• ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΧΑΝ ΣΚΠ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #42476  από theoni
 Κυρ Οκτ 31, 2010 6:29 am
Γιώτα μην ανησυχείς...Εγώ την πρώτη φορά που είχα μείνει έγκυος, είχα κόψει την ιντερφερόνη 6 μήνες πριν και καλά για να μην πάθει τίποτα το έμβρυο, όμως τελικά η κύηση ήταν παλλίνδρομη στον 3ο μήνα...Τώρα έχω ένα υγιέστατο αγοράκι, τον πρίγκηπά μου, παρόλο που τις ενέσεις τις έκοψα με το που κατάλαβα ότι είμαι ξανά έγκυος...Άποψή μου: Κάνε τεστ, σταμάτα τις ενέσεις και επισκέψου το γυναικολόγο σου. Ελπίζω να είχε ξανά περιπτώσεις μελλοντικών μαμάδων με σκπ ώστε να σε φροντίσει κατάλληλα. Περιμένουμε νέα σου...
 #42492  από Giota
 Κυρ Οκτ 31, 2010 12:28 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
 #42498  από kate2002
 Κυρ Οκτ 31, 2010 2:06 pm
ελα γιωτα, δεν πειραζει... ολα θα γινουν στο τελος οπως πρεπει. την αλλη φορα.
λιγο αν στεναχωρεθεις, δεν πειραζει. το πολυ ομως δε θα βοηθησει, το αντιθετο.
ισως αν δεν σε αγχωνει οταν το σκεφτεσαι να ειναι πιο ευκολο.
:romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #42509  από Κατερίνα
 Κυρ Οκτ 31, 2010 5:51 pm
Giota μου δεν πειράζει!Έχει δίκιο η kate,με την στεναχώρια και το
άγχος δεν κάνεις κάτι!Κόψε τις ενέσεις(γνώμη μου) αφού έχεις στο πρόγραμμα
ένα μωράκι,χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! :romance-kisscheek:
 #42510  από Giota
 Κυρ Οκτ 31, 2010 6:07 pm
EYXARISTΩ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ. ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΚΠ 13 14 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣΑΡΝΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
 #42514  από litsa
 Κυρ Οκτ 31, 2010 8:31 pm
κράτα την αισιοδοξία και προχώρα!!!!!!!!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

και όλα θα γίνουν καλύτερα.!!