ 29, 2010 10:09 pm
Nίκη καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας.
Ενημερώσου και πάρε κουράγιο να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα.
Να είσαι πάντα καλά :greetings-waveyellow:
 #42446  από nicky
 Σάβ Οκτ 30, 2010 11:56 am
sp-sofia έγραψε::greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
nicky...καλως μας ηρθες... :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
να εισαι οσο πιο καλα γινεται...κοριτσακι :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
για πες μας....
μετα απο τοσα χρονια ... πως σε θυμηθηκε
η φιλη μας
τοσο ξαφνικα...???
καλα δεν ησουν...???
ειναι δυσκολη η καθημερινοτητα σου εεε ???
αυτο καταλαβαινω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
να εισαι καλα γλυκια μου και σ' ευχαριστω για την θερμη υποδοχη σου...και ολων των παιδιων εδω μεσα...ημουν παρα πολυ καλα τα πρωτα 9 χρονια παρολο που ηταν τα πιο δυσκολα απο οικογενειακης καταστασης εννοω...διαζυγιο...2 παιδια να φροντιζω μονη μου,(2 κοριτσαρες εχω 26 και 23 χρονων),πολυ κουραση στην δουλεια(πανω απο 10 ωρες την ημερα),παρολα τα δυσκολα ημουν πολυ καλα!!! μολις εστρωσε η ζωη μου και ηρεμησα εντελως (ξαναπαντρευτηκα, εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου,με στηριζει και μ'αγαπαει ετσι οπως ειμαι)εμφανιστηκε η φιλεναδα μας ξαφνικα απο το πουθενα,ακαλεστη!!!! με ζαλαδες και κατι μαυρακια στα ματια μου...μαγνητικη ξανα,παρακεντηση,avonex...κ.τ.λ...μηπως τελικα πρεπει να περναω στεναχωριες και δυσκολιες για να μ'αφησει ησυχη?λεω τωρα...
 #42472  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 30, 2010 11:07 pm
WELCOME, Nicky!!!All the best για τη συνέχεια! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #42481  από Αναστασία
 Κυρ Οκτ 31, 2010 9:47 am
nicky έγραψε:...παρολα τα δυσκολα ημουν πολυ καλα!!! μολις εστρωσε η ζωη μου και ηρεμησα εντελως (ξαναπαντρευτηκα, εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου,με στηριζει και μ'αγαπαει ετσι οπως ειμαι)εμφανιστηκε η φιλεναδα μας ξαφνικα απο το πουθενα,ακαλεστη!!!! με ζαλαδες και κατι μαυρακια στα ματια μου...μαγνητικη ξανα,παρακεντηση,avonex...κ.τ.λ...μηπως τελικα πρεπει να περναω στεναχωριες και δυσκολιες για να μ'αφησει ησυχη?λεω τωρα...
Καλώς ήρθες nicky και από 'μένα αν και καινούργιο μέλος κι εγώ...
Αν και είμαι αδιάγνωστη, έχω 3 επεισοδιάκια στο ενεργητικό μου... τα οποία με χτύπησαν όχι στη μεγάλη στεναχώρια, όχι στην μεγάλη ένταση, όχι στις δύσκολες καταστάσεις, αλλά όταν είχαν περάσει αυτά και είχα αρχίσει να ηρεμώ. Παρατηρημένο στην δική μου περίπτωση, γκαραντί!

Καλή δύναμη σου εύχομαι!
 #42491  από nicky
 Κυρ Οκτ 31, 2010 12:25 pm
Αναστασία έγραψε:
nicky έγραψε:...παρολα τα δυσκολα ημουν πολυ καλα!!! μολις εστρωσε η ζωη μου και ηρεμησα εντελως (ξαναπαντρευτηκα, εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου,με στηριζει και μ'αγαπαει ετσι οπως ειμαι)εμφανιστηκε η φιλεναδα μας ξαφνικα απο το πουθενα,ακαλεστη!!!! με ζαλαδες και κατι μαυρακια στα ματια μου...μαγνητικη ξανα,παρακεντηση,avonex...κ.τ.λ...μηπως τελικα πρεπει να περναω στεναχωριες και δυσκολιες για να μ'αφησει ησυχη?λεω τωρα...
Καλώς ήρθες nicky και από 'μένα αν και καινούργιο μέλος κι εγώ...
Αν και είμαι αδιάγνωστη, έχω 3 επεισοδιάκια στο ενεργητικό μου... τα οποία με χτύπησαν όχι στη μεγάλη στεναχώρια, όχι στην μεγάλη ένταση, όχι στις δύσκολες καταστάσεις, αλλά όταν είχαν περάσει αυτά και είχα αρχίσει να ηρεμώ. Παρατηρημένο στην δική μου περίπτωση, γκαραντί!

Καλή δύναμη σου εύχομαι!
Σ'ευχαριστω Αναστασια μου...να εισαι καλα κι εσυ κοριτσι μου.Ημουν σιγουρη οτι και σε αλλους πρεπει να συνεβησε καπως ετσι...δηλαδη στις εντασεις,οταν ειμαστε τσιτωμενοι δεν εμφανιζετε...αλλα οταν αρχισουμε και ηρεμουμε...καποιος λογος θα υπαρχει γι'αυτο! Σου ευχομαι οταν γινει διαγνωση να μην εχεις τιποτα σοβαρο...κι ολα να ειναι περαστικα!